De 8 beste gaming-laptops voor minder dan $ 1.000 in 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste gaming-laptops voor minder dan $ 1.000 in 2022
De 8 beste gaming-laptops voor minder dan $ 1.000 in 2022
Anonim

Gaming-pc's hebben over het algemeen betere graphics, meer opslagruimte, hogere snelheden en betere koelsystemen dan gewone pc's, dus u beta alt vaak meer voor een gaming-pc. Een gaming-laptop biedt veel van de voordelen van een gaming-pc, maar hij is draagbaar, dus je kunt hem onderweg meenemen. Het kan echter moeilijk zijn om een gaming-laptop te vinden die betaalbaar is, maar toch naadloos AAA-titels kan spelen.

We hebben talloze laptops onderzocht en getest om de beste gaming-laptops onder de $ 1.000 te vinden. Zelfs binnen deze lagere prijsklasse zijn er veel laptops boordevol functies op de markt, en ze bieden alles, van op maat gemaakte koeloplossingen tot de mogelijkheid om (sommige) bestaande hardwarespecificaties te upgraden (bijv.g. RAM). Hoewel het waar is dat ze niet kunnen concurreren met de allerbeste gaming-installaties, zijn deze notebook-pc's nog steeds in staat om de meeste moderne games probleemloos aan te kunnen. Dus, als je een maximaal budget van $ 1.000 hebt en van plan bent om je tenen in de wereld van gaming te dompelen, zijn hier enkele van de beste beschikbare gaming-laptops.

Beste algemeen: Acer Nitro 5 gaming-laptop

Image
Image

Acer's Nitro 5 is onmiskenbaar een van de beste gaming-laptops die je kunt kopen voor minder dan $ 1.000. De specificaties zijn afhankelijk van de configuratie die je kiest, maar voor $ 1.000 kun je een Nitro 5-laptop krijgen met een Ryzen 5 hexa-coreprocessor (4600H), 8 GB DDR4 RAM en 256 GB SSD-opslag. Combineer dat met NVIDIA's GeForce GTX 1650Ti, die wordt geleverd met 4 GB toegewezen GDDR6 RAM, en je kunt de meeste (zo niet alle) AAA-gametitels zonder probleem spelen.

Het 15,6-inch Full-HD-paneel heeft een resolutie van 1080p en maakt gebruik van "In-Plane Switching" (IPS)-technologie voor nauwkeurige kleurreproductie in alle kijkhoeken. Voor connectiviteit en I/O bevat de laptop 802.11ax wifi, Bluetooth 5.0, Gigabit Ethernet, HDMI, USB Type-A, USB Type-C en 3,5 mm audio. De Nitro 5 heeft ook een volledig verlicht toetsenbord en de rode verlichting accentueert het tweekleurige kleurenschema van de machine nog meer.

Onder andere opmerkelijke kenmerken zijn stereoluidsprekers (met "Waves Maxx" audioverbeteringen), en geïntegreerde dubbele koelventilatoren die werken met Acer's "CoolBoost"-technologie om de laptop koel te houden, zelfs als deze zwaar wordt belast. Deze laptop is wat aan de omvangrijke kant, maar hij presteert goed voor een betaalbare prijs.

"Met goed afgeronde hardwarespecificaties en de nieuwste connectiviteitsopties, biedt Acer Nitro 5 veel waar voor uw geld." - Rajat Sharma, producttester

Meest populair: Acer Predator Helios 300-gaminglaptop

Image
Image

De Acer Predator Helios 300-serie gaming-laptop geeft je gemakkelijk alles wat je nodig hebt en blijft ook enigszins betaalbaar. Deze laptop ziet er zeker goed uit, met een strak ontwerp, verlichte toetsen, een 15,6-inch LCD-scherm en ventilatie langs de achterkant.

Hoewel er verschillende configuraties beschikbaar zijn, bevat degene die je kunt vinden voor minder dan $ 1.000 (te koop en opgeknapt) een Intel i7 zes-core CPU met een verwerkingssnelheid van 2,6 Ghz, een GeForce RTX 2060 grafische kaart met 6 GB gereserveerd GDDR6-geheugen, 16 GB DDR4 SDRAM, 512 GB SSD-opslagstation en een lithium-ionbatterij met een maximale looptijd van 6 uur.

Hoewel deze configuratie de goedkoopste is die beschikbaar is, zijn er tal van opties die hogere specificaties mogelijk maken, hoewel dit tot een hoger prijskaartje zal leiden. Met de laagste versie van de Predator Helios 300 kun je niet alleen de beste games spelen, maar je zou ze ook op hoge instellingen moeten kunnen spelen.

Beste waarde: HP Pavilion gaming-laptop 15t-dk100

Image
Image

Als je op zoek bent naar een gaming-laptop die net zo goed een dagelijkse productiviteitsmachine kan zijn, bekijk dan de HP Pavilion 15t-dk100. Met krachtige interne hardware kan hij je werkdag doorkomen en een aantal van je favoriete gametitels draaien.

Een Core i5-processor, 16 GB RAM, 256 GB SSD-schijf en een Nvidia GeForce GTX 1050 grafische kaart met 3 GB gereserveerd geheugen helpen deze machine om de nieuwste games te spelen en gemakkelijk rapporten voor werk uit te voeren. Het apparaat van 4,92 pond biedt tot 10 uur batterijduur en heeft een 15,6-inch Full HD (1920 x 1080) IPS ontspiegeld scherm.

Beste geluid: Lenovo IdeaPad L340

Image
Image

Als uw budget $ 1.000 of minder is, laat de Lenovo IdeaPad Gaming L340 u wat geld over voor een paar games en randapparatuur, terwijl u toch een uitstekend systeem krijgt. Deze laptop slaagt erin om ver boven zijn gewicht uit te komen, en de voordelen wegen ruimschoots op tegen de nadelen.

Het ontwerp is eenvoudig en tijdloos, dus het kan ook dienst doen als werkcomputer die niet al te veel aandacht trekt. Het 15,6-inch FHD-scherm ziet er geweldig uit, hoewel het maximaal is met een resolutie van 1080p. Het bevat een Intel i5 (of betere) processor, GeForce 1650 grafische kaart en de 8 GB DDR4 RAM zou je genoeg kracht moeten geven om de meeste games te spelen. De dubbele 1.5W-luidsprekers met Dolby Audio klinken beter dan de meeste budget-laptopluidsprekers, maar de batterij is met ongeveer 5 uur aan de korte kant. Over het algemeen staat deze laptop klaar om u te laten gamen.

Beste 17-inch: MSI GF 75 dunne gaming-laptop

Image
Image

De MSI GF75 kan verschillende doelen dienen tegen een zeer goede prijs. Het ziet eruit als een gaming-laptop, maar is ook schoon genoeg om mee naar het werk te nemen. Het rood-zwarte ontwerp schreeuwt gamer, terwijl de achterkant van de laptop één eenvoudig logo heeft zonder veel van de gebruikelijke gamer-tropes zoals harde plastic randen of een heleboel RGB-verlichting overal, hoewel het toetsenbord wel achtergrondverlichting heeft.

Het 17-inch FHD 120Hz-scherm produceert een helder en gedetailleerd beeld. Je hebt genoeg kracht om de meeste moderne titels te spelen, want het heeft een Intel i5 2.6GHz-processor, 8GB DDR4 RAM en een GeForce 1650 grafische kaart.

De meegeleverde 512 SSD is een grotere schijf dan de meeste laptops bieden voor deze prijs, en dit helpt om de kortere levensduur van de batterij, die ongeveer 5 uur is, te compenseren. De koelventilatoren hebben de neiging om een beetje luid te zijn wanneer ze volledig zijn opgevoerd, maar dit is meer een kleine ergernis dan iets anders. Een van de beste eigenschappen is hoe dun deze laptop is zonder dat hij goedkoop aanvoelt, wat hem ideaal maakt voor op reis.

Beste scherm: ASUS TUF FX505DT-AH51

Image
Image

Rekening houdend met de hoeveelheid visuele details die de games van vandaag in elk frame hebben, heeft je spelsysteem een geweldig scherm nodig om het volledig tot zijn recht te laten komen. Zeg hallo tegen de ASUS TUF FX505, een gaming-laptop die je precies dat biedt, en nog veel meer. Het 15,6-inch Full-HD-scherm wordt geleverd met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en maakt gebruik van "In-Plane Switching" (IPS)-technologie om consistente kleuren te leveren onder alle kijkhoeken.

Het paneel heeft een verversingssnelheid van 120 Hz, wat resulteert in supervloeiende gameplay met bijna geen bewegingsonscherpte. De laptop wordt aangedreven door AMD's Ryzen 5 3550H-processor, die werkt naast 8 GB DDR4 RAM en 256 GB PCIe SSD-opslag. Je krijgt ook een NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU met 4 GB discrete GDDR5 RAM voor al je gaming-behoeften. Connectiviteit en I/O-opties omvatten Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, HDMI, Gigabit Ethernet, USB Type-A en 3,5 mm combo-audio.

De TUF FX505 is een goed gebouwde laptop, een feit dat verder wordt bevestigd door zijn MIL-STD-810G-certificering. De dubbele koelventilatoren van de machine helpen de thermische prestaties te verbeteren, en twee "anti-stof" tunnels aan de randen dwingen vuil en stof naar buiten, wat de betrouwbaarheid op lange termijn verbetert. Het grootste nadeel van deze laptop is de poortindeling, omdat ze aan de linkerkant krap zijn. Maar dit is een kleine klacht gezien de prestaties.

Beste ontwerp: HP Pavilion 15 Gaming

Image
Image

Met een mat afgewerkt "Shadow Black"-chassis dat wordt gekenmerkt door scherpe hoeken en afgeschuinde randen, ziet de HP Pavilion 15 Gaming er aan de buitenkant net zo dreigend uit als aan de binnenkant. Het ontwerp van de laptop wordt aangevuld met "Acid Green"-markeringen op alles, van de logo's tot de achtergrondverlichting van het toetsenbord. Onder de motorkap krijg je een negende generatie Intel Core i5 CPU, samen met 12GB DDR4 RAM en 256GB NVMe SSD-opslag.

Voor gaming is de Pavilion 15 uitgerust met een NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU met 4 GB toegewezen GDDR5 VRAM. Het 15,6-inch Full-HD IPS-paneel van de laptop is omgeven door dunne zijpanelen die zorgen voor een meeslepende kijkervaring. Wat connectiviteit en I/O betreft, krijg je Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2, Gigabit Ethernet, USB Type-A, USB Type-C, HDMI, 3,5 mm combo-audio en een kaart met meerdere formaten lezer. Andere functies die het vermelden waard zijn, zijn onder meer een HD-webcam, dual-array microfoons en naar voren gerichte stereoluidsprekers die zijn afgestemd door Bang & Olufsen.

Beste uitgave: MSI GF 65 Thin

Image
Image

Als je het goed vindt om je hele budget uit te geven, heeft de MSI GF 65 Thin veel te bieden voor zijn prijs van minder dan $ 1.000. Geholpen door Intel's negende generatie Core i7-processor, is de MSI GF 65 Thin verpakt in 8 GB DDR4 RAM en 512 GB m.2 NVMe SSD-opslag. Dan is er nog NVIDIA's GeForce GTX 1660 Ti GPU, die 6 GB aan discrete GDDR6 RAM bevat en waarmee de laptop zelfs de meest veeleisende AAA-gametitels snel kan verwerken.

Het 15,6-inch Full-HD IPS-scherm heeft een verversingssnelheid van 120 Hz, voor een ultravloeiende game-ervaring zonder bewegingsonscherpte. Wat betreft connectiviteit en I/O-opties, zijn er Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, USB Type-A, USB Type-C, HDMI en 3,5 mm audio inbegrepen in het pakket.

De GF65 Thin wordt ook geleverd met een volledig verlicht toetsenbord en beschikt over een geavanceerd koelsysteem dat tot zes heatpipes gebruikt (voor koeling van zowel CPU als GPU) om optimale prestaties te garanderen, zelfs onder zware werkbelasting. Al deze goedheid zit verpakt in een slank frame dat er geweldig uitziet met zijn airbrush-afwerking.

"Het is misschien een beetje duur, maar de MSI GF65 Thin kan moeiteloos zowat alles aan." - Rajat Sharma, producttester

Hoewel alle bovengenoemde gaming-laptops ongelooflijk zijn, is onze algemene aanbeveling de Acer Nitro 5 (bekijk op Amazon). De hardwarespecificaties zorgen voor een plezierige game-ervaring en je hebt ook de mogelijkheid om componenten eenvoudig te upgraden. Dan is er nog de prijs, die het hele pakket nog beter maakt. Als je op zoek bent naar iets groters, raden we de MSI GF 75 Thin aan (bekijk op Amazon).

Hoe we hebben getest

Onze testers en deskundige reviewers gebruiken verschillende methoden en benchmarktests om gaminglaptops onder de $ 1.000 te evalueren. We kijken naar ontwerp, gewicht, schermgrootte en resolutie, poortplaatsing en andere speciale functies zoals mechanische toetsenborden en RGB-verlichting. Voor schermen kijken we ook naar het type scherm, de verversingssnelheid en of het compatibel is met FreeSync en/of G-Sync. Voor objectieve prestatiemetingen gebruiken we algemene tests zoals PCMark, 3DMark, Cinebench en andere om scores te krijgen voor CPU- en GPU-mogelijkheden. We starten ook veeleisende games, schakelen een FPS-teller in en spelen de games op hoge instellingen om framesnelheden te zien.

Bijkomende factoren waarmee we rekening houden, zijn de kracht en kwaliteit van draadloze connectiviteit en audiokwaliteit. Om de levensduur van de batterij te testen, streamen we video met maximale helderheid om de runtime te meten, samen met het algemene gebruik in de loop van een dag. Ten slotte kijken we naar de waardepropositie en concurrentie om te zien hoe een gaming-laptop van minder dan $ 1.000 het doet ten opzichte van rivalen in een vergelijkbare prijsklasse. De meeste gaming-laptops die we testen, worden door ons gekocht; alleen nieuwere worden soms geleverd door een fabrikant, maar dat heeft geen invloed op onze objectieve evaluatie.

Over onze vertrouwde experts

Erika Rawes schrijft al meer dan tien jaar professioneel en de afgelopen vijf jaar heeft ze over consumententechnologie geschreven. Erika heeft ongeveer 125 gadgets beoordeeld, waaronder computers, randapparatuur, A/V-apparatuur, mobiele apparaten en smarthome-gadgets. Erika schrijft momenteel voor Digital Trends en Lifewire.

Rajat Sharma, een technologiejournalist met meer dan zes jaar (en nog steeds) ervaring, heeft in de loop van zijn carrière tot nu toe tientallen laptops getest en beoordeeld. Voordat hij bij Lifewire kwam werken, was hij als senior technologieredacteur verbonden aan twee van India's grootste mediahuizen - The Times Group en Zee Entertainment Enterprises Limited.

David Beren dekt al meer dan tien jaar de technische industrie en heeft uitgebreide ervaring opgedaan in pc-, laptop- en mobiele technologie. Hij heeft geschreven voor een aantal technische topsites en beheerde ook inhoud voor toonaangevende mobiele bedrijven zoals Sprint en T-Mobile.

Jeremy Laukkonen is een techjournalist met een talent om complexe onderwerpen licht verteerbaar te maken. Hij is gespecialiseerd in laptop- en pc-technologie en heeft ook zijn eigen autoblog.

Waar moet je op letten bij een gaming-laptop

SSD

Het effect van een trage harde schijf op de algehele game-ervaring wordt zwaar onderschat. Zoek naar een gaming-laptop met een razendsnelle SSD en zeg vaarwel tegen trage laadtijden en andere soortgelijke hoofdpijnen. Het is ook prima om te gaan met een model met een hybride schijf of zowel een HDD als een SSD, zolang je je games maar op de SSD opslaat.

IPS-scherm

Als budget een grote zorg is, is het niet leuk om meteen na het kopen van een gloednieuwe gaming-laptop een mooie monitor te kopen. Zoek naar een model met een IPS-scherm dat een resolutie van ten minste 1920 x 1080 aankan. Voor deze prijs moet je misschien genoegen nemen met een 15-inch scherm, maar het is de moeite waard om over te stappen naar een 17-inch model als je kunt.

Krachtige GPU

Een uitzonderlijk trage CPU kan een knelpunt veroorzaken, maar een te weinig krachtige GPU zal je game-ervaring veel meer verpesten. Kijk naar de games die je wilt spelen en zoek een GPU die in ieder geval in de buurt van de aanbevolen specificaties ligt.

FAQ

    Is een laptop met een gamingdollar van $ 1.000 het waard?

    Ja. Veel van de laptops die je voor minder dan $ 1.000 dollar kunt krijgen, zijn in staat om games in 1080p bij 60 FPS uit te voeren en kunnen gemakkelijk concurreren met een PS4 Pro of vergelijkbare console. Dit is eigenlijk hetzelfde als het krijgen van een draagbare console die ook werk, school, productiviteit, internetactiviteiten en entertainment in één pakket aankan.

    Hoeveel moet ik betalen voor een degelijke gaming-laptop?

    Je wilt niet te goedkoop gaan bij het kopen van een laptop, vooral een gaming-laptop. U kunt echter deals vinden voor gerenoveerde of oudere modellen. Het bereik van $ 750 tot $ 1.000 is realistisch voor een budgetgaminglaptop. Als je een goed model in dat bereik kiest, zou je de meeste moderne games op instellingen moeten kunnen spelen die hoog genoeg zijn om er echt van te genieten.

    Welk merk gaminglaptop is het beste?

    Het beste merk voor gaming-laptops verandert vaak van eigenaar bij elke iteratie van releases. Dell kan een krachtige Alienware-laptop maken, maar dat model wordt kort daarna door HP of Acer overtroffen. Wat er echt toe doet, is ervoor zorgen dat u binnen uw budget een kwaliteitslaptop vindt waarmee u uw favoriete games kunt spelen. Kijk ook eens naar betaalbare ondersteuning en een goede garantie. Doe je onderzoek en kies een model dat bij je past.

Aanbevolen: