Bird and Spin Scooter Rentals nu doorzoekbaar op Google Maps

Bird and Spin Scooter Rentals nu doorzoekbaar op Google Maps
Bird and Spin Scooter Rentals nu doorzoekbaar op Google Maps
Anonim

Google Maps toont u nu in de buurt elektrische scooter- en fietsverhuur van Bird and Spin in de app.

Vanaf deze week kun je beide merken vinden in Google Maps, met een geschatte huurprijs, geschatte reisduur, geoptimaliseerde route en het geschatte batterijbereik van een e-scooter of e-bike dichtbij jou. Bovendien merkt Engadget op dat zodra u een scooter of fiets bij u in de buurt vindt, u automatisch wordt doorgestuurd naar de app van beide bedrijven om uw voertuig te betalen en te claimen.

Image
Image

"Met deze integratie maakt Spin het voor miljoenen gebruikers van Google Maps gemakkelijker om gemakkelijk deelfietsen en scooters op te nemen in hun dagelijkse reizen", zegt Ben Bear, CEO van Spin, in het persbericht van het bedrijf.

"Het moet net zo gemakkelijk en zelfs handiger zijn om je met fietsen, bussen, treinen en scooters te verplaatsen als met een persoonlijke auto."

Hoewel Bird en Spin nieuw zijn voor Google Maps, zijn Lime's e-bike- en e-scooterverhuur sinds 2018 doorzoekbaar in de app. Elke stad verschilt echter met welk merk scooter het aanbiedt, dus de toevoeging van meer bedrijven zullen meer mensen opties geven om zich te verplaatsen.

Image
Image

Je kunt natuurlijk altijd de respectievelijke app van elk merk openen om een e-bike of e-scooter te vinden.

Aangezien Google Maps echter de nummer 1 navigatie-app is in zowel de App Store als de Google Play Store, is deze nieuwe optie superhandig als je al op zoek bent naar je bestemming en besluit daar een rit te huren.

Aanbevolen: