Hoe maak je een Facebook-gamingpagina

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een Facebook-gamingpagina
Hoe maak je een Facebook-gamingpagina
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de Gaming Video Creator-pagina > voer een naam in > Doorgaan > Upload een profiel- en achtergrondfoto of selecteer Skip om doe dit later.
  • Gebruik de Facebook Creator Studio om je inhoud te beheren, je inkomsten te bekijken en meer.
  • Facebook Gaming-pagina's zijn een categorie van Facebook-bedrijfspagina's, dus je kunt advertentie-inkomsten verzamelen uit je video's.

Wilt u geld verdienen met het streamen van videogames op Facebook? Eerst moet je weten hoe je een Facebook Gaming-pagina maakt.

Een Facebook-gamingpagina maken

Volg deze stappen om een pagina te maken voor je Facebook-gamevideo's.

  1. Ga naar de Facebook Create a Gaming Video Creator-pagina en log in op je Facebook-account als daarom wordt gevraagd.
  2. Voer een naam in en selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  3. Upload een profiel- en achtergrondfoto of selecteer Skip om dit later te doen.

    Image
    Image
  4. Nu je je Facebook Gaming Creator-pagina hebt gemaakt, kun je beginnen met het toevoegen van inhoud. Uw pagina verschijnt onder Uw pagina's op uw Facebook-startpagina.

    Image
    Image

Wat is Facebook Gaming?

Net als Twitch en YouTube Gaming is Facebook Gaming een platform voor videostreaming waar gamers elkaars spel kunnen bekijken. Facebook Gaming organiseert zelfs livestreams van esports-evenementen. Om toegang te krijgen tot Facebook Gaming, selecteert u het Facebook Gaming-pictogram bovenaan een pagina.

Image
Image

Je ziet een lijst met voorgestelde streams, clips en games. Selecteer aan de linkerkant van de pagina Video > Browse om alle streams te verkennen of selecteer Start Streaming om jezelf uit te zenden. Je kunt ook videogametoernooien maken en eraan deelnemen door Toernooien in de linkerzijbalk te selecteren.

Image
Image

Meer een casual gamer? Selecteer Games spelen in de linkerzijbalk om games zoals Uno, Bingo en Battleship te spelen met je Facebook-vrienden.

Uw Facebook-gamingpagina instellen

Zodra je je Gaming Creator-pagina hebt ingesteld, gebruik je de tools op het tabblad Start en de opties in de linkerzijbalk om je pagina te vullen. Je kunt bijvoorbeeld video's uploaden, merchandise verkopen en inzamelingsacties maken. Facebook Gaming Creator-pagina's zijn in wezen een categorie van Facebook-bedrijfspagina's, dus sommige opties zijn mogelijk niet van toepassing op uw behoeften.

Je wilt zoveel mogelijk inhoud toevoegen om mensen op je pagina te houden, maar kwaliteit en consistentie zijn belangrijker dan wat dan ook. Houd je aan een regelmatig streamingschema, zodat je volgers weten wanneer ze nieuwe video's kunnen verwachten.

Image
Image

Video's uploaden naar Facebook Gaming

Als u video's wilt toevoegen, selecteert u het tabblad Videos bovenaan uw pagina en kiest u vervolgens Video uploaden. Je Facebook Gaming-livestreamvideo's verschijnen onder het tabblad Live op je gamepagina.

Als het je doel is om geld te verdienen, moet je meer doen dan gamevideo's streamen en uploaden. U wilt berichten maken om ze op uw startpagina te markeren. Om je video's en meer te beheren, selecteer je Visit Creator Studio of Creator Studio in de linkerzijbalk.

Image
Image

Facebook Gaming Creator Studio

De Facebook Creator Studio is je hub voor het beheren van al je pagina's, video's en berichten. Het bevat uw videostatistieken, inkomsten en biedt tips om uw prestaties te verbeteren. Je kunt hier ook berichten maken en video's uploaden.

Aanbevolen: