Hoe u uw Apple Watch kunt opladen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Apple Watch kunt opladen
Hoe u uw Apple Watch kunt opladen
Anonim

Wat te weten

  • Plaats de Apple Watch op de meegeleverde oplader; de magneten van de oplader brengen het horloge op één lijn met de oplader. Je ziet een groene bliksemschicht.
  • Apple heeft het horloge zo ontworpen dat het een batterijlevensduur van 18 uur heeft na een nacht opladen, in de veronderstelling dat u uw horloge de hele dag zult dragen.
  • Om Power Reserve te gebruiken, opent u Control Center en selecteert u Battery Charge. Schakel Power Reserve in en tik op Doorgaan.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een Apple Watch oplaadt en de batterij op peil houdt. De informatie in dit artikel is van toepassing op Apple Watch Series 6 en eerder.

Een Apple Watch opladen

De Apple Watch wordt geleverd met een magnetische oplaadkabel die kan worden aangesloten op een stopcontact of een USB-poort. Plaats de achterkant van de Apple Watch op de meegeleverde oplader om hem op te laden, en de magneten van de oplader zullen het horloge uitlijnen met de oplader. Er verschijnt een groene bliksemschicht op de wijzerplaat wanneer deze goed is uitgelijnd en het opladen begint.

Er zijn ook opladers van derden beschikbaar voor de Apple Watch. De functies van de lader variëren, maar het laadproces is in principe hetzelfde.

Image
Image

Batterijlevensduur

Apple heeft het horloge zo ontworpen dat het een batterijduur van 18 uur heeft na een nacht opladen, in de veronderstelling dat je je Apple Watch de hele dag zult dragen. Die schatting is gebaseerd op het controleren van de tijd gedurende de dag, het ontvangen van meldingen, het deelnemen aan een training van 60 minuten en het gebruik van verschillende apps.

U hoeft uw Apple Watch niet 's nachts op te laden als dat niet voor u werkt. Het duurt ongeveer 2,5 uur om het horloge tot 100% op te laden en ongeveer 1,5 uur om een lading van 80% te bereiken. Je kunt de oplaadtijd ook verdelen tussen ochtend en avond als dat beter voor je is.

De levensduur van de batterij varieert, afhankelijk van hoe je de Apple Watch gebruikt. De schattingen van Apple voor de levensduur van de batterij voor de Apple Watch Series 5, 4 en 3 zijn:

  • Typisch gebruik de hele dag: 18 uur.
  • Gesprekken geplaatst vanaf Apple Watch: 1,5 uur (1 uur voor Series 3).
  • Indoor workouts: 10 uur.
  • Buitentrainingen: 5 tot 6 uur (4 tot 5 uur voor Series 3).
  • Muziek afspelen: 10 uur vanaf horlogeopslag of 7 uur streamen met LTE.

Als u de batterijlading van de Apple Watch wilt controleren terwijl u deze draagt, veegt u omhoog op de wijzerplaat om Control Center te openen, waarin het batterijpercentage wordt weergegeven.

Gebruik energiereserve om batterijlading te besparen

Wanneer de batterijlading 10% bereikt, vraagt de Apple Watch of je naar de Power Reserve-modus wilt gaan. Als u ervoor kiest om dit niet te doen, gaat het horloge automatisch naar de Power Reserve wanneer de batterijlading lager wordt.

In de Power Reserve-modus communiceert de Apple Watch niet meer met je iPhone en kun je geen andere horlogefuncties gebruiken. Je kunt de tijd alleen op je horloge zien door op de zijknop te drukken.

Power Reserve-modus kan op elk moment de levensduur van de batterij verlengen, niet alleen wanneer een Apple Watch bijna leeg is. Ga als volgt naar de Power Reserve-modus:

  1. Veeg omhoog op de wijzerplaat om Control Center te openen en selecteer vervolgens Battery Charge.
  2. Schuif de Power Reserve-tuimelschakelaar om de functie in te schakelen en selecteer vervolgens Doorgaan.
  3. Als u de Power Reserve wilt uitschakelen, houdt u de zijknop op het horloge ingedrukt.

Aanbevolen: