Hoe Microsoft Office voor iPad in te stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Microsoft Office voor iPad in te stellen
Hoe Microsoft Office voor iPad in te stellen
Anonim

De combinatie van Microsoft Office-app die Word, Excel en PowerPoint aan elkaar koppelt, is voor sommige Office-gebruikers een game-changer. Hier leest u hoe u Microsoft Office voor iPad instelt.

Hoe installeer ik Microsoft Office voor iPad

Microsoft Office voor iOS heeft een aantal verschillende opties. U kunt Microsoft Office downloaden als een enkele entiteit, die hier wordt behandeld. Maar u hebt ook de mogelijkheid om afzonderlijke toepassingen - Word, PowerPoint, Excel en andere - als afzonderlijke programma's te downloaden. Hier leest u hoe u de Office alles-in-één-toepassing op iPad installeert.

  1. Zoek in de App Store naar Microsoft Office en vind het in de zoekresultaten. Tik op Get om de app te downloaden en te installeren.

    Image
    Image
  2. Als het downloaden en installeren is voltooid, tik je op Open.

    Image
    Image
  3. U wordt gevraagd om in te loggen op uw Microsoft-account (als u er geen heeft, kunt u er een maken) en moet u mogelijk enkele machtigingen verlenen aan de Office-app. Zorg ervoor dat u deze leest, zodat u weet wat u toekent.

Hoe Microsoft Office voor iPad te gebruiken

De Microsoft Office-app biedt een aantal voordelen voor iPad-gebruikers:

  • Het neemt minder ruimte in beslag dan de drie zelfstandige apps die worden behandeld in de Office-app.
  • Er zijn een paar extra functies die u waarschijnlijk niet zult vinden in de zelfstandige apps.
  • Diction rechtstreeks naar Microsoft Office vanaf de iPad Voice Recorder is mogelijk.

Ervan uitgaande dat u van plan bent de alles-in-één Microsoft Office-app op uw iPad te gebruiken (in plaats van de afzonderlijke programma's), zijn er een paar dingen die u moet weten om ze te gebruiken.

Het startscherm van Microsoft Office

Vanuit het startscherm heb je de mogelijkheid om Recommended bestanden te kiezen, dit zijn bestanden die je recentelijk hebt geopend, of je kunt op de New -knop onderaan in het midden van het scherm om een menu te openen waarmee u het type nieuw document kunt kiezen dat u wilt maken.

Image
Image

De opties zijn:

  • Notes: Laten we een nieuwe notitie typen (Sticky Note), die u vervolgens kunt opslaan of delen met anderen.
  • Lens: Opent de camera zodat u een document, foto of whiteboard kunt scannen (of een foto kunt maken) die u vervolgens kunt opslaan als een Word-document of PDF-bestand, of afbeelding en deel deze met anderen.
  • Documents: Opent een scherm waarin u kunt kiezen uit Scan text, Blanco document, of Maken vanuit sjabloon voor Word, Excel of Powerpoint.
Image
Image

Er is ook een pictogram Acties op het startscherm. Hier vindt u opties zoals Bestanden overbrengen, Afbeelding naar tekst en Afbeelding naar tabelMet de laatste twee opties kunt u een afbeelding of document scannen en alle tekst in die scan converteren naar elektronische tekst.

Image
Image

Een andere zeer handige functie van de Office-app is de mogelijkheid om met PDF-bestanden te werken. U kunt PDF's ondertekenen of scannen en documenten naar PDF converteren met behulp van het menu Acties.

Image
Image

Werken met documenten, spreadsheets en presentaties

Zodra je ervoor kiest om een nieuw document, spreadsheet of presentatie te openen of te maken, zul je merken dat je veel van dezelfde opties hebt die je zou hebben als je de zelfstandige versies van deze apps zou gebruiken.

Documenten

Als je met documenten werkt, vind je je opmaakmenu's zoals je zou verwachten. En het menu schuift naar rechts of links om extra opties te onthullen. Er is ook een groot microfoonpictogram dat aan de rechterkant van het document zweeft. Als u op dit pictogram tikt, kunt u dicteren wat u wilt schrijven in plaats van te proberen te typen met het schermtoetsenbord.

Het Apple-toetsenbord en de Apple-muis werken met al deze apps als je ze tot je beschikking hebt. Zo niet, dan kunt u alles bereiken wat u wilt doen met vingerbewegingen en het schermtoetsenbord.

Image
Image

Spreadsheets

In spreadsheets kunt u door een werkmap of werkblad bladeren zoals u zou doen met Microsoft Excel. Typ uw gegevens met behulp van het schermtoetsenbord of het draadloze toetsenbord. En u vindt contextmenu's wanneer u een kolom of rij selecteert.

Image
Image

Je hebt ook toegang tot shorting-, opmaak- en formuletools, net zoals je zou doen in de individuele Microsoft Excel-app.

Image
Image

Presentaties

Werken met Presentatie in de Office-app voor iOS lijkt erg op werken met PowerPoint. U kunt ervoor kiezen om helemaal opnieuw te werken of een presentatie te maken op basis van een sjabloon. En je hebt toegang tot dezelfde opmaaktools die beschikbaar zijn in de stand-alone PowerPoint-app. U kunt notities en opmerkingen toevoegen en zelfs uw presentatie automatiseren.

Image
Image

Het hoofdmenu in Microsoft Office op de iPad

Er is nog een laatste menu waarmee u vertrouwd moet raken. Dit is het menu dat boven aan elk van de apps verschijnt: Documenten, Spreadsheets en Presentatie. Dit menu is meestal standaard voor alle drie de apps. U vindt daar opties voor:

  • Ongedaan maken: Hiermee kunt u de acties die u op het document hebt uitgevoerd ongedaan maken.
  • Tekstopmaak: Opent een breed scala aan tekstopmaakopties, waaronder lettertypen, grootte, opmaak, spatiëring en uitlijning.
  • Search: Voert een zoek- of zoek- en vervangingsfunctie uit.
  • Share: hiermee kunt u anderen uitnodigen om samen te werken aan het document met behulp van een link die via e-mail of berichten is verzonden.
  • Meer: dit menu bevat opties voor opslaan, afdrukken, exporteren en geschiedenis.

In een document zul je ook zien dat je een Mobiele weergave optie hebt. Hiermee kunt u zien hoe uw document eruit zal zien op een mobiel apparaat. En in een presentatie vindt u een penpictogram dat u kunt aanraken om Inktannotaties. te activeren

Aanbevolen: