Waarom ik de nieuwe OnePlus-telefoon en -horloge wil

Inhoudsopgave:

Waarom ik de nieuwe OnePlus-telefoon en -horloge wil
Waarom ik de nieuwe OnePlus-telefoon en -horloge wil
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Ik kom serieus in de verleiding om de nieuwe OnePlus-smartphone te kopen en te kijken.
  • De onlangs uitgebrachte OnePlus Watch heeft een strak design en maakt gebruik van de eigen interface van het bedrijf.
  • De nieuwe OnePlus 9 Pro-telefoon heeft een razendsnelle processor en een camera die is gemaakt in combinatie met het legendarische bedrijf Hasselblad.
Image
Image

De nieuwe OnePlus 9 Pro-telefoon en de OnePlus Watch maken het voor mij moeilijk om weerstand te bieden aan het breken van de creditcard.

De onlangs uitgebrachte OnePlus Watch heeft een strak design en maakt gebruik van de eigen interface van het bedrijf. Ondertussen beschikt het vlaggenschip OnePlus 9 Pro over een razendsnelle processor en een camera gemaakt in combinatie met het legendarische bedrijf Hasselblad.

Ik ben al heel lang een Apple-enthousiasteling, maar de combinatie van de OnePlus-telefoon en het horloge is genoeg om me te verleiden tot Android.

De OnePlus 9 Pro maakt een overheerlijke entree als de nieuwste vlaggenschiptelefoon van de fabrikant. Het is ingetogen en ziet er elegant uit…

Bekijk dit

De OnePlus Watch van $ 159 zet een duidelijk ontwerppad in dat afwijkt van dat van de Apple Watch. Het ronde gezicht vind ik een veel aantrekkelijker ontwerp dan het rechthoekige uurwerk van Apple.

Ik ben dol op het uiterlijk van de OnePlus Watch, die lijkt op een kruising tussen Samsung's Galaxy Watch Active en een Swatch-horloge. De OnePlus Watch heeft een AMOLED-touchscreen, een roestvrijstalen frame en knoppen aan de zijkant. Het is alleen verkrijgbaar in een kast van 46 mm met verwisselbare horlogebanden.

Je zult de minder is meer mantra moeten omarmen als je de OnePlus Watch vergelijkt met het nieuwste aanbod van Apple. De OnePlus Watch kan meldingen weergeven en erop reageren, telefoongesprekken voeren en beantwoorden en muziek afspelen. Maar je kunt geen muziek-apps op het apparaat laden.

Vreemd genoeg heeft de OnePlus 2 GB interne opslag voor muziek, waar je naar kunt luisteren met Bluetooth-oordopjes.

Houd er rekening mee dat de OnePlus Watch voorlopig alleen compatibel is met Android-telefoons, maar het bedrijf beweert dat het werkt aan iOS-ondersteuning.

Gezondheidstracking is waar de OnePlus Watch uitblinkt. Dankzij de ingebouwde GPS kun je kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten trainingen om runs bij te houden en automatisch te loggen zonder dat er een telefoon in de buurt is. Je kunt ook met dit horloge zwemmen, beweert het bedrijf.

De OnePlus gaat de strijd aan met modellen zoals de Apple Watch Series 6 door het zuurstofgeh alte in het bloed op aanvraag te meten. De fabrikant zegt ook dat de One Plus stressniveaus kan controleren en u kan waarschuwen voor ongewoon hoge hartslagen.

Flagship-specificaties voor de OnePlus 9 Pro

De OnePlus 9 Pro maakt een overheerlijke entree als de nieuwste vlaggenschiptelefoon van de fabrikant. Het ziet er ingetogen en elegant uit en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder ochtendmist en dennengroen. Het basismodel van de telefoon (met 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte) kost $ 969.

Naast de Pro heeft OnePlus ook de lagere One Plus 9 aangekondigd, die begint bij $ 829. Het heeft een kleiner scherm met een lagere resolutie en een dip in cameraspecificaties, samen met dezelfde Snapdragon 888-processor als zijn duurdere broer of zus.

Voor zijn camera werkte OnePlus samen met professionele cameramaker Hasselblad om de software te helpen optimaliseren. Het wordt geleverd met vier cameralenzen aan de achterkant; een 48-megapixel primaire camera, een 50-megapixel ultragroothoekcamera, een 8-megapixel telelenscamera (met 3,3x optische zoom) en een 2-megapixel zwart-witcamera.

Image
Image

De 9 Pro zou de pk's moeten hebben om elke applicatie uit te voeren die je erop gooit. De telefoon is uitgerust met de nieuwste Qualcomm Snapdragon 888-processor en 12 GB RAM. Het draait de nieuwste Android 11-software en de OnePlusOxygen OS-software als een overlay.

Het scherm van de 9 Pro moet concurreren met het beste van Apple en Samsung. Je kunt staren naar zijn 6,7-inch met een maximale resolutie van 1, 440x3, 216 pixels. De pixeldichtheid is een belachelijk scherpe 525 pixels per inch. U kunt ook de levensduur van de batterij verlengen door het scherm in te stellen op een lagere resolutie. Het scherm is Gorilla Glass 5, dat een behoorlijke hoeveelheid bescherming zou moeten bieden als je een onhandige streak hebt.

De batterijduur van de 9 Pro zou redelijk moeten zijn. De telefoon heeft een batterij van 4.500 mAh en ondersteunt snel opladen van 65 watt, wat volgens OnePlus de telefoon in 29 minuten van 1% naar volledig opgeladen zal brengen.

Het biedt ook draadloos opladen, waardoor de telefoon in 43 minuten van leeg naar opgeladen is.

Blijf op de hoogte voor een hands-on review van de 9 Pro. Ik sta te popelen om dit slank uitziende beest te bemachtigen.

Aanbevolen: