Hoe speel je Animal Crossing: New Leaf voor de Nintendo 3DS

Inhoudsopgave:

Hoe speel je Animal Crossing: New Leaf voor de Nintendo 3DS
Hoe speel je Animal Crossing: New Leaf voor de Nintendo 3DS
Anonim

Wat te weten

  • Wees genereus en vriendelijk, doneer vis en insecten aan het museum en recycle je afval om je goedkeuringsclassificatie op 100% te krijgen.
  • Betaal je eerste huislening af en bezoek een tropisch eiland. Verzamel fruit, vis en insecten en plaats ze in een kluisje om ze naar huis te brengen.
  • Ga naar Re-Tail om je artikelen te verkopen voor premium prijzen, en ren niet weg. Het schrikt vissen en insecten af en ruïneert bloemperken

Animal Crossing: New Leaf voor de Nintendo 3DS is een levenssimulator. De open gameplay en het gebrek aan duidelijke doelen kunnen je overweldigen als je gewend bent aan games die aangeven waar je heen moet en wat je moet doen. Hier zijn enkele tips om zoveel mogelijk plezier uit het spel te halen.

Je gesprek met Rover de kat bepa alt het uiterlijk van je avatar

Voor een game die helemaal over jou zou moeten gaan, biedt Animal Crossing: New Leaf weinig opties voor het aanpassen van avatars, vooral in het begin van de ervaring. Wanneer je het spel start, heb je een gesprek in de trein met een kat genaamd Rover, en de antwoorden die je geeft op Rover's vragen bepalen het geslacht, de oogvorm, het kapsel en de haarkleur van je avatar.

Hoewel je de oogvorm van je avatar niet kunt veranderen, kun je zijn of haar haarkleur en -stijl wel veranderen zodra je de Shampoodle-kapsalon hebt ontgrendeld.

Image
Image

Recycle, schmooze en doneer aan het museum van uw stad

Je wordt opgeroepen als burgemeester zodra je uit de trein stapt, maar dat betekent niet dat je vanaf minuut één de stad opnieuw kunt inrichten. Je moet eerst de goedkeuring van de stedelingen winnen.

Gelukkig zijn ze een gemakkelijke groep om te behagen. Praat met je buren, stuur ze brieven, schrijf op het prikbord van de stad (naast het treinstation) en doneer veel vissen en insecten aan het museum om je goedkeuringsscore op tijd tot 100% te krijgen. Koop en verkoop ook bij Re-Tail. Re-Tail recyclet ook al het afval dat je tegenkomt tijdens het vissen. Je moet een kleine vergoeding betalen om het afval goed te laten afvoeren, maar het staat je goed; veel beter dan het gewoon op de grond te gooien.

Bottom Line

Zodra je een paar extra bellen hebt om rond te strooien, moet je met je assistente Isabelle praten over het invoeren van de Nachtuil- of Early Bird-verordening. Beide verordeningen zijn afgestemd op uw speelstijl: onder Night Owl blijven winkels drie uur later open (Re-Tail, de laatste winkel die sluit, sluit om 2 uur 's nachts) en onder Early Bird gaan ze drie uur eerder open. Beide verordeningen kunnen op elk moment worden geannuleerd of gewijzigd.

Knoei niet te veel met de in-game klok

Wanneer je New Leaf voor het eerst begint te spelen, wordt je gevraagd om de huidige tijd en datum in te stellen. Omdat het spel in re altime beweegt, heeft dit allemaal invloed op wanneer winkels open zijn, enz. Je kunt de datum en tijd elke keer dat je New Leaf opstart veranderen, maar je moet niets drastisch doen: Tijdsparadoxen” kan problemen en storingen veroorzaken. Bovendien, als je rapen koopt en verkoopt (de aandelenmarkt van het spel), zal het veranderen van de klok ervoor zorgen dat je rapen onmiddellijk gaan rotten en waardeloos worden.

Als je echte leven een raar schema volgt en de Nachtuil- of Early Bird-verordeningen geen fatsoenlijke mogelijkheden bieden om de winkels van New Leaf te bezoeken, dan zou je kunnen overwegen om de wedstrijdklok dienovereenkomstig aan te passen. Ga niet heen en weer door de tijd heen en weer.

Bottom Line

Je voorraadruimte is beperkt, wat het verzamelen en verkopen van fruit een enorme pijn kan maken in de je-weet-wel-wat. Gelukkig kun je identiek fruit stapelen. In het inventarisscherm sleep je het fruit gewoon op elkaar om bushels van maximaal negen stukken te maken. Dit vermindert de verveling van het foerageren enorm.

Verschillende tijden en weersomstandigheden leveren verschillende insecten en vissen op

Net als in het echte leven geven sommige dieren in New Leaf de voorkeur aan heldere, zonnige omstandigheden, terwijl andere soorten graag rondscharrelen in het donker en in de regen. Probeer altijd te vissen en insecten te vangen op verschillende tijdstippen van de dag, bij ander weer en in verschillende seizoenen om je encyclopedie compleet te maken.

Nieuwe vissen en insecten moeten rechtstreeks naar het museum gaan

Als je voor het eerst een vis of een insect vangt, moet je hem naar het museum brengen in plaats van hem te verkopen of weg te geven. Er zijn talloze zeldzame vissen in New Leaf die moeilijk te vangen zijn, en misschien heb je geen twee keer geluk.

Als je voor het eerst een beestje vangt, zegt je avatar: "Ik vraag me af wat mijn encyclopedie zegt over mijn nieuwe vangst?"

Bezoek het eiland voor overvloedig fruit, vis en insecten

Zodra je je nieuwe leven hebt gesetteld en je eerste huislening hebt afbetaald, krijg je een uitnodiging om een tropisch paradijselijk eiland te bezoeken. Om daar te komen, ga je naar de haven van je stad en betaal je 1.000 klokken aan Kapp'n de kappa/schildpad. Je zult de reiskosten meerdere keren goedmaken met het fruit, de vis en de insecten die je verzamelt.

Het eiland heeft een locker naast de hoofdingang die je kunt gebruiken om je spullen naar huis te brengen. Niets dat je op het eiland verzamelt, kan in je zakken naar huis gaan.

Buitenlands fruit kopen en kweken

Je stad heeft natuurlijk groeiende fruitbomen: appels, kersen en sinaasappels zijn drie voorbeelden. Het fruit van deze bomen wordt verkocht voor 100 klokken, maar fruit dat niet uit jouw stad komt, gaat voor hogere prijzen. Het beste van alles is dat fruit een hernieuwbare hulpbron is, dus je kunt het steeds opnieuw planten, plukken en verkopen.

Er zijn een paar manieren om buitenlands fruit te pakken. Op het eiland staan bijvoorbeeld tropische fruitbomen. Je kunt wat naar huis sturen, het planten en verzamelen wanneer de bomen bloeien. Beter nog, een vriend kan een bezoek brengen aan en fruit aanbieden uit zijn of haar geboorteplaats (op voorwaarde dat hij of zij niet hetzelfde fruit kweekt als jij).

Als al het andere fa alt, kan een van je stedelingen je een enkel stuk buitenlands fruit schenken. Eet het niet! Plant het! Plant ook fruitbomen niet te dicht bij elkaar, omdat ze mogelijk geen wortel schieten als ze vol zijn.

Bottom Line

Als je het geluk hebt om een "perfect" stuk fruit van een van je bomen te schudden, zorg er dan voor dat je het plant. Er is een kans dat het een hele boom vol perfect fruit oplevert. Perfecte fruitbomen zijn echter kwetsbaar en zullen hun bladeren verliezen nadat ze zijn geoogst. Houd altijd een perfect fruit apart zodat je het kunt planten en de cirkel van het leven gaande kunt houden.

Kom op rotsen met je schop voor grote beloningen

De rotsen in je stad zijn voor meer dan alleen maar in de weg staan. Als je ze met je schop (of je bijl) slaat, kun je insecten en waardevol erts vinden. Eén keer per dag kun je zelfs een "geldsteen" vinden, die elke keer dat je erop drukt contant geld uitbeta alt in toenemende coupures. De rots is maar een paar seconden actief, dus je moet hem zo snel mogelijk raken. Terugslag zal je vertragen, maar je kunt beter presteren door te oefenen. Je kunt ook proberen gaten te graven en jezelf tussen de gaten en de rots te plaatsen, zodat terugslag je niet beïnvloedt.

Re-Tail beta alt topprijzen voor uw spullen, plus occasionele premiumprijzen

Klaar om te verkopen? Ga naar Retail. Het beta alt de beste prijzen voor de meeste van uw artikelen. Het beta alt ook premium prijzen voor geselecteerde items die dagelijks rouleren.

Tip: Probeer zoveel mogelijk fruitbomen in de winkel te groeperen, zodat u niet heen en weer hoeft te slenteren door de stad om uw goederen te verkopen!

Bottom Line

Als je een extra stimulans nodig hebt om met je Nintendo 3DS een wandeling te maken, houd er dan rekening mee dat de Nooklings gelukskoekjes verkopen voor elk twee Play Coins. De meeste fortuinen in deze traktaties kunnen worden ingewisseld voor Nintendo-gerelateerde kleding en items. Af en toe zal je ticket geen winnaar zijn, maar wanhoop niet: Tommy of Timmy geven je een troostprijs. Wie heeft een meesterzwaard nodig als je een strijkplank kunt hebben?

Kasten en opbergkasten zijn gekoppeld

Kasten zijn een essentieel meubelstuk om in huis te houden, want daar horen al je spullen te gaan als je het niet hoeft te dragen. Het kopen van twee kasten geeft je echter niet twee keer zoveel opslagruimte; alle opslagruimte in New Leaf is gekoppeld, ook de openbare lockers. Er is nogal wat opslagruimte nodig, maar het is niet zo moeilijk om het op te vullen, dus let op.

Als je een stadsmens in de buurt wilt houden, wees dan een geweldige vriend

Sommige van je stedelingen zullen lifers zijn, maar anderen zullen de kriebels krijgen om te verhuizen. Als je een echte blauwe vriend hebt die je wilt blijven, geef hem of haar dan voldoende aandacht. Praat dagelijks met hem of haar, stuur brieven (het briefpapier kan worden gekocht in de winkel van Nooklings en de brieven kunnen via het postkantoor worden opgestuurd) en bezoek vaak hun huis.

Af en toe kan een stadsbewoner ziek worden en niet naar buiten gaan. Als je echte browniepunten wilt scoren, breng ze dan wat medicijnen tot ze zich beter voelen. Je kunt medicijnen kopen in de winkel van Nooklings.

Leer hoe u de kunstvervalsingen van Crazy Redd van de echte deal kunt identificeren

Een keer per week zal een vos genaamd Crazy Redd een winkel opzetten op je stadsplein. Red is een kromme kunsthandelaar wiens waren vaak vervalsingen zijn, maar het is noodzakelijk om met hem te praten als je de kunstvleugel van je museum wilt vullen.

De meeste dingen die Redd ventileert, zijn gebaseerd op beroemde sculpturen en schilderijen, zoals David van Michelangelo en Dame met een hermelijn van Da Vinci. Redds nepwerken hebben duidelijk iets mis: in Lady With an Ermine bijvoorbeeld, zal de dame een kat vasthouden in plaats van een hermelijn. Redd's legitieme werken zullen er echter goed uitzien.

Onnodig te zeggen dat Blathers geen nepschilderijen of sculpturen in het museum zal plaatsen. Als je je kunstgeschiedenis niet kent, heeft Thonky.com een handig spiekbriefje.

Gebruik de Dream Suite voor decoratie-inspiratie

Allemaal opgedroogd met ideeën voor het decoreren? Het bouwen en bezoeken van de Dream Suite kan een grote hulp zijn. Met de Dream Suite kun je willekeurige steden bezoeken (of specifieke steden, als je een "droomcode" hebt). Niets wat je doet in een droomstad heeft invloed op het echte werk, maar het is nog steeds een geweldige manier om de steden van andere spelers te bekijken en gemotiveerd te raken. Hint: bezoek de stad van een Japanse speler. New Leaf is al veel langer in het buitenland verkrijgbaar en Japan heeft maanden de tijd gehad om een aantal behoorlijk ongelooflijke steden op te bouwen.

Pas je stad aan tot de laatste pixel met QR-codes

New Leaf's QR-codes openen eindeloze creatieve mogelijkheden. Je kunt QR-codes gebruiken om alles aan te passen, van het trottoir van je stad tot je eigen lakens. De "naaimachine" die QR-codes leest, staat in de winkel van Able Sisters. Het zal niet beschikbaar zijn wanneer je het spel voor het eerst start, maar zodra je je hebt geïnstalleerd en wat geld uitgeeft in de winkels van de stad, laat Sable je het gebruiken.

Bottom Line

Als je het kunt helpen, vermijd dan zoveel mogelijk rennen. Hardlopen verslijt je gras, schrikt vissen en insecten af en kan bloembedden verpesten.

Veel plezier

Nogmaals, er is geen verkeerde manier om Animal Crossing te spelen. Zelfs als deze informatie overweldigend lijkt, zijn het allemaal slechts suggesties om u te helpen een A+ burgemeester te worden. Het echte punt is, doe wat je wilt en heb plezier.

Aanbevolen: