Voors en tegens van Minecraft: Pocket Edition

Inhoudsopgave:

Voors en tegens van Minecraft: Pocket Edition
Voors en tegens van Minecraft: Pocket Edition
Anonim

Je hebt geen computer of gameconsole nodig om Minecraft te spelen dankzij Minecraft: Pocket Edition. Dat gezegd hebbende, de mobiele app bevat niet alle functies van de Java-versie van de game. Hier is hoe Minecraft: PE en de pc-editie het tegen elkaar opnemen.

Wat is Minecraft: Pocket Edition?

Image
Image

Minecraft: Pocket Edition is een build van de game die voornamelijk bedoeld is voor telefoons en apparaten van die aard. De Pocket-editie van Minecraft is momenteel beschikbaar voor iOS-, Android-, Windows Phone- en Amazon Fire-tablets.

De mobiele titel is praktisch identiek aan Minecraft: Windows 10 Edition, die kan worden gespeeld op elke computer of tablet met Windows 10; beide games verschillen echter van de originele Java-editie van Minecraft, die vaak nog steeds de pc-versie wordt genoemd.

Voordelen van Minecraft PE

Image
Image

Of je nu met de bus reist of in het comfort van je huis zit, Minecraft: Pocket Edition geeft je snel toegang tot een van 's werelds populairste videogames in de palm van je hand.

Minecraft: PE en de andere verschillende platforms van Minecraft zijn over het algemeen hetzelfde als het gaat om gameplay. Spelers kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan de Survival-modus, Creative-modus en Multiplayer-modus. Voordelen van Pocket Edition zijn onder meer sterker ouderlijk toezicht en multiplayer voor alleen uitnodigen, waardoor de mobiele versie iets kindvriendelijker is.

Nadelen van Minecraft PE

Image
Image

Pocket Edition verschilt op een aantal punten van de originele versie. Terwijl Minecraft: PE in-app-aankopen biedt voor exclusieve skins en bronnen. U kunt geen mods van derden integreren en u kunt ook geen verbinding maken met servers van derden. Wanneer nieuwe Minecraft-functies worden uitgebracht, is Pocket Edition meestal de laatste bijgewerkte versie.

Minecraft: PE-gebruikers kunnen spelen met Xbox-netwerk- en Windows 10-gebruikers, maar ze kunnen niet communiceren met spelers die de Java-editie van Minecraft gebruiken. Deze beperkingen storen de meeste gamers misschien niet, maar ze kunnen dealbreakers zijn als je met bepaalde vrienden wilt spelen.

Minecraft PE versus pc

Als je op zoek bent naar een geweldige game om te spelen als je je verveelt of afleiding nodig hebt, dan is Minecraft: Pocket Edition een geweldig cadeau voor jezelf of iemand anders die hetzelfde nodig heeft in hun leven. Als je het leuk vindt om Minecraft te spelen op pc en de verschillende andere platforms waarop het beschikbaar is, dan zul je waarschijnlijk evenveel of zelfs meer genieten van Pocket Edition.

Hoewel de gameplay in elke versie over het algemeen hetzelfde is, zijn er enkele opvallende prestatieverschillen. Minecraft: PE en Minecraft: Windows 10 Edition hebben bijvoorbeeld vloeiendere en levendigere graphics dan de traditionele pc-editie van de game. Hoewel graphics een game niet goed of slecht maken, bewijst dit dat Minecraft: Pocket Edition niet alleen een goedkope nabootsing van het origineel is.

Aanbevolen: