Hoe PDF naar PowerPoint te converteren

Inhoudsopgave:

Hoe PDF naar PowerPoint te converteren
Hoe PDF naar PowerPoint te converteren
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Adobe's online PDF naar PowerPoint conversietool. Klik op Selecteer een bestand > klik op Open wanneer u het vindt en volg de aanwijzingen op het scherm.
  • Acrobat Pro: Klik in het PDF-document op Export PDF. Selecteer Microsoft PowerPoint in het vervolgkeuzemenu Convert to. Klik op Converteren.
  • Je hebt een betaald abonnement op Adobe Acrobat Pro nodig (er is een gratis proefversie) om het proces te voltooien.

Dit artikel legt uit hoe u PDF-documenten converteert naar PowerPoint-dia's met behulp van de Adobe PDF naar PowerPoint-conversietool in Adobe Acrobat, zowel online als in een PDF-document.

Hoe u PDF naar PPT converteert met de gratis conversietool van Abode

Er zijn veel redenen om een PDF-bestand naar een PowerPoint-presentatie te converteren. Het kan zo simpel zijn als het maken van een presentatie van een bestaand document, of u wilt misschien de inhoud in het PDF-document bewerken en toevoegen om een presentatie te maken. Wat de reden ook is, de eenvoudigste manier om PDF naar PPT te converteren, is door Adobe's online conversietool te gebruiken.

De online conversietool van Adobe is niet gratis te gebruiken. U kunt er mogelijk toegang toe krijgen met een gratis proefperiode, maar u moet zich aanmelden voor de service of de toegang tot uw documenten verliezen zodra de proefperiode voorbij is.

  1. Ga naar de Adobe PDF converteren naar PowerPoint tool online.
  2. Klik op Selecteer een bestand.

    Image
    Image
  3. Navigeer naar en selecteer het bestand dat u van PDF naar PowerPoint wilt converteren en klik vervolgens op Open.

    Image
    Image
  4. Het uploadgebied zal veranderen om een bericht weer te geven dat het bestand eerst wordt geüpload en daarna wordt geconverteerd. U hoeft niets anders te doen dan te wachten tot de tool klaar is.

    Image
    Image
  5. Wanneer de conversie is voltooid, wordt een voorbeeld van het PowerPoint-bestand weergegeven en wordt u gevraagd u aan te melden bij Adobe, Google of Apple. Voer de juiste informatie in om in te loggen.

    Image
    Image
  6. Zodra u bent aangemeld, zoekt u het bestand in de lijst met Recente documenten en klikt u op het menu met drie stippen aan de rechterkant van de regel met bestandsinformatie.

    U ziet mogelijk ook een vermelding voor het bestand in de rechterbovenhoek van de pagina. Als dat het geval is, kunt u vanaf daar op Download klikken om het bestand naar uw harde schijf te downloaden.

    Image
    Image
  7. Klik in het menu dat verschijnt op de knop Download om het bestand naar uw computer te downloaden.

    Image
    Image

Een ding om in gedachten te houden wanneer je bestanden van PDF naar PPT converteert, is dat ze niet altijd perfect kunnen worden geconverteerd, vooral voor grafisch zware bestanden, zoals degene die in dit voorbeeld wordt gebruikt. De tool heeft sommige woorden niet correct geconverteerd. Het conversieproces werkt beter met tekst en lichte afbeeldingen in plaats van zware, complexe.

Image
Image

Een PowerPoint-bestand maken vanuit een PDF-bestand

Je kunt ook een PowerPoint-bestand maken vanuit het PDF-bestand. Zoek en open het bestand dat u wilt converteren en volg deze instructies.

  1. Klik in het PDF-document op Export PDF.

    Image
    Image
  2. Het geopende bestand zou al moeten verschijnen in het Selecteer PDF-bestand tekstveld in het menu dat verschijnt.

    Selecteer het Convert to: vervolgkeuzemenu en kies Microsoft PowerPoint.

    Image
    Image
  3. Klik op Converteren.

    Image
    Image
  4. Als je nog geen abonnement op Adobe Acrobat Pro hebt, krijg je een prompt om je aan te melden. Er is een korte gratis proefversie die u kunt gebruiken. Als je al een abonnement op Acrobat Pro hebt, of als je je eenmaal hebt aangemeld voor de gratis proefversie, begint het bestand te converteren.

    Image
    Image
  5. Zodra de conversie is voltooid, kunt u op Opslaan als klikken en het bestand op uw harde schijf opslaan of op Geconverteerde bestanden weergeven klikken om bekijk het bestand online.

    Image
    Image

Als u ervoor kiest om de gratis proefversie van Adobe Acrobat Pro uit te proberen om uw PDF naar een PowerPoint-document te converteren, vergeet dan niet om de gratis proefperiode te annuleren voordat deze afloopt, zodat u er niets voor hoeft te betalen. De gratis proefperiode duurt zeven dagen en zolang je annuleert voor het einde ervan, hoef je niet te betalen.

Aanbevolen: