Netflix afspelen op een projector vanaf een iPhone

Inhoudsopgave:

Netflix afspelen op een projector vanaf een iPhone
Netflix afspelen op een projector vanaf een iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Je kunt je iPhone via een Lightning-naar-HDMI-kabel aansluiten en vervolgens op je projector aansluiten om Netflix af te spelen.
  • Je kunt ook een streamingapparaat zoals een Roku op je projector aansluiten en Netflix vanaf je iPhone naar het apparaat casten.
  • Sommige projectoren worden zelfs geleverd met Netflix direct op de projector.

Dit artikel legt uit hoe je Netflix kunt kijken op een projector vanaf een iPhone, inclusief het aansluiten met een Lightning-kabel op HDMI en het gebruik van een streamingapparaat om vanaf je iPhone naar je projector te casten.

Gebruik een Lightning-naar-HDMI-kabel

Image
Image

Met de vele geavanceerde projectoren die op de markt zijn, is het mogelijk om de ervaring van een breedbeeldtheater in uw eigen huis te ervaren. Het betekent ook dat je bijna alles kunt bekijken door je iPhone of streaming-apparaten aan te sluiten.

Als je specifiek Netflix wilt kijken, zijn er een aantal manieren waarop je dat kunt doen met je iPhone en projector.

De eenvoudigste manier om een iPhone op een projector aan te sluiten om Netflix te kijken, is door een Lightning-naar-HDMI-adapter te kopen. Hier leest u hoe u dit aansluit op uw projector.

  1. Sluit de HDMI-bliksemkabeladapter aan op je iPhone.
  2. Sluit een HDMI-kabel aan op de HDMI-poort op de adapter.
  3. Sluit het andere uiteinde van de HDMI-kabel aan op uw projector. Zorg ervoor dat de projector de HDMI-ingang gebruikt (hij zou dit op zichzelf moeten doen, maar verschillende modellen kunnen verschillen).

  4. Uw iPhone-scherm spiegelt naar uw projector. Nu kun je Netflix op je iPhone openen en elke gewenste film of show afspelen.

Cast via een streamingapparaat

Je kunt Netflix ook via je iPhone afspelen op een projector door een streamingapparaat op de projector aan te sluiten en je iPhone naar het apparaat te casten. Deze opstelling is een goede optie als je al een streamingapparaat hebt.

Een Roku is een solide keuze. Hoewel Apple TV misschien een meer voor de hand liggende keuze lijkt om te gebruiken, is Netflix gestopt met het ondersteunen van AirPlay voor Apple TV-apparaten.

Hier leest u hoe u met uw iPhone naar een streamingapparaat kunt casten

  1. Sluit je Roku aan op je projector via de HDMI-poort. Selecteer vervolgens de HDMI-ingang op uw projector. Zorg ervoor dat uw Roku, iPhone en projector zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden (als uw projector Wi-Fi heeft ingeschakeld).
  2. Op je iPhone, open Netflix en kies welke film of serie je wilt kijken.

  3. In de rechterbovenhoek van het afspeelscherm zou je een cast-pictogram moeten zien. Tik op het cast-icoon.
  4. Selecteer om naar je Roku-apparaat te casten. Uw film verschijnt op de projector.

    Image
    Image

Netflix afspelen op een projector

Er zijn nu veel projectoren met verschillende mogelijkheden, dus verbinding maken met een projector met je iPhone is misschien geen one-size-fits-all situatie. Als u echter een nieuwer type of slimme projector heeft, zou u minder wegversperringen moeten hebben.

Als je nog een projector moet kopen, houd er dan rekening mee dat sommige slimme projectoren nu worden geleverd met ingebouwde Netflix-software, zodat je niets als een iPhone nodig hebt om de video te verzenden. De projector moet verbinding maken met uw lokale wifi om de inhoud te streamen.

Aanbevolen: