Waarom ik eindelijk papierloos ging met de Supernote A5X

Inhoudsopgave:

Waarom ik eindelijk papierloos ging met de Supernote A5X
Waarom ik eindelijk papierloos ging met de Supernote A5X
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De onlangs uitgebrachte Supernote A5X-tablet is een uitstekend apparaat om aantekeningen te maken en boeken te lezen.
  • Het grijswaardenscherm van 10,3 inch is scherp en helder, maar is meer bedoeld voor het maken van aantekeningen dan voor video.
  • Nu het concentratievermogen eindelijk is hersteld, heb ik ideeën voor artikelen kunnen schetsen, aantekeningen kunnen maken terwijl ik interviews geef en wat schetsen heb gemaakt.
Image
Image

Na een paar weken de nieuwe Supernote A5X-tablet te hebben gebruikt om aantekeningen te maken, ben ik klaar om het papier op te geven en volledig digitaal te gaan.

De Supernote is niet bedoeld om je iPad te vervangen. Het doet een paar dingen heel goed en vermindert de afleiding van je leven, zodat je je kunt concentreren op het creëren in plaats van het consumeren van inhoud. Voor $ 499 is de A5X geen losse aankoop, maar ik vond het de kosten waard voor de mogelijkheid om me op taken te concentreren.

Je kijkt geen films op de Supernote. Met 10,3 inch is het grijswaardenscherm scherp en helder, maar het is meer bedoeld voor het maken van aantekeningen dan voor video. Het E INK Mobius touchscreen display heeft een resolutie van 1404×1872 met 226 PPI.

Het nadeel van het gebrek aan kleur is dat de A5X een zeer lange batterijduur heeft. Ik heb hem dagen achtereen gebruikt zonder op te laden. Het is ook niet-verblindend, dus het kan buiten worden gebruikt.

Premium gevoel

Het uitpakken van de A5X was een genoegen. Het wordt geleverd met een luxe aanvoelende leren hoes met een riem om de meegeleverde pen vast te houden. In tegenstelling tot de onhandige en gladde Apple Pencil of de onhandige en kleine Samsung S Pen, lijkt de Supernote-pen meer op een fijn schrijfinstrument, zoals een high-end Montblanc.

Natuurlijk kun je op veel andere apparaten aantekeningen maken, waaronder een iPad, maar ik heb deze altijd meer een belemmering dan een hulp gevonden. Over het algemeen moet je de gadget opstarten, door verschillende schermen navigeren en ten slotte op je weg naar een notities-app tikken.

Met de A5X daarentegen kun je direct aantekeningen maken als je de hoes opent. Het ontbreken van een vertraging op de A5X zorgt voor het spontaan noteren van gedachten.

Het is moeilijk om de specificaties van een apparaat als de A5X te vergelijken, omdat het bedoeld is om maar een paar dingen goed te doen. Maar voor degenen die het willen weten, het apparaat heeft een quad-core Cortex A35-processor, 2 GB RAM en 32 GB interne opslag.

Image
Image

Het internet is beschikbaar via Wi-Fi en heeft Bluetooth 5.0. Een batterij van 3.800 mAh voedt hem. Het ondersteunt USB-C voor het overbrengen van documenten en opladen en draait Android 8.1 met een aangepaste interface.

E-boeken lezen is een plezier op dit gigantische scherm

Een groot voordeel van de A5X is dat je er ook e-books op kunt lezen. Het wordt geleverd met de Kindle-app, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot al je Amazon-aankopen. Het enorme scherm zorgt voor een heerlijke kijkervaring waardoor ik me afvroeg waarom ik zo lang worstelde met de kleine e-readers van Amazon.

De interface die Supernote op Android legt, is eenvoudig en intuïtief. U krijgt een reeks mappen te zien wanneer u het apparaat voor het eerst opstart en kiest waar u vanaf daar naartoe wilt gaan.

Een handige truc is dat als je met je vinger over de bovenkant van het menu wrijft, je een reeks opties krijgt, zoals wifi, vliegtuigmodus, cloudaccount, schermafbeeldingen, zoeken en het instellingenmenu. Het apparaat ondersteunt ook Outlook en Gmail, zodat je onderweg toegang hebt tot je e-mails.

Maar de werkelijke waarde van de A5X ligt in de manier waarop u kunt ontsnappen aan e-mail, surfen op het web en alle functies die andere tablets aanprijzen. Allerlei soorten computers dringen zich tegenwoordig constant aan je op.

Image
Image

Berichten vragen om aandacht, er verschijnen meldingen en je wordt lastig gevallen door herinneringen. De A5X heeft geen van die dingen, en ik mis ze niet. Nu het concentratievermogen eindelijk is hersteld, heb ik ideeën voor artikelen kunnen schetsen, aantekeningen kunnen maken terwijl ik interviews doe en enkele schetsen heb gemaakt.

Natuurlijk kun je al dit aantekeningen maken en tekenen met pen en papier. De A5X ondersteunt al je documenten in de cloud en stelt je in staat om te zoeken tussen de items die je hebt gemaakt, wat ongelooflijk waardevol voor mij is. Ook schrijf ik sneller op het zijdezachte A5X-scherm dan op een gewoon stuk papier.

Na wat tijd met de A5X te hebben doorgebracht, gooi ik mijn Moleskine-notebooks in de prullenbak. Het papierloze leven is misschien eindelijk aangebroken.

Aanbevolen: