Waarom ik Kensingtons nieuwe StudioDock voor iPad wil

Inhoudsopgave:

Waarom ik Kensingtons nieuwe StudioDock voor iPad wil
Waarom ik Kensingtons nieuwe StudioDock voor iPad wil
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Kensington's knappe nieuwe StudioDock van $ 399 kan de manier waarop ik werk met mijn iPad veranderen.
  • Het dock heeft vier USB-poorten en u kunt ook een aparte monitor aansluiten.
  • Mijn favoriete onderdeel van StudioDock is de manier waarop de iPad vastklikt met behulp van magneten.
Image
Image

Kensingtons nieuwe StudioDock is het iPad-accessoire waarvan ik niet wist dat ik het nodig had, totdat het deze week werd aangekondigd.

Het dock van $ 399 maakt van je iPad in wezen een schattige en veelzijdige iMac. Kijk maar naar dit ding. Op de een of andere manier slaagde Kensington erin om alle scherpe ontwerpkenmerken van Apple te gebruiken en ze te combineren tot een onmisbaar stuk uitrusting.

Maar de StudioDock gaat over meer dan alleen een goed uiterlijk. Het heeft alle gadgets, poorten en opladers om je iPad om te toveren in je hoofdcomputer, in plaats van alleen maar een randapparaat. Het verbaast me dat Apple zoiets niet alleen heeft uitgebracht. Houd er echter rekening mee dat de StudioDock alleen compatibel is met de iPad Pro 11-inch, iPad Air en iPad Pro 12,9-inch.

Mijn favoriete deel van het dok? Het is de manier waarop de iPad vastklikt met magneten. De tablet kan ook in de staande of liggende modus in het dock worden geplaatst, wat zorgt voor een veelzijdig apparaat.

Poorten in overvloed

Image
Image

Het Kensington-dok biedt een overvloed aan havens. Het heeft vier USB-poorten (één USB-C en drie USB-A) waarmee gebruikers apparaten zoals een toetsenbord, muis, USB-opslag en printer kunnen aansluiten. Een 3,5 mm audio-aansluiting ondersteunt de aansluiting van een microfoon of externe luidsprekers, evenals een gigabit Ethernet-poort voor grote bestandsoverdrachten of bandbreedtegevoelige toepassingen.

Een ander opmerkelijk kenmerk is de mogelijkheid om eenvoudig een extra monitor aan uw installatie toe te voegen. De StudioDock biedt een enkele 4K HDMI 2.0-video-uitgang ter ondersteuning van een extra monitor voor schermzwijntoepassingen zoals iMovie, Keynote, Netflix, Procreate, Shiftscreen en meer.

“Het StudioDock zou een hele wereld van nieuwe mogelijkheden kunnen openen voor de manier waarop ik met mijn iPad werk.”

Fotografen zullen blij zijn te weten dat de StudioDock ook een SD-kaartlezer heeft (UHS-II SD 4.0), zodat je bestanden kunt pakken zonder dat je adapters of dongles nodig hebt.

Het opladen van al je gadgets zou ook een makkie moeten zijn. Het dock heeft een 37,5 W USB-C om de iPad op te laden, en bevat ook een Qi draadloze iPhone en AirPod-oplader (respectievelijk tot 7,5 W en 5 W). Een optionele oplaadmodule voor Apple Watch zal later dit jaar beschikbaar zijn.

Waarom een iMac kopen als je een dock hebt?

Het StudioDock zou een hele wereld aan nieuwe mogelijkheden kunnen openen voor de manier waarop ik met mijn iPad werk. Elke dag word ik meer onder de indruk van hoe capabel deze machine is. Het heeft tenslotte een geweldig besturingssysteem, alle apps die ik nodig heb en een snelle processor.

Het was duidelijk dat de mensen van Kensington dachten: "Waarom zou je er geen desktop van maken met al die goedheid in de iPad?" Met dat gevoel ben ik het van harte eens. De hele dag door schakel ik constant van mijn iPhone naar mijn iPad naar mijn Macbook. Het zou zoveel gemakkelijker zijn als ik maar op één apparaat zou blijven.

Natuurlijk is het tegenwoordig, met zoveel stukjes software in de cloud, eenvoudig genoeg om al je werk gesynchroniseerd te houden. Ik begon dit artikel bijvoorbeeld op mijn Macbook in Google Documenten en schreef en bewerkte het vervolgens op alle drie mijn Apple-apparaten.

Maar de mogelijkheid om op slechts één apparaat te blijven werken, zou aanzienlijke voordelen hebben. Als ik op de bank wil werken, kan ik wegtikken op het geweldige Apple Magic Keyboard voor iPad. Maar als het moeilijk wordt, kan ik het gewoon in de StudioDock stoppen, waar ik alle gemak van randapparatuur heb, zoals een groter scherm en SD-poorten om toegang te krijgen tot alle foto's.

Natuurlijk zullen veel mensen hun hoofd schudden voor het prijskaartje van $ 399 op de StudioDock. Ze zouden een punt hebben, want dat zijn de kosten van een redelijk goede, gloednieuwe iPad op zich. Kun je echt rechtvaardigen dat je vier grote beta alt alleen voor een dok?

Zoals veel dingen die met Apple te maken hebben, lijkt het erop dat je met StudioDock voor meer beta alt dan de som der delen. Voor mezelf zou ik graag de kosten van het dok betalen om het gemak en de gemoedsrust te krijgen die gepaard gaat met uitstekende apparatuur. Je zou zelfs kunnen beweren dat het dock zichzelf terugbeta alt, als het betekent dat je geen iMac hoeft te kopen. Wie heeft er tenslotte een desktop nodig als je 's werelds schattigste mini-Mac hebt?

Aanbevolen: