De 6 beste Klipsch-luidsprekers van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste Klipsch-luidsprekers van 2022
De 6 beste Klipsch-luidsprekers van 2022
Anonim

Zoals alle geweldige luidsprekers, combineren de beste Klipsch-luidsprekers vorm en functie. Klipsch heeft de reputatie hoogontwikkelde luidsprekers te leveren met een focus op geluidskwaliteit en een intelligente functieset, en zoals onze samengestelde lijst bewijst, is het een reputatie die welverdiend is.

Maak onze keuze voor de beste boekenplankoptie, de R-15M bij Amazon. Het heeft geweldige connectiviteitsopties gecombineerd met een brede reeks echt nuttige functies, en het levert absoluut spectaculaire geluidskwaliteit. Als je je home-entertainmentsysteem echter wilt aanvullen met een soundbar, is de R-4B II van Amazon een fantastische optie.

Lees verder voor de rest van de beste Klipsch-luidsprekers, of spring naar onze beste verzameling Bluetooth-luidsprekers voor nog meer geweldige draadloze selecties.

Beste algemeen: Klipsch R-26F vloerstaande luidspreker

Image
Image

Het blijkt dat je geluk kunt kopen, beweert Klipsch. De R-26F vloerstaande luidspreker kost je een aardige cent, maar het zal het spel van je thuisbioscoopsysteem verbeteren en films en muziek tot leven brengen. Met Klipsch's beruchte Tractrix hoorngeladen tweeter en twee 6-½-inch koperen spun woofers, levert hij heldere en nauwkeurige hoge frequenties met een solide basrespons.

Met afmetingen van 39 x 7,8 x 13,5 inch en een gewicht van bijna 42 pond, vereist het zeker een aanwezigheid op de vloer, maar je zult nauwelijks klagen dankzij de aantrekkelijke afwerking van geborsteld zwart polymeerfineer. Eigenaren op Amazon prijzen vooral de solide bouwkwaliteit. "De kwaliteit van de luidsprekers is duidelijk, tot aan de grootte en constructie van de kleine rubberen voetjes", schreef een vijfsterrenrecensent.

Beste boekenplank: Klipsch R-15M boekenplankluidspreker (paar)

Image
Image

De R-15M boordevol functies combineert de connectiviteit en stereoscheiding van een ontvanger-luidsprekeropstelling met de eenvoud van een soundbar. Gooi in een geweldige geluidskwaliteit en een gedurfd zwart-en-koper ontwerp en je hebt de perfecte oplossing om je audiosysteem naar een hoger niveau te tillen. Klipsch's 5,25-inch gesponnen koperen cerametallic conuswoofer en één-inch hoorngeladen Tractrix-tweeter werken samen om een indrukwekkende high-end respons, grotere extensie en minimale vervorming te leveren.

Een van de meest opvallende kenmerken is de ingebouwde phono-voorversterker, waarmee je hem kunt aansluiten op een draaitafel om vinyl af te spelen. Het wordt ook geleverd met een kleine afstandsbediening die redelijk intuïtief te gebruiken is. Over het algemeen is de R-15M het meest geschikt voor kleinere kamers en hoewel de bas vol is, zou het toevoegen van een actieve subwoofer de hartverscheurende impact echt optimaliseren.

Beste buiten: Klipsch AWR-650-SM luidspreker voor binnen/buiten

Image
Image

Deze luidspreker is ontworpen om op te gaan in zijn omgeving en is krachtig genoeg om mee te rocken. Met een vermogen van 50 watt per eenheid en een gevoeligheid van 94, kan het geluid gemakkelijk een grote achtertuin vullen, maar als je op zoek bent naar een bloedstollende bas, wil je waarschijnlijk een sub toevoegen. Het heeft een 6,5-inch dual voice coil polymeer woofer en dubbele ¾-inch polymeer dome-tweeters, waardoor het zowel links als rechts stereosignalen met helderheid en precisie kan afspelen.

De luidspreker wordt geleverd in graniet en zandsteen en slaagt erin de cheesy-ogende valkuil van de meeste andere rockluidsprekers te vermijden. Het belangrijkste nadeel van grondluidsprekers is dat je de draad onder de grond moet leggen, maar als je bereid bent om het werk te doen, kunnen we je verzekeren dat je tevreden zult zijn.

Beste plafondinbouw: Klipsch R-1650-C plafondinbouwluidspreker - wit

Image
Image

In tegenstelling tot een vloerstaande luidspreker die een statement maakt in uw ruimte, kunnen plafondluidsprekers worden weggestopt om een impact te leveren met minimale inbraak. En vooral de krachtige R-1650-C-luidspreker is indrukwekkend. Met een 6-½-inch polypropyleen woofer voor heldere middentonen en bas, plus een coaxiaal gemonteerde één-inch dome-tweeter voor zijdezachte hoge tonen, vormt het een betrouwbare aanvulling op uw surround sound-opstelling.

Het luidsprekermontagesysteem vereenvoudigt de installatie, terwijl de roosters kunnen worden geverfd om ze verder te verbergen en vochtbestendig zijn, waardoor het geschikt is voor badkamers en keukens. Nog steeds niet overtuigd? Klipsch biedt een beperkte levenslange garantie als er iets misgaat.

Klipsch De Drie

Beste Bluetooth: Klipsch The Three

Image
Image

Het heeft misschien een beetje een vreemde naam, maar de Klipsch The Three is een van de weinige luidsprekers op deze lijst waarvoor geen speciale ontvanger of afspeelapparaat nodig is. Met een stijlvol retro-ontwerp met houten constructie en metalen hardware is deze Bluetooth-luidspreker het perfecte hoogtepunt voor elke boekenplank, studeerkamer of woonkamer.

Naast het koppelen met apparaten via Bluetooth kan de Three gemakkelijk als een stand-alone systeem dienen dankzij de integratie van Google Assitant, die toegang geeft tot muziekdiensten zoals Spotify en Pandora door simpelweg "Hey Google" te zeggen. Behalve alleen muziek kan dit apparaat ook handsfree bediening bieden voor andere slimme apparaten in uw huis, zoals thermostaten, slimme lampen en deursloten.

Als je op zoek bent naar een geweldige zelfstandige luidspreker die veel meer doet dan alleen muziek afspelen, dan is de Klipsch The Three een ideale optie.

Beste draagbare: Klipsch Heritage Series Groove

Image
Image

Als je op zoek bent naar een manier om dat kenmerkende Klipsch-geluid overal mee naartoe te nemen, dan is de Heritage Series Groove de beste en enige manier. Deze compacte luidspreker heeft een enorm geluid dat kan worden afgespeeld vanaf elk Bluetooth-apparaat of via een 3,5 mm AUX-kabel.

Meten slechts 5x6x7.7 inch (HWD) en met een gewicht van iets meer dan 2 lbs. de Heritage Groove is compact genoeg om met je mee te gaan zonder je te verzwaren. Met een batterijduur van 8 uur die kan worden aangevuld met de meegeleverde AC-stroomadapter of een micro-USB-kabel, is de groove de perfecte luidspreker om eropuit te gaan.

Hoewel de metalen accenten en houtconstructie de Groove zeker doen opvallen tegen zijn concurrenten op de markt voor draagbare luidsprekers, maakt dit hem niet bepaald een uitstekende kandidaat voor excursies naar het strand of echt overal waar het nat kan worden. Houd de Klipsch Heritage Groove gewoon hoog en droog, en het zal je goed van pas komen.

De RM-15 bij Amazon is een van de beste boekenplankluidsprekeropties die momenteel beschikbaar zijn, een goed voorbeeld van waarom Klipsch wordt vastgehouden, staat zo hoog aangeschreven bij audiofielen. De ongelooflijk veelzijdige R-4B II is een perfecte tegenhanger, een soundbar die de kenmerkende Klipsch-kwaliteit toegankelijker dan ooit maakt

FAQ

    Waar moet ik mijn luidsprekers plaatsen?

    Dit kan een beetje anders zijn, afhankelijk van of je een enkele luidspreker, 5.1, 7.1 of 9.1 opstelling gebruikt. Er zijn echter een aantal altijd groene regels die u moet volgen, ongeacht het aantal luidsprekers dat u gebruikt. Dit hangt natuurlijk af van de indeling van uw kamer, maar u moet proberen uw luidsprekers op gelijke afstand van elkaar te plaatsen met surround-luidsprekers in de hoeken rond uw luistergebied. Je moet ook proberen je luidsprekers vrij te houden van obstakels en als je ze veilig aan een muur kunt bevestigen, nog beter. Het is ook van vitaal belang om ruimte te behouden tussen de luidsprekers en de plaatsen waar mensen het vaakst zitten of staan, idealiter met de spreker(s) op ongeveer gelijke afstand van alle stoelen.

    Heeft de afstand van mijn luidsprekers tot de ontvanger invloed op mijn geluidskwaliteit?

    Ja, hoewel het niet altijd mogelijk is, wil je voor de beste geluidskwaliteit de lengte van de kabel die je luidsprekers aan je ontvanger vastmaakt zo kort mogelijk houden. Hoewel je geluidskwaliteit niet erg zal lijden, tenzij ze 25 voet of meer van je ontvanger verwijderd zijn. Voor alle bedrade luidsprekers moet u een 14-gauge kabel gebruiken en mogelijk een 12-gauge kabel voor alle luidsprekers die verder dan 7 meter van de ontvanger uitsteken.

    Hoeveel subwoofers heb ik nodig?

    Dit hangt allemaal af van de grootte van je kamer, meer subwoofers geven je een betere baskwaliteit en bieden je een flexibelere plaatsing bij het zoeken naar de beste plek voor optimale geluidskwaliteit. Het kan echter overdreven zijn om meer dan één subwoofer in een kleine luisterruimte te hebben. Sommige enkele luidsprekers bieden ook voldoende bas als zelfstandige opties, zodat een extra woofer niet nodig is.

Aanbevolen: