Monica Kang: Creativity and Innovation Warrior

Inhoudsopgave:

Monica Kang: Creativity and Innovation Warrior
Monica Kang: Creativity and Innovation Warrior
Anonim

Monica Kang maakte gebruik van haar ware passie voor creativiteit en innovatie nadat ze zich in een eerdere rol somber en depressief voelde.

Image
Image

Kang zei dat ze een zichtbaar pijnpunt vond in haar eerdere werk in de beveiliging van kernwapens, nadat ze zich vaak neerslachtig voelde en vastzat in haar positie. Als gevolg hiervan veranderde ze in 2015 haar mindset om InnovatorsBox te lanceren, een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in cultuur, leiderschap en teamontwikkeling voor organisaties.

Kang beschrijft InnovatorsBox als een creatief educatief bedrijf dat medewerkers van andere bedrijven helpt hun ongerepte creativiteit aan te boren door middel van workshops, advies en, vooral, online tools en cursussen.

Het bedrijf beheert een breed scala aan aanbiedingen die zijn gebaseerd op drie pijlers: professionele diensten op maat, gemeenschapsprogramma's en toegankelijk online leren.

Voor cultuur- en leiderschapsontwikkeling biedt InnovatorsBox op maat gemaakte workshops, facilitering, coaching, advies en strategische planning. Het bedrijf biedt ook online evenementen, workshops en inhoud aan voor zijn wereldwijde gemeenschap.

"Zonder platforms zoals Zoom, Typeform, Facebook, Clubhouse, Google en YouTube zouden we ons wereldwijde publiek niet gemakkelijk kunnen bereiken waar ze zijn", zei Kang in een telefonisch interview met Lifewire.

"Hoewel we maar een paar volwaardige online cursussen hebben, kijken we er naar uit om als team en bedrijf meer technisch mogelijk te zijn, omdat we van plan zijn meer te doen, zodat we kunnen blijven schalen en delen het werk verder."

Snelle feiten

Naam: Monica Kang

Van: Fairfax, Virginia (Het ziekenhuis waarin ze werd geboren is nu een condominium.)

Random delight: Ze ging naar de lagere school in Korea voordat ze voor lange tijd naar de Verenigde Staten verhuisde.

Belangrijk citaat of motto waar hij naar leeft: "Verander hoe je denkt om te veranderen hoe je je voelt."

Hoe haar pijn haar startup voedde

Kang zei dat ze aan haar droombaan werkte toen ze die pijnpunten voelde die de lancering van InnovatorsBox inspireerden. Toen ze ontdekte dat 87% van de professionals zich niet creatief voelt op het werk, besloot ze dat het tijd was om die statistiek te veranderen.

Als enige fulltimer bij InnovatorsBox, zei Kang dat ze tot 17 medewerkers per maand aanstuurt. Een van de dingen waar Kang trots op is, is de lef van haar team om het gepassioneerde werk te doen dat ze probeert te bereiken met InnovatorsBox.

Kang's team bestaat uit materiedeskundigen zoals therapeuten, contentontwikkelaars, coaches, facilitators en operationeel ondersteunend personeel, waaronder een copyeditor, designer, audio engineer en wettelijke vertegenwoordiger. Omdat haar team al op afstand werkte, was het niet zo moeilijk om haar bedrijf online te krijgen als Kang had verwacht.

"Ik ben de afgelopen weken supertrots geweest op onboarding. Wat een InnovatorsBox-teamlid maakt, is dat ze iemand zullen zijn die groots droomt, ze hebben duidelijk het talent om dat te ondersteunen, ze zijn ook bescheiden, en ze hebben huisarrest, "zei ze.

Image
Image

"Hoewel we altijd een team op afstand zijn geweest, hebben we gedurende deze tijd geleerd hoe we de werkplek meer 'erbij horen' en verbonden kunnen maken terwijl we in zes tijdzones werken."

Een belangrijk aspect van het zijn van een tech-oprichter is het delegeren van taken aan teamleden, zei Kang, wat ze onder de knie heeft. Toen ze medio 2016 besloot fulltime met haar onderneming te beginnen, was het rond dezelfde tijd dat ze officieel InnovatorsBox oprichtte en begon te solliciteren om te pitchen bij wedstrijden.

"Elk jaar is een reis geweest", zei ze. "Elk jaar dacht ik dat ik het doorhad, het volgende jaar kijk ik terug en denk ik: 'Ik ben blij dat ik niet ben gestopt met groeien.'"

Aanpassen en bloeien

Een grote verandering waar Kang zich aan moest aanpassen, is dat InnovatorsBox volledig online is toen de pandemie toesloeg. Kang zei dat ze afgelopen lente bijna al haar klanten verloor.

Het bedrijf organiseerde vaak persoonlijke evenementen voordat het zijn robuuste online programmering begon aan te bieden die nu beschikbaar is.

Omdat Kang geen fan is van die tweedaagse cram-cursusprogramma's, biedt InnovatorsBox nu meer multi-sessie (60 tot 90 minuten per sessie) programmering over maanden en weken, in plaats van slechts een paar dagen.

Het bedrijf biedt ook meer directe ondersteuning en helpt klanten voor, tijdens en na sessies om communicatie, onboarding en berichten te stroomlijnen, zelfs meer dan voorheen, zei Kang.

Voor de pandemie zei Kang dat ze een van die mensen was die zich verzette tegen het downloaden van Zoom. Nu runt ze haar bedrijf volledig online.

Hoewel we altijd een team op afstand zijn geweest, hebben we in deze tijd geleerd hoe we de werkplek meer 'erbij horen' en verbonden kunnen maken terwijl we in zes tijdzones werken.

"Het heeft ons toegestaan om op verschillende manieren te groeien", zei ze. "Ik heb er nooit over nagedacht hoe ik dit online moest doen. Ik was een beetje bang en - ik denk dat ik terugkijk - omdat we ons zo moesten aanpassen, kunnen we ons inleven en onze klanten bedienen die veel door die pijnpunten gaan meer bedachtzaam.”

Als oprichter van een minderheidsvrouw staat Kang vaak voor meer dan één uitdaging tegelijk, maar ze is altijd optimistisch gebleven over haar werk. Ze zei dat door haar ras niet haar bepalende factor te laten zijn, ze zichzelf niet beperkt tot de kansen die voor haar liggen.

"Ik ben erg trots op wie ik ben, maar dat betekent niet dat ik me laat beperken door dat deel van wie ik ben. Er is een dunne lijn", zei ze.

Vooruitgaand, zei Kang dat ze zich via het werk van haar bedrijf concentreert op het aanpakken van burn-out en welzijn voor werknemers. InnovatorsBox zal tegen het einde van het jaar nieuwe producten uitbrengen om de online programmering voor iedereen overal beschikbaar te maken.

"Ik kijk ernaar uit om technologie te gebruiken om te blijven schalen en nieuwe manieren te vinden om onze interne en externe betrokkenheid te optimaliseren, dingen op hun gemak te stellen en interne operationele procedures uit te bouwen, om ervoor te zorgen dat we verder vliegen en sneller, "zei ze.

Aanbevolen: