De 5 beste USB-C-kabels

Inhoudsopgave:

De 5 beste USB-C-kabels
De 5 beste USB-C-kabels
Anonim

The Rundown Beste algemeen: tweede plaats, beste algemeen: beste budget: beste draagbaarheid: beste duurzaamheid:

Beste algemeen: BrexLink USB-C-kabel

Image
Image

Als je op zoek bent naar de allerbeste USB-C-kabeloptie op de markt, dan is de BrexLink USB-C-kabel de plek om naartoe te gaan. Met een lengte van 1,60 meter kan hij vrijwel overal met gemak worden gebruikt en wordt hij geleverd met 5V high-speed opladen als aanvulling op de gegevensoverdrachtsnelheden van 480 Mbps. De kabel is gemaakt van een met nylon gevlochten mantel die meer dan 6.000 bochten kan weerstaan voordat hij moet worden vervangen.

Binnenin vind je een 23AWG draadkern die is ingekapseld in een premium aluminium behuizing en een 56k Ohm weerstand bevat om je opladen te verzekeren of "Anker USB-C naar Lightning-kabel"/> alt="

USB-C is een blijvertje, vooral voor Apple-gebruikers. De universele poort is de nieuwe standaard in Mac-laptops en zelfs de nieuwe iPad Pro. De realiteit is dat als je je iPhone of iPad op je laptop wilt aansluiten, je waarschijnlijk een USB-C-naar-bliksemkabel nodig hebt.

Anker heeft een geweldige staat van dienst als het gaat om het produceren van iPhone-accessoires - en de USB-C-naar-bliksemkabel is daarop geen uitzondering. Anker zegt dat het 12 keer langer meegaat dan andere kabels en tot 12.000 bochten kan weerstaan. Dat is een groot probleem voor iedereen die de kabels van Apple heeft gebruikt, die vaak gemakkelijk kunnen rafelen of breken. Duurzaamheid is een van de belangrijkste kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar kabels, en u kunt er doorgaans op rekenen dat Anker deze levert. Een extra bonus: je krijgt levenslange garantie.

Bovendien krijg je bij het overzetten van gegevens tussen je telefoon en laptop (en vice versa) een snelle 480 Mbps. Dat geeft het synchroniseren en opladen van je iOS-apparaat een extra boost. Je kunt ook kiezen uit twee kleuren: zwart of wit. Het enige nadeel is dat het alleen verkrijgbaar is in een lengte van drie voet.

Beste budget: kabel is belangrijk Ultraslanke serie USB-C naar USB-kabel

Image
Image

Als het tijd is om een paar dollar te besparen op een nieuwe kabel, wil je toch zeker weten dat je een apparaat van hoge kwaliteit krijgt. En dat is waarom de Cable Matters Ultra Slim-serie zichzelf zo aantrekkelijk maakt.

De kabel, die universeel is en werkt met elke USB-C die je erop gooit, heeft een 56k Ohm-weerstand die schade voorkomt en je apparaten veilig en gezond houdt. Het heeft vergulde contacten om een solide geleiding te garanderen en een gegoten trekontlasting onder de koppen zorgt ervoor dat ze niet loskomen, zelfs niet na voortdurend in- en uitpluggen.

Aan de kant van de gegevensoverdracht kun je profiteren van de overdrachtssnelheden van 480 Mbps en op 1.3 voet moet de kabel verbindingen met verschillende apparaten mogelijk maken zonder dat je te veel dingen hoeft te verplaatsen. De kabelmantel is gemaakt van TPE, wat volgens Cable Matters een knoopvrije functionaliteit biedt.

Dat alles voor een betaalbare prijs maakt de Cable Matters Ultra Slim-serie een van de beste aankopen op de markt. Houd er echter rekening mee dat er in elk pakket een enkele kabel zit.

Beste draagbaarheid: AUKEY USB-C-kabel

Image
Image

AUKEY is een ander bedrijf dat USB-C-kabels als bundel verkoopt. Maar in tegenstelling tot sommige van zijn concurrenten, biedt de draagbare bundel van AUKEY kabels allemaal in één maat: 6,6 voet.

De kabels, die compatibel zijn met zowel USB-C als USB 2.0, bieden gegevensoverdrachtsnelheden tot 5 Gbps. En aangezien ze worden geleverd met 56k Ohm-weerstanden, zouden ze een lange weg moeten gaan om uw apparaten te beschermen tegen mogelijke schade. In de vermelding op Amazon stelt AUKEY dat hun snoeren van 6,6 voet een "ideale lengte" hebben waarmee je ze overal kunt gebruiken en ze gemakkelijk in een tas kunt gooien als je op pad gaat.

De kabelmantel is bestand tegen meer dan 5.000 bochten voordat er tekenen van problemen zijn en de USB-koppen zijn versterkt, zodat u ze meer dan 10.000 keer kunt plaatsen en verwijderen voordat u ze kunt gebruiken problemen hebben.

AUKEY testte de gegevensoverdrachtsnelheden van zijn kabel met een bestand van 30 GB. Via USB-C kon de kabel van het bedrijf het hele bestand in slechts 5,5 minuten overbrengen. Via USB 2.0 werd het bestand in nog steeds respectabele 18 minuten overgedragen.

Beste duurzaamheid: OULUOQI USB-C-kabel

Image
Image

Aangezien USB-C-kabels - of welke kabel dan ook - met de hand kunnen worden gehanteerd, is het belangrijk om duurzaamheid te onthouden bij het kiezen van het gewenste accessoire. En de USB-C-kabel van OULUOQI is misschien wel een van de beste beschikbare opties.

De kabel wordt geleverd met een hoogwaardige nylon mantel die meer dan 10.000 bochten kan weerstaan zonder ooit te rafelen of problemen te veroorzaken. Bovendien wordt de kabel geleverd met koppen van aluminiumlegering waardoor ze moeilijk te breken zijn. Voeg dat toe aan hun oxidatieweerstand en het is duidelijk dat de OULUOQI-kabels een straf zullen doorstaan.

De kabel wordt geleverd in een verpakking van drie met elk een snoer van 1,8 meter. Volgens het bedrijf kan de kabel overdrachtssnelheden van 480 Mbps mogelijk maken en snel opladen ondersteunen. Ze zijn ook universeel, dus je kunt ze gebruiken met het apparaat van je keuze.

Aanbevolen: