De 8 beste Apple Watch-schermbeschermers van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste Apple Watch-schermbeschermers van 2022
De 8 beste Apple Watch-schermbeschermers van 2022
Anonim

Smartwatches zijn een vrij dure propositie, dus het vinden van de beste Apple Watch-schermbeschermer is een slimme investering. De beste beschermers in deze categorie beschermen uw horloge niet alleen tegen krassen en deuken, ze kunnen het ook beschermen tegen schadelijk UV-licht dat het scherm kan beschadigen of vergelen.

Onze topkeuze van IQShield, LiQuidSkin, is een geweldig voorbeeld dat beide doet. Het sluit naadloos aan op je scherm en kan ook op je smartphone worden gebruikt. Hoewel de applicatie een beetje vervelend is, is de resulterende bescherming zeker een paar minuten van uw tijd waard, en LiQuidSkin zal de aanraakgevoeligheid op geen enkele manier verstoren. Het is de beste Apple Watch-schermbeschermer en een geweldige aanvulling op de beste Apple Watch-accessoires.

Beste algemeen: IQShield LiQuidSkin Apple Watch Series 4/5 schermbeschermer

Image
Image

IQShield is een van de bekendste merken voor telefoon- en schermbescherming, en de LiquidSkin-schermbeschermer is een topkeuze bij dragers van smartwatches. De LiQuidSkin Apple Watch Series 4/5-schermbeschermer, de beste Apple Watch-schermbeschermer die nu verkrijgbaar is, past naadloos in het scherm van uw telefoon en zorgt voor volledige aanraakbediening van uw scherm zonder waarneembare vertraging.

Dankzij de UV-bescherming zal de screenprotector na verloop van tijd niet vergelen. Antikrastechnologie beschermt het tegen kleine deukjes. Bescherm uw horloge zonder het uiterlijk te belemmeren met deze praktische en onopvallende screenprotector. Houd er echter rekening mee dat de natte applicatie betekent dat het applicatieproces omslachtig is, zelfs als de resultaten de moeite waard zijn.

Beste zelfherstellende technologie: ArmorSuit Apple Watch 44 mm schermbeschermer + zwarte koolstofvezel huidbeschermer

Image
Image

De ArmorSuit MilitaryShield is een van onze topkeuzes voor schermbescherming. De ongelooflijk heldere en veerkrachtige film beschermt uw horlogescherm tegen vingerafdrukken, krassen en stoten. UV-bescherming voorkomt dat de film na verloop van tijd vergeling en het is lasergesneden om ervoor te zorgen dat het volledig op uw scherm past zoals het hoort.

ArmorSuit beweert zelfherstellende technologie te hebben, wat betekent dat het zelf kleine krasjes kan repareren. Hoewel je geen wonderen kunt verwachten, spreken de gloeiend positieve recensies voor het product voor zich. Ondersteund door een levenslange garantie, indien gekocht bij een officieel verkooppunt, houdt deze schermbeschermer uw scherm veilig en zorgt voor kristalhelder zicht.

Het kan vervelend zijn om het om te doen, maar het MilitaryShield werkt goed als alle instructies worden opgevolgd. Let op, alle productrecensies hier zijn beschikbaar in de maten 40 mm en 44 mm, ontworpen voor Apple Watch Series 4 & 5.

Beste van ZAGG: InvisibleShield HD Clear Screen Protector voor Apple Watch Series 4 en 5 40mm - Clear

Image
Image

Zagg's Invisible Shield HD Clear is een effectieve en eenvoudig te installeren screenprotector. Helderheid met hoge definitie betekent dat uw scherm net zo gemakkelijk te lezen en aan te raken blijft alsof er niets op staat, en het is effectief tegen krassen, stoten of vallen. Ingebouwde technologie helpt bij zelfherstellende kleine schaafwonden, en het is een geweldige allrounder om uw kwetsbare investering te beschermen. Het voelt aan als glas, maar is eigenlijk een duurzame en resistente film.

Dat gezegd hebbende, kunnen de randen na verloop van tijd af en toe beginnen af te schilferen, en er is slechts één schermbeschermer in het pakket inbegrepen.

Beste filmbeschermer/beste multipack: RinoGear RinoSkin Shield Apple Watch 44 mm schermbeschermer

Image
Image

Het RinoSkin Shield is een van de beste Apple Watch-schermbeschermers voor mensen met een beperkt budget, met betrouwbare schermbescherming die u alleen van een duurder product zou verwachten. Het RinoSkin Shield is gemaakt van een stevige, doorschijnende film en is uitgebreid getest door atleten en wandelaars, waardoor het goed presteert onder zware omstandigheden. Het wordt geleverd in een verpakking van zes, dus je hebt genoeg extra's voor het geval je ze nodig hebt.

Je kunt het RinoSkin Shield aanbrengen met een nat proces, wat goed werkt om luchtbellen of afbladderen te voorkomen, zij het in een slakkengang. Geduld is een schone zaak, maar als je de instructies duidelijk opvolgt en de tijd neemt, heb je een betrouwbare en hoogwaardige screenprotector over. Als je je horloge draagt tijdens het sporten of wandelen, is het een aantrekkelijke optie.

Beste voor het verminderen van schittering: IQ Shield Matte Apple Watch 44 mm

Image
Image

Als schittering van het scherm een probleem is, overweeg dan de IQ Shield Matte. Het matte ontwerp is effectief in het verminderen van schittering op het scherm en is handig als u vaak buiten of in de felle zon op uw telefoon zit. Bovendien maakt deze budgetvriendelijke optie gebruik van duurzame folie om je kwetsbare scherm te beschermen tegen krassen, vallen of stoten.

De buitenste laag van de IQ Shield Matte heeft een beschermende laag om vingerafdrukken en vegen te weerstaan. Hoewel het een voordelige keuze is voor bescherming, hebben sommige gebruikers gemeld dat de randen na verloop van tijd beginnen af te pellen. Maar met zes in het pakket, heb je indien nodig voldoende vervangingen. Met behulp van een wet kit werkt de applicatie goed genoeg, hoewel het een beetje te complex is voor zijn eigen bestwil.

Beste bescherming, Apple Watch Edges: Spigen Rugged Armor-horlogekast

Image
Image

Mocht duidelijke schermbeschermers u niet aanspreken, overweeg dan de Spigen Rugged Armor. Deze zachte rubberen hoes wikkelt zich stevig om uw horlogescherm en biedt betrouwbare bescherming tegen stoten en krassen. Het wordt geleverd in een matte afwerking en de verhoogde randen verbeteren de verdediging. Hoewel het meer een hoesje is dan een volledige schermbeschermer, kun je een gewone schermbeschermer toevoegen voor een betere dekking.

Deze hoes is een topkeuze voor diegenen die extra bescherming willen die je alleen zou krijgen van een film of glazen beschermer, en het gladde rubber is aangenaam om aan te raken. Het voegt echter wel volume toe aan het horloge, en sommige gebruikers hebben gemeld dat het moeilijk kan zijn om er sporthorlogebandjes met klittenband naast te dragen. De 'Rugged Armor'-branding op de voorkant van de kast is misschien onaangenaam voor minimalisten, maar het is het bekijken waard, vooral voor degenen die vaak met hun horloge tegen scherpe randen en harde oppervlakken stoten.

Beste Shell-schermbeschermer: lachende hoes voor Apple Watch Series 4 & Series 5 40 mm

Image
Image

The Smiling Case is meer dan alleen een schermbeschermer. Het biedt volledige gemoedsrust voor alle delicate delen van uw telefoon, waarbij het scherm en de zijkanten worden bedekt met een hoes uit één stuk gemaakt van hoogwaardig TPU-plastic. Aanbrengen is veel gemakkelijker dan met traditionele schermbeschermers, omdat het gemakkelijk aan en uit klikt en rond de achterkant wordt gewikkeld om ervoor te zorgen dat het op zijn plaats blijft.

Als je je zorgen maakt over het dagelijks stoten of stoten van je kwetsbare horloge tegen huishoudelijke voorwerpen, bureauversieringen of fitnessapparatuur, zul je er geen spijt van krijgen dat je dit hebt gekocht. Het is dun genoeg zodat het de schoonheid van het horloge op zichzelf niet wegneemt. Hoewel het geschikt is voor dagelijks gebruik, kunnen vocht en vocht soms vast komen te zitten tussen het horloge en de kast, dus het is misschien niet de beste keuze voor frequente sporters of sportschoolbezoekers.

Beste uitgave: ZAGG InvisibleShield Glass+ 360

Image
Image

Zagg's InvisibleShield Glass+ 360 combineert gehard glas met een bumperhoes voor de ultieme bescherming. De bumper is verkrijgbaar in verschillende kleuren en biedt extra bescherming aan de randen en rondingen van het horloge, zonder de functionaliteit ervan te belemmeren.

Het heeft een oliebestendige afwerking, ontworpen om vervelende vingerafdrukken op afstand te houden, en het is ontworpen om schokken en stoten te absorberen. Het aanvraagproces is eenvoudig met behulp van de meegeleverde Apply Tray en het helpt bij het verlenen van beveiliging zonder al te veel bulk aan uw Apple Watch toe te voegen. Vanwege het hoge prijskaartje kan het echter het budget oprekken.

Het gemakkelijk te beantwoorden antwoord op "wat is de beste Apple Watch-schermbeschermer?" Het is IQShield's LiQuidSkin (bekijk bij Amazon), perfect om krassen en schade door de zon te voorkomen. Voor de beste filmoptie is RinoSkin (bekijken bij Amazon) de juiste keuze.

Over onze vertrouwde experts

Katie Dundas is een schrijver en journalist met een passie voor technologie, met name met betrekking tot camera's, drones, fitness en reizen. Ze heeft geschreven voor Business Insider, Travel Trend, Matador Network en Much Better Adventures.

FAQ

    Kan een schermbeschermer worden verwijderd nadat deze is aangebracht?

    Hoewel sommige schermbeschermers gemakkelijk kunnen worden verwijderd of opnieuw kunnen worden aangebracht als u ze moet vervangen of aanpassen, kunnen sommige modellen die vloeibare applicators gebruiken behoorlijk onuitwisbaar worden zodra ze op uw apparaat zijn aangebracht.

    Heeft je Apple Watch echt een schermbeschermer nodig?

    Als je het nieuwere model Apple-horloges met de roestvrijstalen behuizing gebruikt, is een schermbeschermer waarschijnlijk niet nodig. Deze nieuwere modellen zijn uitgerust met saffierkristalglas en zijn extreem goed bestand tegen krassen en andere slijtage. Als u echter een van de oudere, aluminium Apple Watches heeft, wilt u er misschien in investeren. Het glas van deze modellen is nog steeds behoorlijk sterk, maar kan in de loop van de tijd nog steeds behoorlijk wat deuken en krassen verzamelen.

    Als je scherm onder de garantie v alt, kun je dan niet gewoon je horloge opsturen om het scherm te laten vervangen?

    Het oude gezegde "een ons voorkomen is een pond genezing waard" is hier zeker van toepassing. Hoewel krassen onder de Apple Watches-garantie vallen, vervangen ze een scherm slechts twee keer onder de AppleCare-garantie, en dat kost je nog steeds ongeveer $ 70. Als u eenmaal die route hebt doorlopen, beta alt u misschien wel $ 200 voor een reparatie buiten de garantie. Ter vergelijking: zelfs de duurste schermbeschermers kosten u slechts ongeveer $ 30.

Aanbevolen: