SlimCleaner Free v4.1.0.0 Review (een gratis Reg Cleaner)

Inhoudsopgave:

SlimCleaner Free v4.1.0.0 Review (een gratis Reg Cleaner)
SlimCleaner Free v4.1.0.0 Review (een gratis Reg Cleaner)
Anonim

Sommige browsers blokkeren de download voor SlimCleaner Free omdat het als kwaadaardig is geïdentificeerd. Er zijn verschillende andere gratis registeropschoonprogramma's die we aanbevelen boven deze.

SlimCleaner Free is een programmasuite met veel tools, zoals een registeropruimer, optimalisatietool, bestandsvernietiger, software-verwijderaar, programma-updater, schijfanalysator, defragmentatieprogramma en meer.

Het gedeelte voor het opschonen van het register is heel eenvoudig te gebruiken, het kan volgens een schema worden uitgevoerd en het maakt zelfs automatisch een back-up van het register.

Deze recensie is van SlimCleaner Gratis versie 4.1.0.0.

Meer over SlimCleaner Free

Image
Image
  • Windows 8, Window 7, Windows Vista en Windows XP worden allemaal officieel ondersteund, maar we konden SlimCleaner ook in Windows 10 gebruiken
  • Het hulpprogramma voor het opschonen van het register is te vinden in de sectie Cleaner > Register van het programma
  • Het programma scant op problemen in categorieën die zijn opgeslagen onder gedeelde DLL's, helpbestanden, installatieprogramma's, lege softwaresleutels, services, startups en bestandsextensies
  • In plaats van te scannen op fouten en ze vervolgens te repareren, kunt u dit doen met één klik genaamd AutoClean
  • U kunt met de rechtermuisknop op elk registerprobleem klikken en ervoor kiezen het te negeren, zodat SlimCleaner Free het niet meer als een probleem detecteert
  • Registerback-ups worden automatisch gemaakt en kunnen worden verwijderd of teruggezet naar het Windows-register vanuit het gedeelte Register > Back-ups van de instellingen
  • Een scan of een reiniging kan dagelijks of wekelijks worden gepland voor elk moment van de dag
  • Het bevat de mogelijkheid om te scannen op virussen met VirusTotal door met de rechtermuisknop op bestanden te klikken
  • U kunt een draagbare versie van SlimCleaner Free maken door te klikken op Install Portable Version op het tabblad Algemeen van de instellingen. Kies gewoon een USB-apparaat om het op te installeren

SlimCleaner Gratis Voor- en nadelen

Ik heb dingen gevonden die ik leuk en niet leuk vind aan dit programma:

Pros

  • Niet verwarrend om te gebruiken
  • Maakt automatisch een back-up van het register
  • Bevat veel handige tools
  • Vergelijkbaar met vergelijkbare registeropschoonprogramma's
  • Kan worden gebruikt vanaf een draagbaar apparaat

Nadelen

  • Veel andere tools kunnen de registeropschoning in de weg staan
  • Resultaten van een scan zijn niet erg gebruiksvriendelijk
  • Moet een draagbare versie "installeren" in plaats van er een te downloaden van de website
  • Het kan veel tijd kosten om te installeren, omdat het eerst de installatiebestanden downloadt

Gedachten over SlimCleaner Free

Het eerste wat ons opviel aan SlimCleaner Free is dat als je de registeropschoning naast alle andere tools wilt gebruiken, je eerst alle andere opties van de andere opschoningstools moet deselecteren.

U moet bijvoorbeeld het vinkje naast de secties Windows, Toepassingen, Browser, enz. verwijderen en alleen de opties voor het opschonen van het register geselecteerd laten. Als u dit vermijdt, worden alle delen van uw computer schoongemaakt en niet alleen het register. Hoewel het een beetje vervelend is, duurt het niet lang om het te doen.

Om alleen de resultaten van de registerscan te zien, moet u op de resultatenpagina met de rechtermuisknop op een registerprobleem klikken en vervolgens op Resultaten weergeven klikken. Op dat moment kunt u de knop Clean gebruiken om ze en al het andere dat is gescand te wissen.

Een ander klein ding dat we niet leuk vinden, is de manier waarop het omgaat met de resultaten na het verwijderen van registerproblemen. De resultaten worden prima weergegeven, maar op het moment dat u er vanaf klikt, kunt u niet meer terugkeren. Nogmaals, geen groot probleem, maar het is een ongemak dat vermeld moet worden.

Het is ook jammer dat je geen draagbare versie van SlimCleaner Free van hun website kunt downloaden. U moet het in plaats daarvan "installeren" vanuit de instellingen. Dit is een extra stap die de meeste andere draagbare programma's niet nodig hebben.

Ondanks die problemen is het nog steeds een geweldig programma vanwege het enorme aantal nuttige tools. De registeropschoner scant op verschillende problemen en vond in onze tests ongeveer hetzelfde aantal fouten als registeropschoners met vergelijkbare rangorde.

Aanbevolen: