Hoe u uw Netflix-geschiedenis kunt verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Netflix-geschiedenis kunt verwijderen
Hoe u uw Netflix-geschiedenis kunt verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Log in op je Netflix-account, selecteer het menu-pictogram en kies vervolgens Account. Selecteer Activiteit bekijken om de pagina Mijn activiteit te openen.
  • Onder Mijn activiteit ziet u een lijst van alle kijkactiviteitsgeschiedenis gerangschikt op kijkdatum. Verwijder titels of meld problemen.
  • Om een of meer titels te verwijderen: Selecteer het Geen teken rechts van het item dat u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Hide Seriesom te bevestigen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je titels uit je Netflix-kijkgeschiedenis verwijdert. Dit is handig als je niet wilt dat anderen weten wat je hebt bekeken, of als je de richting van je Netflix-aanbevelingen wilt veranderen.

Hoe Netflix-geschiedenis te verwijderen

Als je tv- en filmtitels uit je Netflix-kijkgeschiedenis wilt verwijderen of verwijderen, gebruik je een computer of mobiel apparaat om in te loggen op je Netflix-account. Volg daarna deze stappen om je Netflix-kijkactiviteit te bekijken en alles te verwijderen dat je niet wilt laten zien:

  1. Log in op uw Netflix-accountpagina en selecteer vervolgens het menu pictogram.

    Image
    Image
  2. Selecteer Account.
  3. Selecteer Bekijk activiteit om de pagina Mijn activiteit te openen.

    Image
    Image
  4. Onder Mijn activiteit staat een lijst met alle kijkactiviteitengeschiedenis, met titels gerangschikt op kijkdatum, te beginnen met de meest recente. Hier kunt u problemen melden die u had tijdens het bekijken van een of meer titels, of u kunt titels uit uw kijkgeschiedenis verwijderen.

    Image
    Image
  5. Als u een of meer titels wilt verwijderen, selecteert u het Geen teken rechts van het item dat u wilt verwijderen.

    Een bericht laat je weten dat de inhoud binnen 24 uur uit je kijkactiviteit wordt verwijderd. Selecteer Verberg serie om door te gaan.

    Image
    Image

Wat gebeurt er met verwijderde inhoud?

Nadat een titel is verwijderd of gewist uit je Netflix-kijkgeschiedenis, zie je de titels niet meer in de Recently Watched of Continue Watchingcategorieën op het startscherm van Netflix.

Bovendien zijn de titels niet opgenomen in toekomstige kijkaanbevelingen. De inhoud is echter toegankelijk via zoeken en kan worden weergegeven in een van uw genrecategorieën.

Speel de titel opnieuw af om de titel in je kijkgeschiedenis te herstellen.

The Bottom Line

Als je meerdere Netflix-accountprofielen hebt, of als andere leden van je huishouden hun eigen account hebben, hebben ze allemaal hun eigen kijkgeschiedenis en kunnen ze hun kijkactiviteit openen en beheren met behulp van de bovenstaande stappen. De weergavegeschiedenis van accountprofielen die als kinderaccount zijn ingesteld, kan echter niet worden verwijderd.

Image
Image

Als je sommige titels op je lijst met kijkactiviteiten niet hebt bekeken en je vermoedt dat iemand anders of een ander apparaat toegang tot je account heeft gekregen, selecteer dan Recente apparaatstreamingactiviteit in het hoofdmenu account pagina. Als er een probleem is, biedt Netflix enkele mogelijke oplossingen.

Netflix biedt een privacymodus, die voorkomt dat anderen toegang krijgen tot de lijst met kijkactiviteiten, maar deze functie is niet voor alle gebruikers beschikbaar. Als je vragen hebt over deze mogelijkheid, kijk dan op de Netflix-testdeelnamepagina of neem rechtstreeks contact op met Netflix-ondersteuning.

Aanbevolen: