Live nieuwsstreams bekijken

Inhoudsopgave:

Live nieuwsstreams bekijken
Live nieuwsstreams bekijken
Anonim

Live nieuwsstreams zijn online beschikbaar van tientallen verschillende bronnen, en veel ervan zijn gratis te gebruiken, zelfs als je het snoer hebt doorgesneden en je kabel- of satelliettelevisieabonnement hebt opgezegd. Het enige dat u nodig hebt om live nieuws online te bekijken, is een computer of een ander compatibel apparaat zoals een smartphone, tablet of streamingapparaat en een breedbandinternetverbinding.

Alle grote nieuwsorganisaties, waaronder MSNBC, CNN, Fox News, ABC en CBS, bieden live online nieuwsstreams. Sommige van deze live nieuwsstreams zijn helemaal gratis, en bij andere kun je slechts een beperkt aantal kijken als je geen geldig abonnement op kabel- of satelliettelevisie hebt.

Veel lokale zenders hebben ook hun eigen live nieuwsstreams, en deze zijn bijna allemaal gratis te bekijken. Internationale nieuwsorganisaties van over de hele wereld, zoals Sky News uit het Verenigd Koninkrijk en NHK uit Japan, hebben ook hun eigen gratis nieuwsstreams die u online kunt bekijken.

Image
Image

Hoe MSNBC Live Stream te bekijken

MSNBC biedt een live online nieuwsstroom, maar deze is alleen beschikbaar als u inloggegevens kunt verstrekken voor een in aanmerking komende kabel- of satelliettelevisieaanbieder. Live-uitzendingen zijn gratis beschikbaar, maar alleen in de vorm van dagelijkse previews en clips die na de eigenlijke uitzending worden geüpload.

Image
Image

Een live MSNBC-feed bekijken:

  1. Navigeer naar
  2. Klik op Aanmelden.
  3. Selecteer je televisieaanbieder.
  4. Voer de inloggegevens van uw televisieaanbieder in als daarom wordt gevraagd.
  5. De live nieuwsstream van MSNBC wordt automatisch afgespeeld als je je abonneert op een deelnemende televisieaanbieder.

Als uw internet- en televisieproviders hetzelfde zijn en u zich op uw thuisnetwerk bevindt, kan het systeem u automatisch aanmelden. Als u zich alleen abonneert op een internetdienst, maar niet voor televisie, heeft u mogelijk geen toegang tot een gratis live MSNBC-feed.

Bekijk MSNBC Mobile:

Als je liever live nieuws kijkt met de eigenlijke MSNBC-app voor je apparaat, kun je de app downloaden vanaf de volgende locaties:

  • Roku
  • Amazon Fire
  • iPhone en iPad
  • Android-telefoons en tablets

Hoe Fox News te streamen

Fox News biedt een live online nieuwsstream waarvoor je een kwalificerend abonnement moet hebben om te gebruiken. Als u onbeperkt live Fox News online wilt kijken, moet u inloggegevens opgeven voor een in aanmerking komend abonnement op kabel- of satelliettelevisie.

Bekijk een live Fox News-feed:

Als je geabonneerd bent op een kwalificerende televisieaanbieder, kun je onbeperkt live streaming Fox News bekijken:

  1. Navigeer naar foxnews.com/go.
  2. Klik op Nu kijken.
  3. Klik op Aanmelden.
  4. Kies je televisieaanbieder.
  5. Geef desgevraagd de inloggegevens van uw televisieaanbieder op.
  6. De live nieuwsstream van Fox News wordt afgespeeld als je televisieabonnement toegang geeft tot Fox News.

Als uw internet- en televisieproviders hetzelfde zijn en u zich op uw thuisnetwerk bevindt, kan het systeem u automatisch aanmelden. Als u zich alleen abonneert op een internetdienst, maar niet voor televisie, heeft u mogelijk geen toegang tot een gratis live Fox News-feed.

Bekijk Fox News Mobile:

Als je liever live nieuws kijkt met de Fox News-app voor je apparaat, kun je de app downloaden vanaf de volgende locaties:

  • Roku
  • Amazon Fire
  • iPhone en iPad
  • Android-telefoons en tablets

Hoe CNN News Live Stream te bekijken

CNN biedt een live nieuwsstream die u kunt bekijken in een webbrowser op uw computer of andere compatibele apparaten, maar er is een tijdslimiet opgelegd als u geen abonnement op kabel- of satelliettelevisie hebt. CNN gratis en zonder beperkingen live online bekijken door inloggegevens te verstrekken van een in aanmerking komende kabel- of satelliettelevisieaanbieder.

Image
Image

Hoe de CNN News Live Stream te bekijken:

CNNgo is alleen beschikbaar voor abonnees van in aanmerking komende platforms. Als je niet inlogt, kun je de live CNN-nieuwsfeed slechts korte tijd bekijken.

Bekijk een live CNN-feed:

Als u zich abonneert op een in aanmerking komende televisieaanbieder, kunt u onbeperkt livestreaming van CNN-nieuws bekijken:

  1. Navigeer naar go.cnn.com.
  2. Selecteer het tandwielpictogram aan de linkerkant van de pagina.
  3. Klik op Aanmelden.
  4. Kies je televisieaanbieder.
  5. Geef desgevraagd de inloggegevens van uw televisieaanbieder op.
  6. De live nieuwsstream van CNN wordt afgespeeld als je televisieabonnement toegang geeft tot CNN.

Als uw internet- en televisieproviders hetzelfde zijn en u zich op uw thuisnetwerk bevindt, kan het systeem u automatisch aanmelden. Als u zich alleen abonneert op een internetdienst, maar niet voor televisie, heeft u mogelijk geen toegang tot een gratis live CNN-feed.

Bekijk CNN Mobile:

Als je liever live nieuws kijkt met de echte CNN-app voor je apparaat, kun je de app downloaden vanaf de volgende locaties:

  • Roku
  • Amazon Fire
  • iPhone en iPad
  • Android-telefoons en tablets

Hoe CBS News Live Stream te bekijken

Image
Image

CBS News biedt een live CBSN-nieuwsstroom die u kunt bekijken in een webbrowser op uw computer of andere compatibele apparaten. De stream is gratis en vereist geen inloggegevens van een televisieaanbieder.

Als u zich abonneert op Paramount+ (voorheen CBS All Access), kunt u via die dienst ook een livestream van CBSN bekijken.

CBS News live streamen op je computer, telefoon of tablet:

  1. Navigeer naar cbsnews.com/live.
  2. Klik op de play knop.

Bekijk CBS News Mobile:

Als u liever live nieuws kijkt met de CBS News-app voor uw apparaat, kunt u de app downloaden vanaf de volgende locaties:

  • Roku
  • Amazon Fire
  • iPhone en iPad
  • Android-telefoons en tablets

Hoe ABC News Live Stream te bekijken

ABC News biedt een live nieuwsstream die u kunt bekijken vanuit een webbrowser op uw computer of andere compatibele apparaten. In tegenstelling tot sommige andere live nieuwsstreamingsites, heeft ABC geen inloggegevens nodig voor een televisieaanbieder.

Image
Image

Een live-feed van ABC News bekijken op uw computer, telefoon of tablet:

  1. Navigeer naar abcnews.go.com/live.
  2. Het laatste nieuws wordt automatisch afgespeeld.

Bekijk ABC News Mobile:

Als je liever live nieuws kijkt met de ABC News-app voor je apparaat, kun je de app downloaden vanaf de volgende locaties:

  • Roku
  • Amazon Fire
  • iPhone en iPad
  • Android-telefoons en tablets

Hoe NBC News Live Stream te bekijken

NBC Biedt geen live lokale en nationale nieuwsstreams op dezelfde manier als andere, maar je kunt NBC News online bekijken als je naar nbc.com/live/nbc gaat en je aanmeldt met je kabelabonnementsgegevens. Wanneer lokaal of nationaal nieuws live is op NBC, kun je een livestream bekijken op die URL.

Je kunt ook opnames van NBC-nieuwsprogramma's inhalen door naar nbcnews.com te gaan. Dateline NBC, Today, Meet the Press en The Nightly News zijn allemaal beschikbaar op die site.

Hoe lokaal nieuws te streamen

Als je meer geïnteresseerd bent in lokaal nieuws dan in nationaal nieuws, bieden veel lokale televisiestations gratis online streams aan. Deze streams bevatten vaak zowel lokaal nieuws als het weer, dus ze zijn een geweldige manier voor snoersnijders om op de hoogte te blijven.

Er zijn honderden verschillende lokale zenders die online lokaal nieuws aanbieden. Als je de URL van je favoriete lokale zender al kent, dan is de gemakkelijkste manier om te beginnen gewoon naar die site te gaan en een live nieuwsfeed te zoeken.

Als je de URL van je favoriete lokale station nog niet weet, kun je het heel gemakkelijk vinden door te zoeken naar de roepletters van het station in de zoekmachine van je keuze. In de Verenigde Staten wordt elk lokaal televisiestation geïdentificeerd door een reeks van vier letters die beginnen met K of W.

Image
Image

Bijvoorbeeld, het lokale ABC-filiaal in Seattle, WA, gebruikt de roepletters KOMO. Als u niet zeker weet wat de roepletters van uw favoriete lokale zender zijn, moet u afstemmen op een live-uitzending op uw televisie of een extra zoekopdracht op internet uitvoeren.

Een livestream van uw lokale nieuws bekijken:

  1. Navigeer naar de zoekmachine van uw keuze
  2. Typ de roepletters van uw lokale nieuwszender, gevolgd door live nieuwsstream.

    Typ bijvoorbeeld komo live news stream om de live nieuwsstream voor KOMO News in Seattle te vinden.

  3. Zoek de officiële site van uw lokale nieuwszender in de resultaten en klik erop.
  4. De live nieuwsfeed voor uw lokale zender wordt meestal automatisch afgespeeld.

Hoe lokaal nieuws uit de hele VS te streamen

Image
Image

De meeste nationale nieuwsbronnen hebben een geldig abonnement op een kabel- of satelliettelevisie-aanbieder nodig om een live online stream te kunnen bekijken, maar lokale nieuwszenders zijn meestal gratis. Dat betekent dat lokale zenders een geweldige bron zijn voor gratis online nieuwsstreams voor snoersnijders die niet langer voor televisie betalen.

Er zijn een paar verschillende manieren om lokaal nieuws online te bekijken. Het gemakkelijkst is om een aggregatorsite zoals livestream.com te gebruiken, die een extreem eenvoudigere interface heeft waarmee je de livestream van je keuze kunt selecteren uit tientallen lokale televisiestations in de Verenigde Staten.

Lokaal nieuws bekijken op livestream.com:

  1. Navigeer naar livestream.com/news.
  2. Klik ergens op de kaart op een speld.
  3. Als dat station momenteel live is, wordt er automatisch een livefeed gestart.

Om een specifieke live lokale nieuwsfeed te bekijken via livestream.com:

  1. Navigeer naar livestream.com/news.
  2. Klik in het zoekvak.
  3. Typ de naam of locatie van een station.
  4. Klik op een station in het vervolgkeuzemenu.
  5. Als dat station momenteel live is, wordt er automatisch een livefeed gestart.

Hoe internationale nieuwsstreams te bekijken

Image
Image

Naast live nieuws uit lokale en nationale bronnen in de Verenigde Staten, kun je ook live nieuws van over de hele wereld bekijken om een ander perspectief op actuele gebeurtenissen te krijgen. De meeste grote nieuwsorganisaties bieden live nieuwsstreams aan, en velen van hen bieden zelfs Engelstalige streams.

Om een live feed van International News te bekijken:

  • Sky News International: Navigeer naar news.sky.com/watch-live en de nieuwste livestream van Sky News wordt automatisch gestart.
  • RT News: ga naar rt.com/on-air en klik vervolgens op RT News, RT Amerika, of RT UK voor live nieuws.
  • NHK World News: Navigeer naar www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/live, en de laatste live nieuwsfeed van NHK World wordt automatisch afgespeeld.
  • Al Jazeera: ga naar aljazeera.com/live en de nieuwste Engelstalige Al Jazeera-nieuwsstream wordt automatisch afgespeeld.

Veel van deze bronnen van live internationale nieuwsstreams zijn ook beschikbaar op je favoriete mobiele apparaten en settopboxen. Als je je live nieuws liever op een ander apparaat dan je computer bekijkt, zoek dan naar deze en andere internationale nieuwsorganisaties in de app store voor je apparaat:

  • Roku-kanalen
  • Amazon Android Store
  • Apple App Store
  • Google Play Store

Aanbevolen: