Hoe geschiedenis op Chromebook te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe geschiedenis op Chromebook te verwijderen
Hoe geschiedenis op Chromebook te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Alle geschiedenis: kies in het Chrome-menu Geschiedenis > Geschiedenis > Browsegegevens wissen. Schakel elk vakje uit, behalve Browsegeschiedenis > Gegevens wissen.
  • Bepaalde websites: Kies in het Chrome-menu Geschiedenis > Geschiedenis. Vink het selectievakje aan naast de websites die u wilt wissen en kies vervolgens Verwijderen.
  • Op datum: Kies in het Chrome-menu Geschiedenis > Geschiedenis > Browsegegevens wissen> Geavanceerd. Selecteer een tijdbereik. Kies Gegevens wissen.

Weten hoe u de internetgeschiedenis op een Chromebook kunt wissen, is handig om website-informatie in de cache te verwijderen, uw internetgebruik in de gaten te houden en het voor anderen moeilijk te maken uw gebruik te controleren. Hier leest u hoe u de browsergeschiedenis van uw Chromebook kunt vinden, hoe u deze in één keer kunt wissen, hoe u deze per website kunt wissen en hoe u deze op datum kunt wissen.

Hoe de Chromebook-browsergeschiedenis te vinden

  1. Open in Chrome een nieuw Google Chrome-tabblad.

    Image
    Image
  2. Klik op het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm.

    U kunt vanaf elk tabblad op (CTRL+ H) drukken om toegang te krijgen tot de History menu.

    Image
    Image
  3. Beweeg over de Geschiedenis optie en selecteer Geschiedenis in het menu dat verschijnt.

    Image
    Image
  4. Het tabblad dat u als eerste ziet, is het tabblad Chrome Geschiedenis, dat uw volledige browsegeschiedenis voor Chrome toont op de Chromebook die u momenteel gebruikt.

    Image
    Image
  5. Klik op Tabs van andere apparaten in het linkernavigatiemenu om uw browsegeschiedenis voor Google Chrome op andere apparaten te bekijken. Dit is handig om te beslissen hoe u uw browsergeschiedenis wilt verwijderen, omdat u misschien geschiedenisgegevens op andere apparaten wilt bewaren.

    Image
    Image

Hoe u alle Google Chrome-browsergeschiedenis in één keer kunt wissen

Natuurlijk kunt u ook al uw Google Chrome-browsergeschiedenis in één keer wissen als er niets specifieks is waaraan u zich moet houden. Volg deze stappen om dat te doen.

  1. Blijf in het Browsegegevens wissen menu op de Basic tab.

    Image
    Image
  2. Deselecteer alles behalve Browsegeschiedenis. Klik op de Clear Data knop in de rechterbenedenhoek van het venster. Bevestig dat je zeker weet dat je de gegevens wilt verwijderen als er een bevestigingsvenster verschijnt.

    Image
    Image
  3. Je zou nu een scherm moeten zien dat laat zien dat je geen browsegeschiedenis hebt opgeslagen.

    Image
    Image

Hoe de Google Chrome-browsergeschiedenis te wissen op website

Als u niet alle browsegeschiedenis in Google Chrome wilt verwijderen, kunt u alleen specifieke websites verwijderen. Het enige wat u hoeft te doen is met uw cursor over het selectievakje te gaan naast een van de geschiedenisbestanden die u wilt verwijderen. Klik op degene die je niet wilt, en hun vakjes worden blauw. Scroll naar de rechterbovenhoek van het scherm en druk op de Delete knop als je hebt gekozen.

Image
Image

Je krijgt hier een bevestigingsvenster. Klik gewoon op Verwijderen wanneer u klaar bent om de browsegeschiedenis van uw Chromebook te wissen.

Image
Image

Hoe Google Chrome-browsergeschiedenis te verwijderen op datum

Als u probeert uw browsegeschiedenis van een specifieke datum te verwijderen, kunt u dat gemakkelijk doen. Klik gewoon op de Browsegegevens wissen link in het menu aan uw linkerkant, onder Tabs van andere apparaten op de hoofdpagina Geschiedenis. In het venster dat verschijnt, ziet u de tabbladen Basic en Advanced Klik op Advanced om ga naar de vervolgkeuzelijst met tijdopties. U moet alles in dit menu uitvinken dat u niet wilt verwijderen.

Image
Image

Selecteer All time om te kiezen hoe ver terug je je Chrome-browsergeschiedenis wilt verwijderen. Je kunt het behouden zoals het is, of je kunt een andere optie selecteren tot het laatste uur.

Aanbevolen: