Hoe maak je een clan in Destiny 2

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een clan in Destiny 2
Hoe maak je een clan in Destiny 2
Anonim

Bungie's Destiny 2 is een massaal online multiplayer-spel waarin spelers kunnen samenwerken om verschillende buitenaardse bedreigingen te bestrijden in een prachtige sci-fi-wereld. Terwijl velen ervoor kiezen om solo of in een kleine groep op avontuur te gaan, worden anderen lid van in-game communities genaamd Clans.

Het maken van of lid worden van een Destiny 2-clan heeft een aantal voordelen, waaronder privéchat, wekelijkse clan-engrammen en exclusieve clanbannervoordelen. Als u uw eigen wilt maken, zijn er twee manieren om dit te doen.

De instructies in deze handleiding zijn van toepassing op alle versies van Destiny 2.

Een Destiny 2-clan maken via de Bungie-website

De eerste methode om een Destiny 2-clan te maken is via de officiële website van ontwikkelaar Bungie.

  1. Ga naar https://www.bungie.net/en/ClanV2/MyClans en log in op je Xbox Network-, PlayStation Network- of Steam-account.
  2. Selecteer Clan maken.

    Image
    Image
  3. Vul de naam van je clan, korte naam (een roepnaam die wordt weergegeven in rapporten na de wedstrijd), motto en een korte inleidende paragraaf in. Je kunt ook een taal instellen en kiezen of spelers een uitnodiging of goedkeuring nodig hebben om lid te worden van je clan, of dat deze voor iedereen toegankelijk is.

    Image
    Image
  4. Zodra je alle relevante informatie hebt ingevuld, selecteer je Clan maken.
  5. Op dit punt word je doorverwezen naar je clanpagina, waar je kunt chatten met leden, je claninstellingen kunt bijwerken en meer. Onthoud dat je minimaal twee mensen moet rekruteren voordat je clan, rooster en banner in het spel verschijnen.

Een Destiny 2-clan maken via de Companion-app

Je kunt ook een nieuwe Destiny 2-clan maken in de bijbehorende app van de game.

  1. Download en installeer de bijbehorende Destiny 2-app als je dat nog niet hebt gedaan. Het is beschikbaar voor zowel Android als iOS.
  2. Start de Destiny 2 Companion-app en meld u aan met uw Xbox Network-, PlayStation Network- of Steam-account.
  3. Tik op Clan onderaan het scherm.
  4. Tik op Clan maken.
  5. Vul je clannaam, roepnaam, motto en introductie in en kies vervolgens de taal en lidmaatschapsopties. Je moet ook kiezen onder welk Destiny-account je de clan wilt maken.

    Image
    Image
  6. Als je klaar bent, tik je op Clan maken.

Aanbevolen: