De 10 beste goedkope koptelefoons van 2022

Inhoudsopgave:

De 10 beste goedkope koptelefoons van 2022
De 10 beste goedkope koptelefoons van 2022
Anonim

Er zijn veel koptelefoons die een aardige cent kunnen kosten, maar voor degenen onder ons met een beperkt budget is dit onze uitgebreide lijst met de beste goedkope koptelefoons. Omdat goedkoop vaak een subjectieve term kan zijn, hebben we de beste hoofdtelefoons verzameld voor minder dan $ 50.

Deze hoofdtelefoon brengt het beste geluid en de beste kwaliteit van leven samen zonder de bank te verslaan. Als u echter uw luisterervaring echt naar een hoger niveau wilt tillen, raden we u aan onze ultieme koopgids voor hoofdtelefoons te raadplegen voor meer informatie.

Beste algemeen: Audio-Technica ATH-M20x

Image
Image

Alleen omdat je misschien beperkt bent in prijs, wil nog niet zeggen dat je nog steeds geen perfecte optie kunt hebben als het gaat om je koptelefoon. Als je een paar nodig hebt dat geluid van superieure kwaliteit levert dat precies bij je past, dan is de Audio-Technica ATH-M20x de juiste keuze. Of je nu alleen naar je favoriete afspeellijst luistert of van plan bent wat audiowerk te doen, de ATH-M20x zorgt ervoor dat je alles hoort wat je wilt en blokkeert al het andere om je heen. Met hun circumaurale ontwerp bieden ze u uitstekende geluidsisolatie, zodat u zich kunt concentreren op wat u wilt en ze zijn speciaal ontworpen voor audio- en geluidstechniek, zodat u weet dat u een helder, soepel geluid krijgt waarmee u kunt hoor elke noot en elke toon. Ze zijn zelfs afgestemd op verbeterde prestaties bij lage frequenties.

Je zult genieten van vloeiende, rijke geluiden met deze over-het-oor-koptelefoon, en je kunt ze met elk apparaat gebruiken, dankzij de handige stekkeradapter. Gemaakt voor professionals, maar perfect voor iedereen, de ATH-M20x is een betaalbare keuze voor hoogwaardig luisteren.

Beste referentie-koptelefoon: Tascam TH-02

Image
Image

Als het gaat om audio-engineering, is het van cruciaal belang dat je geluid van de beste kwaliteit krijgt waarmee je elk stukje van de mix kunt horen. De Tascam TH-02 is een koptelefoon die voor je klaar staat en ervoor zorgt dat je elk geluidsniveau hoort. Deze hoofdtelefoon staat garant voor een helder geluid, een rijke basrespons en een helder geluid, perfect voor het werken aan audio van welke aard dan ook. De oorkussens zijn ontworpen om urenlang mee te kunnen luisteren en zijn comfortabel en veilig zonder concessies te doen aan de luisterkwaliteit.

De TH-02 is ook perfect voor op reis met hun opvouwbare ontwerp, je zult geen problemen hebben om ze in te pakken voor elke klus. Bovendien zijn ze voorzien van opklikbare adapters, zodat u met elk apparaat kunt werken.

Best verstelbaar: Koss Porta Pro

Image
Image

Of je nu voor werk of plezier luistert, het is belangrijk om een koptelefoon te hebben die bij je past en bij je past. De Koss Porta Pro levert niet alleen een schoon, helder geluid, maar ze zijn ook volledig instelbaar en klaar om te bewegen zoals jij dat doet. De Koss Porta Pro levert een soepele, diepe bas en een opmerkelijk brede frequentierespons dankzij de zuurstofvrije koperen spreekspoelen. Hoewel ze niet ideaal zijn voor ruisonderdrukking, zul je de geluidskwaliteit nog steeds uitstekend en helder vinden om je aandacht gefocust te houden, maar je toch bewust te zijn van je omgeving.

Eenvoudig in te klappen en aan te passen, deze hoofdtelefoon is perfect voor allerlei soorten reizen en heeft instellingen die urenlang comfort bieden. Zeg vaarwel tegen te strakke pasvormen en ongemakkelijke oorkussens dankzij de verstelbare en stijlvolle Koss Porta Pro-hoofdtelefoon.

Beste Bluetooth: Mpow 059 Bluetooth-koptelefoon

Image
Image

Als je op die zoete luchtgitaar rockt of op die onzichtbare drums slaat, is het laatste waar je je zorgen over wilt maken dat je vast komt te zitten in het snoer. Maar er is altijd een zorg dat Bluetooth-koptelefoons onbetrouwbaar of minder effectief zijn. Gelukkig zijn de Mpow 059 Bluetooth-hoofdtelefoons hier om je zorgen op je gemak te stellen. Deze hoofdtelefoon is ontworpen voor comfort, soepel geluid en urenlang luisterplezier en is perfect voor al uw draadloze luisterbehoeften. Moet je nog steeds een apparaat aansluiten dat geen Bluetooth heeft? Geen probleem, ze worden ook geleverd met een back-up snoer voor juist die situaties. De neodymium-driver van 40 mm, de CSR-chip en het ontwerp van het rond-oorkussen zorgen voor geluidsisolatie en leveren je muziek in helder geluid van hoge kwaliteit.

Met een batterij die tot 20 uur meegaat, weet je zeker dat je ononderbroken kunt luisteren. En met de oorkussens met geheugenproteïne zult u geen ongemak ervaren tijdens die uren van luisteren. Een geweldig ontwerp, een batterij die lang meegaat en eenvoudige connectiviteit maken de Mpow 059-hoofdtelefoon de ideale Bluetooth-optie.

Beste stijl: JLab Audio Studio ICON

Image
Image

Je hoofdtelefoon moet je niet alleen geluid van hoge kwaliteit geven en comfortabel zitten, maar ze moeten er ook goed uitzien. Voor een paar dat geweldig werkt en er nog beter uitziet, is de JLab Audio Studio ICON-hoofdtelefoon precies wat je nodig hebt. Door het gebruik van hoogwaardige materialen kan de look en feel van de ICON-hoofdtelefoon niet worden geëvenaard. En op het moment dat je ze aantrekt, zal het lichte en luchtige gevoel je doen vergeten dat ze er zelfs zijn. Gemaakt met ultra-pluche kunstleer en kussens van wolkenschuim, het gevoel is net zo geweldig als het uiterlijk. Bovendien geeft de Bluetooth-compatibiliteit je 13 uur batterijduur om te luisteren zonder de beperking van het snoer. Ontworpen om u volledige controle te geven, u kunt het volume aanpassen, afspelen en pauzeren, overslaan of teruggaan met de trackbesturing met snel klikken.

Of je nu van plan bent om thuis of onderweg te luisteren, deze hoofdtelefoon is gemakkelijk in te pakken en mee te nemen. Ze vouwen perfect op om zo weinig mogelijk ruimte in te nemen. Gegarandeerd een uitstekend geluid en extra bas, deze hoofdtelefoon wordt je nieuwe favoriete paar.

Beste oordopjes: Anker SoundBuds Slim Wireless

Image
Image

Als over-the-ear-koptelefoons niet jouw voorkeur hebben, maar je toch een uitstekende geluidskwaliteit wilt, dan zijn de Anker SoundBuds er voor jou. Deze nauwkeurig ontworpen oordopjes bieden krachtige, heldere audio met drivers van 6 mm. Ontworpen om goed in uw oor te passen, u zult genieten van helder geluid terwijl u onderweg bent of zelfs in het comfort van uw eigen huis. Deze oordopjes zijn Bluetooth-compatibel en bieden tot 10 uur luistertijd na één keer opladen; perfect voor die lange dagen of reizen. Met de Bluetooth 5 bent u verzekerd van een verbindingsbereik tot 33ft. En dankzij het waterdichte ontwerp hoef je je geen zorgen te maken over schade door regenachtig weer of zweet als je ze meeneemt naar de sportschool. De Anker SoundBuds zijn klaar voor elke situatie die je naar ze toe gooit.

Krijg volledige controle met de handsfree mogelijkheid en ingebouwde microfoon en accessoires om ervoor te zorgen dat de oordopjes bij u passen en uw comfortniveau. En nog beter? Deze oordopjes hebben geen lange snoeren om in de knoop te raken en hebben een eenvoudig snoer dat om je nek kan zitten en niet in de weg zit.

Beste voor gaming: Creative Labs Sound Blaster Jam

Image
Image

Breng je game-ervaring naar een hoger niveau met een hoofdtelefoon die stijl, comfort en kwaliteitsgeluid levert terwijl je het tegen de eindbaas opneemt. De Creative Sound Blaster Jam-hoofdtelefoon is perfect voor gamers die zich volledig willen onderdompelen zonder zich zorgen te maken over ongemak of onaangenaam geluid. Ontworpen om ultralicht te zijn, op het moment dat u deze aantrekt, vergeet u dat ze er zijn. Dikke schuimrubberen oorkussens bieden comfort voor urenlang luisteren in combinatie met de belofte van tot 12 uur ononderbroken luisteren dankzij de krachtige batterij. En met Bluetooth 4.1 en Near Field Communication (NFC)-technologie kun je gemakkelijk verbinding maken zonder gedoe met draden en kabels. Bovendien krijg je met de hoogwaardige Neodymium-drivers een helder, helder geluid om alles te horen wat je game je te bieden heeft.

Deze hoofdtelefoon is ook uitgerust met een hoofdtelefoon die het nog gemakkelijker maakt om de communicatie met je raid-groep te onderhouden. Bovendien kunt u uw basversterking regelen met slechts een klik op een knop, waardoor u het diepe geluid krijgt waarnaar u op zoek bent. Deze hoofdtelefoon is absoluut ideaal om jezelf onder te dompelen in het spel en urenlang ononderbroken te spelen.

Beste microfoon: Plantronics BackBeat GO 600

Image
Image

Als het gaat om een hoofdtelefoon met een werkende, probleemloze microfoon, is de Plantronics BackBeat GO 600 moeilijk te verslaan. Waarom omgaan met de puinhoop van een headset als u een comfortabele hoofdtelefoon kunt krijgen die uw doel en meer zal dienen? De Plantronics belooft tot 18 uur ononderbroken gebruik met slechts één keer opladen, wat perfect is voor die dagen dat u back-to-back conference calls hebt. Ze kunnen zelfs tot 20 dagen stand-by staan, voor als je eindelijk op die welverdiende vakantie gaat. En u kunt door de kamer ijsberen of weglopen van uw apparaat zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw verbinding verloren gaat of wordt onderbroken dankzij de 33ft toegestane hoeveelheid van Bluetooth.

Ontworpen met geluidsisolerende oorschelpen krijg je een pasvorm die comfortabel is en een diep, rijk geluid. Bovendien kunt u met de ingebouwde microfoon duidelijk spreken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over interferentie of dat u aan de andere kant niet wordt gehoord. Ze houden je aan de lijn en brengen je vrede zonder het gedoe van een aparte bijlage.

Beste geluidskwaliteit: JBL T450BT

Image
Image

Als je koptelefoon geen kwaliteitsgeluid kan leveren, wat heeft het dan voor zin? Als je op zoek bent naar geluid van de beste kwaliteit voor een prijs die de bank niet kapot maakt, is het tijd om naar de JBL T450BT te kijken. Een eenvoudig ontwerp en een betaalbare prijs, deze hoofdtelefoon geeft je het soepele, heldere geluid dat je wilt zonder onnodige toeters en bellen. Met 32 mm-drivers wordt u getroffen door een verbazingwekkende en krachtige bas die u normaal alleen bij live-evenementen kunt ervaren. Deze Bluetooth-compatibele hoofdtelefoon belooft ook tot 11 uur ononderbroken luisteren op een enkele lading.

Ontworpen met comfortabele en lichtgewicht materialen, je zult geen probleem hebben om deze hoofdtelefoon urenlang aan te houden zonder je zorgen te maken over ongemak. Bovendien kunt u probleemloos uw muziek en oproepen vanaf de hoofdtelefoon bedienen. Neem ze overal mee naartoe dankzij het inklapbare en opvouwbare ontwerp, zodat je een uitstekend geluid krijgt, waar je ook bent.

Beste batterijduur: Skullcandy Riff Wireless

Image
Image

Als je op zoek bent naar een koptelefoon om urenlang ononderbroken te luisteren en snel op te laden, dan is het tijd om naar de Skullcandy Riff Wireless-koptelefoon te kijken. Skullcandy staat bekend om zijn betaalbare prijs en stijlvolle ontwerpen en biedt ook draadloze hoofdtelefoons die eenvoudig aan te sluiten zijn en u tot 12 uur lang kunt laten luisteren. Niet alleen dat, maar u kunt deze hoofdtelefoon snel opladen met slechts tien minuten opladen, wat u tot 2 uur luistertijd geeft. Bovendien zijn ze compatibel met talloze Bluetooth-compatibele apparaten.

Ga in een mum van tijd van muziek luisteren naar telefoneren met behoud van kwaliteitsgeluid. Compleet met een ingebouwde microfoon en alle bedieningselementen die je nodig hebt, biedt deze hoofdtelefoon gemak en comfort.

"Iets om op te letten, vooral bij goedkopere hoofdtelefoons, is de fabrieksgarantie. Er was een goede periode van 3 jaar waarin ik niet voor nieuwe Skullcandy-hoofdtelefoons hoefde te betalen vanwege hun royale garantie." - Alice Newcome-Beill, Associate Commerce Editor

Voor een uitstekende prijs brengt de Audio-Technica ATH-M20x geluid van superieure kwaliteit samen zonder de bank te verslaan. Als u echter het snoer moet doorknippen, is de JBL T450BT een goede keuze voor Bluetooth-connectiviteit.

Bottom Line

Onze vertrouwde experts hebben hun oren nog niet om onze topkeuzes voor goedkope hoofdtelefoons gewikkeld. Zodra ze dat hebben gedaan, zullen ze elke inzending grondig testen, niet alleen op geluidskwaliteit, maar ook op hoe comfortabel elk paar is, evenals op connectiviteit en andere functies.

Over onze vertrouwde experts

Alice Newcome-Beill bezit meer koptelefoons dan ze zou willen toegeven, en kan nooit langer dan een week genoegen nemen met een enkel paar. Haar ideale hoofdtelefoon voor elke dag is de Jabra Elite 75t.

Waar u op moet letten bij de beste goedkope hoofdtelefoons

Prijs - Als je op zoek bent naar een koptelefoon, maar je hebt een beperkt budget, dan zal het prijskaartje waarschijnlijk je meest directe zorg zijn. Gelukkig vallen de koptelefoons op deze lijst ruim onder de $ 50.

Connectiviteit - Vanwege de alomtegenwoordigheid van Bluetooth zijn de meeste van deze hoofdtelefoons draadloos, maar sommige hebben nog steeds een 3,5 mm audio-aansluiting nodig.

Geluid - Tenzij je een toegewijde audiofiel bent, zal het extreem moeilijk zijn om het verschil te zien tussen een koptelefoon van $ 40 en een koptelefoon van $ 400. Er zijn tal van koptelefoons die onder de $ 50 vallen en die nog steeds hoge en lage tonen van hoge kwaliteit bieden, evenals tal van handige functies voor levenskwaliteit.

Aanbevolen: