De 5 beste koptelefoons om te slapen in 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste koptelefoons om te slapen in 2022
De 5 beste koptelefoons om te slapen in 2022
Anonim

De beste koptelefoon om te slapen is de perfecte manier om geluiden van buitenaf te maskeren terwijl je je favoriete witte ruis in je oor laat vallen om je zachtjes in slaap te wiegen. Deze hoofdtelefoon heeft een laag profiel dat ofwel goed in je oor past of is verwerkt in een zachte hoofdband om ongemak te voorkomen als je op je zij slaapt.

Modellen zoals de CozyPhones Sleep Headphones zijn misschien wel enkele van de meest comfortabele koptelefoons die er zijn en bieden de hele nacht een pasvorm die nauwelijks aanwezig is, maar zijn helaas niet draadloos. Voor dat gemak wil je de AcousticSheep Bluetooth SleepPhones eens bekijken.

Als je op zoek bent naar meer manieren om de statistieken van je slaapcyclus te bestuderen, kijk dan eens naar onze beste Apple Watch-apps voor het bijhouden van je slaap voordat je in slaap v alt met onze verzameling van de beste hoofdtelefoons om te slapen.

Beste algemeen: MAXROCK slaapoordopjes

Image
Image

Net als alle anderen op deze lijst, helpt de MAXROCK-koptelefoon je in slaap te vallen, maar dat is niet alles waar ze goed voor zijn. Met de ingebouwde microfoon kun je ook bellen en gebeld worden op de meeste smartphones en de nauwsluitende oordopjes blijven zelfs tijdens zware inspanning op hun plaats.

De multifunctionele knop maakt het gemakkelijk om oproepen te beantwoorden en, nog belangrijker, om nummers te pauzeren, af te spelen en over te slaan zonder dat je in het donker naar je telefoon hoeft te zoeken.

De hoofdtelefoon is verkrijgbaar in een klein aantal kleuren en is verrassend duurzaam voor de prijs, met sterke siliconen oordopjes die veel misbruik aankunnen. Ze zijn goed in het blokkeren van geluid van buitenaf en steken nauwelijks buiten de gehoorgang wanneer ze worden ingebracht, waardoor ze comfortabeler zijn om op te liggen dan de meeste oortelefoons.

Zoals gebruikelijk bij dit type hoofdtelefoon, zijn de 1/4”-drivers beter voor gesproken woord of omgevingsgeluiden dan muziek met dreunende bas.

Beste budget: Koss "The Plug" in-ear hoofdtelefoon

Image
Image

De meeste van deze hoofdtelefoons zullen de bank niet kapot maken, maar dit oordopje-achtige Koss-model is ideaal voor mensen met een beperkt budget. Het is een ongewoon ontwerp, maar de geheugenschuimtips zorgen ervoor dat de koptelefoon stevig in de gehoorgang blijft zitten. Die behaaglijkheid helpt meer geluid te blokkeren dan de concurrentie, terwijl het toch comfortabel blijft, zelfs voor zijslapers.

De hoofdtelefoon wordt geleverd met extra tips - verrassend voor deze prijs - en ze zijn klein en licht genoeg om gemakkelijk in een zak of weekendtas te passen als dat nodig is. Verkrijgbaar in een reeks kleuren, er is weinig dat je niet leuk vindt aan deze geweldige, goedkope slaaphulpmiddelen.

Beste uitgave: Bose Sleepbuds II

Image
Image

Als je 's nachts woelt en draait vanwege stress, overlast van buren of een snurkende partner, bieden de Bose Sleepbuds II een dure maar effectieve oplossing om geluid te dempen om je rustiger te laten slapen. Deze draadloze oordopjes zijn klein en ontworpen om goed in je oren te passen om geluid passief te blokkeren zonder extra volume toe te voegen (ideaal voor zijslapers) en de kans te verkleinen dat ze eruit vallen.

De passieve ruisonderdrukking is niet het enige dat voor deze slaaphulpmiddelen geldt. Ze spelen ook rustgevende geluiden die speciaal zijn ontworpen om geluiden te maskeren die de slaap kunnen afleiden en ontspanning aanmoedigen. Als je op het hek zit, worden deze kleine maar krachtige oordopjes ondersteund door een slaaponderzoek van Bose waaruit bleek dat deelnemers die moeite hadden met inslapen en doorslapen, uiteindelijk gemakkelijker in slaap kwamen en een betere slaapkwaliteit opmerkten.

Wat betreft de interactie met dit slaapaccessoire, alles gebeurt via de bijbehorende app, inclusief het kiezen en laden van nieuwe geluiden, het instellen van alarmen en het verbinden en inschakelen ervan. De case laadt de oordopjes gemakkelijk op en schakelt ze uit om de batterij te sparen, en je kunt tot 30 uur verwachten van een volledig opgeladen case of tot 10 uur van alleen de Sleepbuds.

"De Sleepbuds II-oordopjes zijn een investering die zich kan terugbetalen aan goede nachtrust." - Yoona Wagener, producttester

Image
Image

Beste clip-on: Panasonic RP-HS46E-K slanke oortelefoon

Image
Image

Als je oordopjes te pijnlijk vindt om de hele nacht te dragen, en hoofdbanden te warm en zweterig, kijk dan eens naar de Panasonic RP-HS46E-K Slim.

De platte drivers passen over elk oor, en hoewel je ze nog steeds zult opmerken als je op je zij ligt, maakt het lage profiel ze comfortabeler dan je zou verwachten. Sommige zijslapers plaatsen gewoon een enkele oortelefoon tussen hun oor en het kussen in plaats van deze vast te klikken, zodat ze kunnen wegrollen nadat ze in slaap zijn gevallen.

Redelijk duurzaam voor de prijs, de hoofdtelefoon wordt geleverd met een kabel van 1,2 meter lang. Zoals bij veel van de andere goedkope modellen die hier worden vermeld, worden ze geleverd met een standaard 3.5 mm stekker. Met minimale ruisonderdrukking werken deze beter in relatief stille omgevingen. Er is ook een redelijke hoeveelheid geluidslekkage, dus het kan zijn dat je het volume lager moet zetten als je naast een lichte slaper bent.

Beste draadloos: AcousticSheep Bluetooth SleepPhones

Image
Image

Met veel nieuwe smartphones die zonder koptelefoonaansluiting worden geleverd, zit je vast aan het gebruik van een vervelende adapter of in plaats daarvan kiezen voor een Bluetooth-hoofdtelefoon. AcousticSheep maakt al jaren zijn slaaptelefoons in hoofdbandstijl, inclusief Bluetooth-modellen in een reeks kleuren, stoffen en maten.

Hoewel draadloze hoofdtelefoons het nadeel hebben dat ze regelmatig moeten worden opgeladen, voorkomt het ontbreken van een kabel dat ze 's nachts niet in de knoop raken. Het bedrijf belooft voldoende batterijduur om de nacht door te komen, opladen via micro-USB of op het hoogste model, een inductielader vergelijkbaar met een elektrische tandenborstel of smartwatch.

De platte luidsprekers zijn comfortabel om voor langere tijd op te liggen, en omdat je je maat (small, medium of large) en stof (fleece of een lichtere, meer ademende stof) kunt kiezen, zijn ze geschikt voor een bredere scala aan dragers. U kunt ook kiezen tussen modellen met of zonder microfoon.

Zoals met alle oortelefoons met hoofdband zoals deze, doen de SleepPhones ook dubbel dienst als oogmasker, dus felle lichten en zonsopgang zullen je slaap niet verstoren.

Onze topkeuze voor de beste hoofdtelefoon om te slapen is de MAXROCK Sleeping Headphones (bekijk bij Amazon). Als u echter op zoek bent naar een iets luxer model met draadloze mogelijkheden, zijn de AcousticSheep Bluetooth SleepPhones (bekijk op Amazon) een uitstekende optie.

Over onze vertrouwde experts

Yoona Wagner schrijft sinds 2019 voor Lifewire en is gespecialiseerd in werables en lifestyle-technologie. Ze heeft een achtergrond in technisch en inhoudelijk schrijven.

Image
Image

Waar u op moet letten bij een koptelefoon om te slapen

Stijl

Slaapkoptelefoons zijn er in twee overheersende stijlen: oordopjes en hoofdbanden. Hoofdbanden kunnen beter zijn voor zijslapers en buikslapers, hoewel sommige oordopjes zijn ontworpen om klein genoeg te zijn om goed te werken, zelfs als u erop slaapt. Het is belangrijk om rekening te houden met uw slaaphouding - en met wat voor u comfortabel is - voordat u een paar koopt.

Image
Image

Muziek versus witte ruis

Wil je in slaap vallen met muziek, maar deze na een uur uitschakelen? Of wil je de hele nacht naar witte ruis luisteren? Sommige hoofdtelefoons laten alleen vooraf geladen witte ruis toe, terwijl andere bepaalde nummers uit je afspeellijsten afspelen. Als je uitzoekt welk soort geluid je nodig hebt - en ook hoe lang je het wilt laten duren - kun je je hoofdtelefoonkeuze beperken.

Geluidsniveau

Het is moeilijk om straatlawaai te overstemmen (en bijna onmogelijk om een luide snurker te dempen), dus houd daar rekening mee bij het kiezen van je koptelefoon. Verschillende soorten witte ruis zijn effectief bij verschillende soorten geluiden, dus misschien wilt u een koptelefoon met meerdere opties kiezen.

FAQ

    Wat is de beste manier om koptelefoons schoon te maken?

    Hoofdtelefoons kunnen behoorlijk vuil worden bij herhaaldelijk gebruik en in extreme gevallen kan de opbouw zelfs de geluidskwaliteit en functionaliteit gaan beïnvloeden. Gelukkig is het schoonmaken ervan vrij eenvoudig: pak een zachte doek en verwijder al het vuil op het oppervlak dat je kunt, en val dan alle hoeken en gaten aan met een papieren handdoek en wattenstaafje dat in wat ontsmettingsalcohol is gedrenkt. Verwijder indien mogelijk de oorschelpen om eventuele verborgen aanslag te verwijderen en verleng de band tot de maximale instelling.

    Hoe werkt ruisonderdrukking in hoofdtelefoons?

    Passieve ruisonderdrukking is een zeer analoge oplossing die afhankelijk is van dingen zoals extra vulling om buitengeluid te dempen, maar het is aanzienlijk minder effectieve en actieve ruisonderdrukkingstechnologie. ANC zet microfoons in om laagfrequente ruis te detecteren en vervolgens speelt de headset daadwerkelijk een fase-geïnverteerde toon om de ruis teniet te doen voordat deze uw oren bereikt.

    Wat bepa alt de geluidskwaliteit in hoofdtelefoons?

    Audiokwaliteit is het resultaat van een aantal verschillende factoren, waarvan sommige specifiek zijn voor hoofdtelefoons en andere die breder van toepassing zijn, ongeacht het uitvoerapparaat. Bij het evalueren van de geluidskwaliteit testen we alles, van frequentierespons aan de lage, midden- en hoge kant van het spectrum, de audio-soundstage, harmonische vervorming, geluidsnauwkeurigheid en meer.

Aanbevolen: