3 manieren om een verloren telefoon te lokaliseren met Alexa

Inhoudsopgave:

3 manieren om een verloren telefoon te lokaliseren met Alexa
3 manieren om een verloren telefoon te lokaliseren met Alexa
Anonim

Niemand verliest graag zijn telefoon. Met Alexa en Amazon Echo hoef je je misschien nooit meer zorgen te maken over dit ongemak. Er zijn verschillende apps en IFTTT-instellingen die u kunt gebruiken om uw telefoon te lokaliseren wanneer deze is verdwenen. Hier zijn een paar van onze favorieten en hoe je ze kunt instellen.

Er zijn talloze manieren waarop je Alexa je telefoon kunt laten lokaliseren. Alexa voegt altijd nieuwe vaardigheden toe, dus houd andere manieren in de gaten om verloren of vermiste apparaten te vinden.

Maak een Alexa Tracker met de TrackR-app

Een van de officiële Find My Phone-apps die wordt ondersteund door Alexa-apparaten is TrackR. Het is vrij eenvoudig in te stellen, maar werkt niet voor elke situatie. Ga als volgt te werk om te controleren of het werkt met uw apparaat:

Voor deze methode moet je een service downloaden en inschakelen voordat je je apparaat kwijtraakt.

  1. Download en schakel TrackR in op je Alexa-apparaat. Je kunt dit doen via je verbonden mobiele apparaat (de telefoon of tablet die je aan je apparaat hebt gekoppeld), of zeg gewoon "Alexa, vraag TrackR om mijn telefoon te vinden."

    Image
    Image
  2. Download de TrackRapp op het apparaat dat je wilt kunnen vinden. Je vindt het in de Apple App Store of Google Play Store.

  3. Start de app op uw mobiele apparaat en selecteer vervolgens Een nieuw apparaat toevoegen.
  4. Tik op Alexa Integration en volg de aanwijzingen op het scherm om het mobiele apparaat te verbinden met uw Echo-apparaat.
  5. Er zijn nog een paar stappen die u moet volgen waarbij u een pincode van uw Alexa-apparaat aan uw mobiele apparaat moet koppelen. Volg de instructies op het scherm om het koppelen van uw accounts aan elkaar te voltooien.
  6. Je hebt nu twee nieuwe commando's ingeschakeld. Als je zegt "Alexa, vraag TrackR om mijn telefoon te vinden", vertelt je Alexa-apparaat je het adres van de laatst bekende locatie van je telefoon. Als je zegt "Alexa, vraag TrackR om mijn telefoon te bellen", zal het precies dat doen.

Gebruik mobiele telefoonzoeker om Alexa een verloren telefoon te laten bellen

Cell Phone Finder kan wat moeilijker in te stellen zijn, maar niet elke telefoon is compatibel met TrackR. De meeste beoordelingen suggereren dat als een van deze twee niet werkt met uw apparaat, de andere dat wel zal doen. Hier leest u hoe u Cell Phone Finder instelt.

Voor deze methode moet je een service downloaden en inschakelen voordat je je apparaat kwijtraakt.

  1. Download de app Cell Phone Finder op uw Alexa-apparaat. Je kunt het handmatig downloaden via de app store, of "Alexa, activeer mobiele telefoonzoeker" zeggen.

    Image
    Image
  2. Koppel je telefoon aan de vaardigheid door het nummer (415) 212-4525 te bellen vanaf de telefoon die je wilt registreren bij de app.
  3. Zodra je het nummer hebt gebeld, zeg je "Alexa, vraag Cell Phone Finder wat mijn pincode is."
  4. Voer de pincode in uw telefoon in en de twee apparaten zouden nu verbonden moeten zijn.
  5. Als je de vaardigheid wilt gebruiken, zeg je "Alexa, start Cell Phone Finder en bel me." Je gekoppelde apparaat zou moeten gaan rinkelen.

    Je kunt maar één mobiel apparaat verbonden hebben via deze vaardigheid. Als je een ander mobiel apparaat wilt verbinden, moet je de vaardigheid verwijderen en Alexa deze opnieuw laten leren door het registratieproces opnieuw te doorlopen.

Gebruik IFTTT om je eigen aangepaste Alexa-vaardigheid in te stellen

Deze is wat ingewikkelder, maar hij leert je ook hoe je een systeem moet gebruiken waarmee je allerlei soorten apparaten kunt aansluiten. Het gaat om het gebruik van de dienst IFTTT ("If This Then That").

Image
Image

IFTTT is een website waarmee je verbindingen kunt maken tussen verschillende met internet verbonden apparaten, en verbindingen tot stand kunt brengen die anders onmogelijk zouden zijn. Hier leest u hoe u uw twee apparaten kunt verbinden, zodat u de verbinding tussen de twee kunt instellen:

Voor deze methode moet je een service downloaden en inschakelen voordat je je apparaat kwijtraakt.

  1. Ga naar ifttt.com en meld je aan voor een gratis account of log in op een bestaand account.
  2. Selecteer Maken bovenaan het scherm.

    Image
    Image
  3. Klik op Toevoegen naast If This.

    Image
    Image
  4. Er verschijnt een alfabetische lijst met services. zoek Amazon Alexa en klik erop.

    Image
    Image
  5. Het volgende scherm bevat triggers die de applet activeren. Kies Zeg een specifieke zin.

    Image
    Image
  6. Als u uw Echo-apparaat nog niet op IFTTT hebt aangesloten, klikt u op Connect op het volgende scherm.

    Image
    Image
  7. Volg de aanwijzingen in het nieuwe venster om in te loggen op uw Amazon-account en toestemming te verlenen aan IFTTT.
  8. Voer op het volgende scherm de zin in die u wilt gebruiken om uw telefoon te vinden en selecteer Create Trigger.

    Om de applet te activeren, zeg je "Alexa trigger" en vervolgens welke zin je ook typt in dit vak.

    Image
    Image
  9. Je keert terug naar de applet-aanmaakpagina, waar je trigger zal verschijnen in het If-vak. Selecteer nu Add naast Then That.

    Image
    Image
  10. Je gaat terug naar de lijst met services. Zoek of blader om de knop Telefoongesprek te vinden en selecteer deze.

    The Phone Call-service is momenteel alleen beschikbaar in de V. S.

    Image
    Image
  11. Klik Bel mijn telefoon.

    Als je je telefoonnummer nog niet aan IFTTT hebt toegevoegd, volg je de aanwijzingen op het scherm om dit te doen.

    Image
    Image
  12. Schrijf een bericht voor IFTTT om af te leveren wanneer het uw telefoon belt. Selecteer Add Ingredient om een tag op te nemen, zoals de tijd waarop de applet is geactiveerd.

    Image
    Image
  13. Selecteer Create Action om de applet te voltooien.
  14. Bekijk de elementen van uw applet en selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  15. Op het volgende scherm kun je de laatste aanpassingen maken, waaronder het wijzigen van de titel en het ontvangen van een melding wanneer de applet wordt uitgevoerd. Om de applet te voltooien, klikt u op Finish.

    Image
    Image

Aanbevolen: