Flipboard-meldingen stoppen

Inhoudsopgave:

Flipboard-meldingen stoppen
Flipboard-meldingen stoppen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar je profiel en selecteer Instellingen > Pushmeldingen en deselecteer de typen die je niet langer wilt ontvangen.
  • Ga vanuit je profiel naar Instellingen > E-mailinstellingen en deselecteer de e-mailcommunicatie die je niet interesseert.
  • Je kunt ook alle meldingen uitschakelen via de systeeminstellingen op je Android, iPhone of iPad.

In dit artikel wordt beschreven hoe u meldingen in de mobiele app Flipboard of de desktopversie van Flipboard die toegankelijk is via een webbrowser, kunt uitschakelen. Het bevat ook instructies voor het uitschakelen van e-mailwaarschuwingen en het uitschakelen van alle Flipboard-app-meldingen.

Pushmeldingen uitschakelen in Flipboard

Als je Flipboard op je mobiele apparaat gebruikt, krijg je waarschijnlijk heel veel meldingen van het bedrijf over nieuwe verhalen en sociale interacties. Dat komt omdat je standaard bent geabonneerd op alle meldingen voor Flipboard, inclusief vind-ik-leuks, herhalingen en reacties. Je kunt dat wijzigen om minder (of geen) pushmeldingen op je mobiele apparaat te ontvangen in de instellingen van Flipboard.

  1. Open Flipboard en tik op je profielpictogram in de rechterbenedenhoek van de pagina en tik vervolgens op het tandwielpictogram Instellingen in de rechterbovenhoek.
  2. Op de Instellingen pagina, tik op Pushmeldingen. Mogelijk moet u een beetje naar beneden scrollen om het te vinden.
  3. Op de Push Notifications pagina staat een aangevinkt vakje rechts van de notificatienaam. Deselecteer een van deze meldingen die je niet wilt ontvangen.

    Image
    Image
  4. Als je klaar bent met je selecties, kun je teruggaan naar Flipboard of zelfs de app afsluiten. Uw voorkeuren worden automatisch opgeslagen.

De e-mailinstellingen van Flipboard wijzigen

Als u te veel e-mails van Flipboard ontvangt, kunt u die instellingen ook aanpassen, maar u moet dit doen vanaf de desktopversie van Flipboard die u via een webbrowser opent.

  1. Open Flipboard in een willekeurige webbrowser en klik op uw Profile afbeelding in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Klik in het menu dat verschijnt op Instellingen.

    Image
    Image
  3. Scroll op de pagina Instellingen naar E-mailinstellingen en deselecteer alle e-mailcommunicatie die u niet wilt ontvangen. Als u klaar bent, klikt u op de knop Opslaan onder aan de pagina.

    Image
    Image

Schakel alle Flipboard-app-meldingen uit

Als je nog steeds meldingen van Flipboard ontvangt en je weet niet waarom, is er nog een manier waarop je meldingen kunt uitschakelen, inclusief de badges die op je Flipboard-pictogram verschijnen (omdat badges iedereen gek maken!).

Het schakelt de melding voor de app volledig uit. Afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt, kan dit op een aantal verschillende manieren worden bereikt.

Voor Android: Ga naar Instellingen > Apps & meldingen en zoek de Flipboard-app. Schakel de meldingen voor Flipboard uit.

Voor iPhone: Ga naar Instellingen > Meldingen en zoek de Flipboard-app. Uitschakelen Meldingen toestaan.

Voor iPad: Ga naar Settings > Notifications en zoek de News-app. Schakel vervolgens Meldingen toestaan. uit

In nieuwere generaties van de iPad en iPad Pro is Flipboard de standaard nieuwsaggregator, en daarom wordt het vermeld onder Nieuws in de categorie Meldingen, in plaats van onder Flipboard. Je vindt Flipboard onder de Home-feed als je naar rechts veegt vanaf het Home-scherm op je iPad. Je kunt Flipboard echter nog steeds op iPad installeren, en als je dat doet, wordt het weergegeven als Flipboard, net zoals op iPhone en Android.

Aanbevolen: