De 10 beste AUX-kabels

Inhoudsopgave:

De 10 beste AUX-kabels
De 10 beste AUX-kabels
Anonim

The Rundown Beste algemeen: Beste USB-C: Beste Extra lang: Beste Intrekbaar: Beste Opgerold: Beste Plat: Beste Heavy-Duty: Beste Uitbreiding: Beste RCA: Beste AUX-splitter:

Beste algemeen: Ivanky AUX-kabel

Image
Image

Als je op zoek bent naar een eenvoudige AUX-kabel die goedkoop en duurzaam is en je hoorbare geluid duidelijk en betrouwbaar overbrengt, dan is deze optie van Ivanky de beste keuze. Verkrijgbaar als een enkele kabel van 1,8 meter of als een pakket van twee kabels van 1,20 meter, deze snoeren zijn een fantastische waarde en werken precies zoals je verwacht. Ze zijn bestand tegen maximaal 15.000 bochten (een bijzonder belangrijke functie als je van plan bent om het in je auto of op je koptelefoon te gebruiken waar het zwaar wordt gebruikt) en zijn compatibel met alle apparaten met een 3.5 mm aansluiting. De connectoren zijn verguld met 24K goud en hebben een puur koperen behuizing, die beide de audioverbinding verbeteren en signaalverlies verminderen.

Deze kabels zijn verkrijgbaar in zowel zwart als rood. De zwarte heeft een met TPE bedekt snoer en de rode heeft een gevlochten nylon snoer, zodat u de look kunt kiezen die het beste bij uw apparaat of uw stijl past.

Ontdek voordat je iets koopt de verschillen tussen USB- en AUX-kabels.

Beste USB-C: Ventie 13

Image
Image

Het zijn niet alleen iPhones die de 3,5 mm koptelefoonaansluiting hebben laten vallen - veel Android-telefoons verliezen ook de poort. Gelukkig kan deze Vention USB-C AUX kabel dat goedmaken. Het is een opgerolde kabel die tot anderhalve meter kan worden uitgerekt, met een 3,5 mm-aansluiting en een USB-C-aansluiting en die Google Pixel-, Motorola Moto Z- en Samsung Galaxy-apparaten ondersteunt. Niet alle USB-C-verbindingen zijn echter hetzelfde, dus u zult willen controleren of uw apparaat compatibel is. Zo niet, dan kunt u beter de aanbevolen USB-C-naar-AUX-adapter van uw telefoon gebruiken in combinatie met een normale AUX-kabel.

Beste extra lang: KabelDirekt 12

Image
Image

Als je je smartphone of computer bijna overal in de kamer wilt kunnen aansluiten, heeft KabelDirekt een extra lange AUX-kabel die het zou moeten doen. De kabels van 20 en 25 voet zijn beide betaalbaar voor hun lengte. Sterker nog, ze hebben aan elk uiteinde 24-karaats vergulde mannelijke connectoren. De vijzels hebben ook metalen behuizingen om de duurzaamheid te verbeteren. Kunststof en rubberen omhulsels kunnen snel verslijten, vooral door de buiging die kriks kunnen doorstaan. De uiteinden van de behuizing hebben ook een rubberen versteviging zodat de kabeluiteinden niet te ver buigen door een beetje druk.

Beste intrekbare: CableMatters 8

Image
Image

Hoe handig AUX-kabels ook zijn, het zijn eigenlijk alleen maar lange kabels die op het punt staan in de knoop te raken. Dat is vooral het geval als je ze in de auto gebruikt of er een in je tas wilt stoppen om mee te nemen. Dat is waar een mooie intrekbare kabel van pas kan komen. CableMatters heeft een betaalbaar tweepakket met kabels van 2,5 voet ingebouwd in een ratelbehuizing, zodat u de lengte kunt krijgen die u nodig hebt. Als de kabels niet in gebruik zijn, kunnen ze snel weer omhoog in de behuizing worden gerold, waarbij ze tot slechts 5 cm krimpen.

Best Coiled: CableCreation 5

Image
Image

Dit snoer van CableCreation is anderhalve meter lang, maar kan tot wel twee meter lang worden uitgerekt. Het is een uitstekende optie als u een kabel wilt met een instelbare lengte die iets zwaarder is dan de meeste intrekbare snoeren. Dit is een rekbare, opgerolde kabel die kan worden uitgerekt van één voet tot zes voet lang. Het heeft een effen zwarte TPU-coating en de aansluitingen zelf zijn verguld. De behuizing rond de aansluitingen is ook dun genoeg zodat deze kabel waarschijnlijk nog steeds in je telefoon of tablet kan worden gestoken zonder dat je de hoes hoeft te verwijderen.

Beste platte: UGreen 3,5 mm audiokabel

Image
Image

Als u uw AUX-kabels rond een aantal harde hoeken moet leiden, zoals over de rand van een bureau of door een entertainmentcentrum, kunt u profiteren van een platte kabel - het lage profiel is gemakkelijker om door krappe ruimtes en heeft ook de neiging om steviger te zijn dan typische cilindrische kabels. Deze van UGREEN is er in drie maten: 1,5 voet, drie voet, zes voet en tien voet, zodat u de juiste lengte voor uw behoeften kunt kiezen. De kabel zelf is gemaakt van TPE voor maximale flexibiliteit en het platte ontwerp helpt klitten te voorkomen. Nog een leuke feature: een van de 3,5 mm connectoren staat onder een hoek van 90 graden, waardoor het makkelijker is om verbinding te maken met bepaalde apparaten.

Beste zware uitvoering: EMK 9

Image
Image

Als je op zoek bent naar een AUX-kabel omdat je weer een snoerbreuk hebt gehad, is het misschien de moeite waard om iets te zoeken met een wat steviger ontwerp. EMK heeft precies wat je zoekt met deze AUX-kabel. Het koperdraadsnoer is omwikkeld met gevlochten nylon, waardoor de kabel zelf behoorlijk duurzaam is en het onwaarschijnlijk maakt dat hij ernstig in de knoop raakt. De behuizingen aan elk uiteinde zijn gemaakt van een aluminiumlegering, die sterker is dan een goedkoop plastic, en een van de 3,5 mm-aansluitingen heeft een stevige haakse verbinding. De aansluitingen zijn verguld met 24K goud. De koorden zijn verkrijgbaar in lengtes van twee, vier en acht voet.

Beste extensie: AmazonBasics 7

Image
Image

Als je al een AUX-kabel hebt, maar deze een beetje tekort komt, hoef je geen hele nieuwe kabel te kopen. Deze 3,55 mm mannelijk-naar-vrouwelijk stereokabel van AmazonBasics fungeert als een verlengstuk voor je bestaande snoer en voegt die extra lengte toe die je nodig hebt om van punt A naar punt B te reiken. Hij is verkrijgbaar in lengtes van zes, 12 en 25 voet. Hoewel de kabel zelf er vrij eenvoudig uitziet, zijn de aansluitingen verguld met goud en zijn de behuizingen van metaal, dus je kunt rekenen op stevige connectoren met een goede signaalkwaliteit. Een trapsgewijs ontwerp voor de aansluitingen zorgt ervoor dat de stekker zelfs in een hoesje om uw telefoon past.

Beste RCA: JSAUX 6

Image
Image

Als je van plan bent om je AUX-kabel te gebruiken met een oudere versterker, soundbox of een ander apparaat dat RCA-connectoren gebruikt, heeft JSAUX een betaalbare optie met een 3,5 mm-aansluiting aan het ene uiteinde en gesplitste stereo RCA-aansluitingen aan het andere einde. Dit is een met nylon gevlochten kabel voor extra duurzaamheid, en elk van de drie behuizingen van de AUX-kabel is gemaakt van metaal met kernen van puur koperdraad. Zoals bij al onze keuzes, zijn de connectoren verguld, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat corrosie je signaal verpest.

Beste AUX-splitter: UGreen 3,5 mm hoofdtelefoonsplitter

Image
Image

Als je je audioverbinding niet zo veel hoeft uit te breiden als te verdubbelen, is deze splitter van UGreen een goede keuze. Deze splitter neemt het stereosignaal van uw uitvoerapparaat en dupliceert het, zodat beide ontvangende apparaten het volledige stereogeluid krijgen. Dit maakt hem ideaal voor situaties waarin je je audio wilt delen, zoals een film kijken met een vriend in het vliegtuig. De kabel is gecoat in een zacht TPE-materiaal voor een goede flexibiliteit en de behuizingen aan elk uiteinde zijn gemaakt van aluminium voor duurzaamheid en een premium gevoel. De aansluitingen hebben een 24-karaats vergulding die zorgt voor een langdurige signaalkwaliteit.

Aanbevolen: