De 6 beste algemene stereoluidsprekers voor minder dan $ 1.000

Inhoudsopgave:

De 6 beste algemene stereoluidsprekers voor minder dan $ 1.000
De 6 beste algemene stereoluidsprekers voor minder dan $ 1.000
Anonim

The Rundown Beste algehele boekenplankluidspreker: beste budget-vloerluidspreker: beste budget-boekenplankluidspreker: beste algehele vloerluidspreker: beste algehele in-wall stereoluidspreker: beste budget-in-wall-luidspreker:

Beste algemene boekenplankluidspreker: ELAC Debut 2.0 B6.2 boekenplankluidsprekers

Image
Image

Op het gebied van goedkope stereoluidsprekers behoeft de naam ELAC weinig introductie en hun Debut 2.0 B6.2 boekenplankluidsprekers laten zien waarom. Met afmetingen van 10,6 x 7,7 x 14,8 inch passen de luidsprekers goed op de meeste boekenplanken en leveren ze krachtige audio. Verbetering van het toch al uitstekende geluid van zijn voorgangers is een hoogwaardige woofer met 6.5-inch fiber conussen en een 1-inch soft dome tweeter.

Elac raadt aan om elke B6.2-luidspreker te koppelen met een ontvanger tot 120 watt per kanaal. Dat zorgt er allesbehalve voor dat het een middelgroot huis zal vullen met een helder, solide geluid. Midrange-geluid raakt op de juiste tonen, terwijl hogere frequenties een levendigheid toevoegen die een slam dunk is in deze prijsklasse. Zelfs als je geluid opzij zet, zijn de mooie looks en het strakke ontwerp van de speakers reden genoeg om ze op een boekenplank te zetten.

Beste budget vloerluidspreker: Polk Audio T50 staande torenluidspreker

Image
Image

Met de naam Polk erachter, zou het geen verrassing moeten zijn dat deze goedkope vloerstaande luidspreker groots geluid levert. De T50 werkt met een paar 6,5-inch woofers, een 1-inch zijden dome-tweeter en een speciale 6,5-inch midrange-driver - functies die ver boven hun loonklasse uitsteken. Polk's gebruik van Dynamic Balance-technologie is verantwoordelijk voor het krachtige geluid. De hoge tonen zijn gebalanceerd en de middentonen voelen helder en helder aan, terwijl de bas stevig aanvoelt met veel hartverwarmend potentieel voor actie- en horrorfilms. Dialoog en zang zijn uitstekend. Pas als je de Polk op het maximale volume probeert te duwen, treedt vervorming in. Laat het volume onder de 90 procent en je merkt het niet eens.

De luidsprekerkasten zijn mooi en doen er goed aan vingerafdrukken te verbergen. Aan de achterkant van de kast bevindt zich een vijfweg-bindpaal die eenvoudig kan worden aangesloten op luidsprekerkabels van satellietluidsprekers of een subwoofer. U kunt er zelfs voor kiezen om ze te gebruiken als onderdeel van een surround sound-systeem dankzij hun compatibiliteit met de meeste AV-receivers voor thuisbioscopen.

Beste budget boekenplankluidspreker: Dayton Audio B652-Air

Image
Image

De Dayton Audio B652-Air van 13,5 x 8,1 x 11,7 inch, aan het betaalbare uiteinde van de boekenplankluidsprekerschaal, heeft een 6,5 inch woofer en weegt slechts 11 pond. Samen met de woofer biedt de B652-Air een luchtbewegingstransformator-tweeter in plaats van een dome-tweeter, die een helder, minder vervormd geluid belooft dan wat traditionele dome-tweeters aankunnen. Naast een geweldig geluid zien de B652's er goed uit voor de prijs, met een zwarte ebbenhouten pica vinyl kastafwerking en verwijderbare roosters.

Over het algemeen neemt de Dayton-luidspreker van 40 watt weinig ruimte in beslag terwijl hij een helder geluid biedt en in vrijwel elke kamer van het huis past. Het geluid komt mooi gebalanceerd over zonder te basachtig of te hoog aan te voelen. Ten slotte is hij als verzegelde luidspreker iets minder gevoelig voor slechte plaatsing in de buurt van muren of hoeken.

Beste algemene vloerluidspreker: Polk Audio Signature Series S55

Image
Image

Met een warm geluid dat een heel huis kan vullen, zijn Polk's Audio Signature Series S55 vloerstaande luidsprekers elke cent waard. Wat vloerstaande luidsprekers betreft, is dit model niet klein - ze wegen elk 44 pond en meten 41.5 centimeter hoog. In het frame zit een één-inch hoge Terylene-tweeter en een 6,5-inch laagfrequente drive; de combinatie van de twee zorgt voor een nauwkeurig geluid dat alle juiste noten raakt.

Polk stelt voor om deze luidsprekers te koppelen aan een AV-receiver of versterker die 200 watt per kanaal kan leveren. Dat betekent dat kopers erop kunnen rekenen dat deze luidsprekers 100 dB bereiken zonder enige vervorming. Zelfs zonder dat er een subwoofer is aangesloten, zal de Polk een middelgrote kamer netjes vullen zonder hiaten in de audiodekking achter te laten. Door hun naar beneden gerichte poorten kunnen ze bij of tegen een muur worden geplaatst zonder enige geluidsreflectie.

Verkrijgbaar in een klassiek bruin walnootfineer, de Polk-stijl doet denken aan vervlogen tijden. Door de afwezigheid van een stevige zwarte doos onderscheiden ze zich van de rest van het staande luidsprekerpakket.

Beste algehele stereoluidspreker voor in de muur: Polk Audio 255-RT

Image
Image

De 255-RT inbouwluidsprekers van Polk Audio, voor het eerst uitgebracht in 2011, blijven de gouden standaard voor deze categorie met perfect geluid, uitstekende bouwkwaliteit en een mooi uiterlijk. De "verdwijnende" middenkanaalluidsprekers in de muur hebben alleen het scherm zichtbaar, dus ze zullen geen doorn in het oog zijn in je huis. Het magnetisch beveiligde rooster steekt slechts 7 mm uit zijn omgeving, waardoor de "verdwijnende" claim van Polk des te geloofwaardiger wordt.

Installatie is een fluitje van een cent met een eenvoudige, in één handeling drop-in setup met "perfect fit" sjablonen die helpen een trillingsvrije ervaring te bereiken met minimale installatietijd. De luidsprekers zelf zijn voorzien van een paar 5,25-inch woofers gemaakt met een composietpolymeerconus en rubbergeluid. Er is ook een enkele tweeter met een conus van zijde en polymeer om het geluid af te ronden. En drivers die op een vlakke basis zijn gemonteerd, zorgen voor een eenvoudigere wandmontage.

Beste budget-inbouwluidspreker: theateroplossingen TS50W in-wandluidsprekers

Image
Image

Door de juiste balans te vinden tussen geluidskwaliteit en design, verdienen de Theatre Solutions TS50W inbouwluidsprekers een goede uitstraling. Met afmetingen van 11 x 7,5 inch per luidspreker, vind je binnenin een 5,25-inch conuswoofer van geweven vezels en een zijden titanium dome-tweeter. Het aanbevolen vermogen van Theatre Solutions ligt tussen de 10-200 watt per luidspreker, waardoor ze geschikt zijn voor alle soorten AV-receivers.

Eenmaal geïnstalleerd, produceren de luidsprekers een vol basgeluid met middentonen en hoge tonen die helder en levendig klinken. Theater Solutions beweert dat elke luidspreker is ontworpen om een volledig scala aan tonen te versterken en ze leveren, wat betekent dat ze alles kunnen afspelen, van Beethoven tot actiefilms zonder een beat over te slaan.

Esthetisch gezien zijn de frames en roosters overschilderbaar om bij je interieur te passen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze onnodige aandacht krijgen. De onopvallende behuizing steekt een klein stukje uit de muur, waardoor ze gemakkelijk in elke ruimte te integreren zijn. Er is geen montagemateriaal nodig en er worden uitgesneden sjablonen meegeleverd voor een nauwkeurige maatvoering.

Beschikbare ruimte - Er zijn veel geweldige vloerstaande luidsprekers in deze prijsklasse, maar het is belangrijk om rekening te houden met de ruimte waarmee u werkt. Grote vloerstaande luidsprekers kunnen gemakkelijk een kamer overweldigen als deze kleiner is dan ongeveer 10 x 15 voet. Als de kamer kleiner is, overweeg dan goedkopere boekenplankluidsprekers met een subwoofer.

Box vs. ribbon-luidsprekers - De meeste stereoluidsprekers in deze prijsklasse zijn vloerstaande boxluidsprekers. Als je een veel overtuigender geluidsbeeld wilt voor deze prijs, en een onconventionele look niet erg vindt, overweeg dan een set platte luidsprekers die een ultradunne magneplanaire film en lintdriver gebruiken in plaats van conventionele luidsprekers.

Stand-alone vs. thuisbioscoop - Een van de belangrijkste overwegingen bij het kopen van stereoluidsprekers is of u van plan bent het systeem uit te breiden tot een volledige thuisbioscoop met extra luidsprekers een punt. Als uitbreiding in de toekomst ligt, kies dan stereoluidsprekers die zijn ontworpen om te werken met extra luidsprekers in een thuisbioscoopopstelling.

Aanbevolen: