De ultieme upgradegids voor Animal Crossing House (New Horizons)

Inhoudsopgave:

De ultieme upgradegids voor Animal Crossing House (New Horizons)
De ultieme upgradegids voor Animal Crossing House (New Horizons)
Anonim

Dit artikel legt de voordelen uit van het upgraden van je huis in Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch, inclusief details over wat er gebeurt bij elke upgradestap.

Moet ik mijn House Animal Crossing uitbreiden?

Je huis uitbreiden is een van de belangrijkste manieren om vooruitgang te boeken in Animal Crossing: New Horizons, dus je moet er altijd voor kiezen om uit te breiden waar mogelijk. Je kunt je huis laten groeien van een kleine tent tot een woning met drie verdiepingen met een aantal extra kamers, en er zijn ook enkele handige vaardigheden achter huisupgrades. Je moet Nook Miles en Bells verdienen om elke huislening af te betalen, maar het is de moeite meer dan waard.

Als je besluit dat je huis niet meer op zijn oorspronkelijke plek past terwijl je het upgradet, kun je je huis verplaatsen door met Tom Nook te praten.

Image
Image

Naast het simpelweg vergroten van je huis, biedt het uitbreiden van je huis ook de volgende voordelen:

  • Items op muren plaatsen: wanneer je upgradet van een tent naar een huis, krijg je de mogelijkheid om naast de vloer ook items op de muren te plaatsen.
  • Nook Miles+: Als u upgradet van een tent naar een huis, ontgrendelt u ook Nook Miles+, een handig systeem waarmee u elke dag Nook Miles kunt verdienen voor het uitvoeren van eenvoudige taken zoals praten met je buren en vis vangen.
  • Uw mailbox verplaatsen: wanneer u uw huis upgradet om de tweede kameruitbreiding toe te voegen, krijgt u ook de mogelijkheid om uw mailbox te verplaatsen waar u maar wilt op uw eiland.
  • Gratis exterieuraanpassing: Nadat u uw laatste lening hebt afbetaald, ontgrendelt u de mogelijkheid om de buitenkant van uw huis gratis aan te passen.
  • Extra opslagruimte: Elke huisupgrade draagt ook bij aan de hoeveelheid opslagruimte in uw huis. Nadat je klaar bent met het toevoegen van kamers en verdiepingen, kun je meer Bells blijven betalen om vier extra opslaguitbreidingen toe te voegen. Dit is erg handig als je veel meubels en andere spullen verzamelt.

Wat zijn de huisupgrades in Animal Crossing: New Horizon?

In Animal Crossing: New Horizons begin je met een kleine tent in plaats van een huis. Tom Nook neemt graag Nook Miles aan als betaling voor de eerste tent, maar voor upgrades na dat punt is betaling in Bells vereist. Elke keer dat je klaar bent voor een upgrade, moet je met Tom Nook praten en een lening aanvragen. Wanneer u de lening aflost, kunt u de volgende upgrade aanvragen.

Image
Image

Elke woninguitbreiding vergroot de grootte van uw huis door de begane grond groter te maken of een extra kamer of verdieping toe te voegen. Elke uitbreiding wordt ook geleverd met wat extra opslagruimte voor dingen zoals extra meubels of bugs die je spaart om aan Flick te verkopen tijdens zijn volgende bezoek. Sommige uitbreidingen hebben ook extra voordelen, zoals de mogelijkheid om je mailbox te verplaatsen.

Hier zijn alle huis-upgrades in Animal Crossing:

Uitbreiding Wat je krijgt Kosten
Tent Kleine tent interieur (4x4). 5, 000 Nook Miles
Huis

Eenkamerwoning (6x6).

Plaats voorwerpen aan de muur.80 opslagruimtes. Toegang tot Nook Miles+.

98, 000 Bells
Uitbreiding begane grond

Groter eenkamerhuis.

28 extra vierkanten vloeroppervlak.40 extra opslagruimtes.

198, 000 Bells
Eerste Kamer

Toevoeging van de achterkamer.

36 extra vierkanten vloeroppervlak.120 extra eenheden vloeroppervlak.

348, 000 Bells
Tweede Kamer

Toevoeging linkerkamer.

36 extra vakjes.

80 extra opslagruimte.

U kunt nu uw mailbox verplaatsen. U kunt nu wijzigen de kleur van uw dak.

548, 000 Bells
Derde Kamer

Aanvulling rechterkamer.

36 extra vierkanten vloeroppervlak.80 extra opslagruimte.

758, 000 Bells
Tweede Verdieping

Tweede verdieping toegevoegd.

60 extra vierkanten vloeroppervlak.400 extra opslagruimtes.

1, 248, 000 Bells
Kelder

Kelderverdieping toegevoegd.

60 extra vierkanten vloeroppervlak.

800 extra opslagruimtes. Gratis onbeperkte externe huisaanpassing beschikbaar na aflossing van de lening.

2, 498, 000 Bells
Opslaguitbreiding 800 extra opslagruimte. 500, 000 Bells
Opslaguitbreiding 800 extra opslagruimte. 700, 000 Bells
Opslaguitbreiding 800 extra opslagruimte. 900, 000 Bells
Opslaguitbreiding 1, 000 extra opslageenheden. 1, 200, 000 Bells

Bottom Line

De eerste huisupgrade verandert je tent in een echt huis. Dit geeft je meer vloeroppervlak en het geeft je ook de mogelijkheid om foto's en andere items aan de binnenmuren van je huis te hangen.

Wat is de tweede huis-upgrade in Animal Crossing?

De tweede huisupgrade breidt de hoofdruimte van je huis uit, maar voegt verder niets toe. Dit is dezelfde grootte als de hoofdruimte van je huis tijdens het spel, en het is ook de grootte die je tweede verdieping en kelder delen.

Wat is de derde huis-upgrade in Animal Crossing?

Wanneer je de derde huisupgrade krijgt, voeg je de eerste gloednieuwe kamer toe aan je huis. Deze kamer is even groot als je oorspronkelijke huis voordat je het opwaardeerde, en je hebt er toegang toe vanaf de noordkant van je huis.

Image
Image

Bottom Line

De vierde huisupgrade is een van de belangrijkste, omdat het een kamer aan het huis toevoegt en een paar nieuwe dingen ontgrendelt. Deze upgrade voegt een kamer toe waartoe je toegang hebt vanaf de linkerkant van de hoofdkamer. Het ontgrendelt ook de mogelijkheid om je mailbox te verplaatsen waar je maar wilt op het eiland, en het geeft je toegang tot het huisaanpassingssysteem. Op dit punt krijgt u de mogelijkheid om de kleur van uw dak te veranderen.

Wat is de vijfde huis-upgrade in Animal Crossing?

De vijfde huisupgrade voegt nog een kamer toe, die toegankelijk is vanaf de rechterkant van je huis. Het is even groot als de andere twee extra kamers. Naast de nieuwe kamer krijg je een nieuwe aanpassingsoptie. Met deze kun je je deur aanpassen.

Bottom Line

De voorlaatste huisupgrade voegt een kelder toe aan je huis en ontgrendelt nieuwe functies voor het aanpassen van je huis en mailbox. Je kunt nu de gevelbekleding van je huis veranderen en aangepaste mailboxen gebruiken in plaats van je te houden aan het standaard mailboxontwerp.

Wat is de Max House-upgrade in Animal Crossing?

Er zijn twee maximale huisupgrades in Animal Crossing: New Horizons. De eerste maximale upgrade komt wanneer u de kelderverdieping aan uw huis toevoegt. Dat is de laatste upgrade die u kunt maken in termen van de grootte van uw huis, nieuwe kamers en nieuwe vloeren. Wanneer je die maximale upgrade voltooit en de lening aflost, ontgrendel je ook gratis exterieurrenovaties.

Image
Image

De andere maximale huis-upgrade komt later. Als je eenmaal klaar bent met het toevoegen van nieuwe kamers en vloeren in je huis, wil je misschien je ogen richten op het maximaliseren van de opslagruimte. Er zijn vier mogelijke opslaguitbreidingen, waarbij de eerste drie elk 800 nieuwe opslagslots toevoegen en de vierde 1.000 nieuwe opslagslots. Als je daarmee klaar bent, zijn er geen huisupgrades meer beschikbaar.

Opslagupgrades zijn handig, omdat ze je meer ruimte geven om knutselmaterialen zoals ijzer en hardhout, reservemeubels, gereedschap en meer op te slaan.

Wat gebeurt er als u uw lening niet beta alt bij Animal Crossing?

In tegenstelling tot echte leningen, zijn er geen boetes als u besluit uw lening niet af te betalen in Animal Crossing: New Horizons. Tom Nook brengt u geen rente in rekening, dus u kunt voorkomen dat u uw lening afbeta alt zolang u wilt als u niet geïnteresseerd bent in de volgende woningverbetering.

Zodra je je kelder hebt toegevoegd, is de enige stimulans om de laatste lening af te betalen, om zo gratis onbeperkte exterieurrenovaties te ontgrendelen. Als u niet om exterieurrenovaties geeft, hoeft u de lening nooit af te betalen.

FAQ

    Hoe verplaats ik mijn huis in Animal Crossing: New Horizons?

    Je kunt je huis verhuizen zodra Resident Services is geüpgraded naar een gebouw, wat gebeurt zodra je huizen voor andere bewoners hebt opgezet en ten minste één brug hebt gebouwd. Zodra het nieuwe Resident Services-centrum beschikbaar is, gaat u met Tom Nook praten en selecteert u Over mijn huis > Ik wil verhuizen Tom brengt u 30,- in rekening 000 bellen (die je meteen moet betalen) en je een bouwpakket overhandigen. Gebruik de kit waar je je huis naartoe wilt, en het zal er de volgende dag zijn.

    Hoe krijg ik een ladder in Animal Crossing: New Horizons?

    Terwijl je eiland groter wordt en klaar is voor nieuwe dorpelingen, zal Tom Nook je vragen om kavels op te zetten. Als je eenmaal plekken voor de nieuwe huizen hebt gekozen, geeft Nook je een lijst met versieringen die hij voor hun tuinen wil hebben. Daarnaast geeft hij een recept voor een ladder, waarmee je de kliffen in het bovenste deel van je eiland kunt beklimmen. Je hoeft dit item maar één keer te maken; in tegenstelling tot schoppen, netten en ander gereedschap, zal het niet breken als je het een tijdje hebt gebruikt.

Aanbevolen: