Hoe Google Voice te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Google Voice te verwijderen
Hoe Google Voice te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Om te verwijderen, ga naar de Google Voice-site en log in, selecteer Menu > Instellingen > Voicemail.
  • Vervolg, verwijder het vinkje Ontvang voicemail via bericht > Telefoonnummers > Verwijderen >Doorgaan.
  • Ga naar de Google Voice-site > om de functie te herstellen (binnen 90 dagen) Menu > Legacy Google Voice > Krijg je oude nummer terug.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je Google Voice-account kunt verwijderen. Aanvullende informatie beschrijft hoe u uw Google Voice-account kunt herstellen.

Google Voice-service moet niet worden verward met Google Assistant (voorheen bekend als Google Now). Google Assistant is een stemassistent die lijkt op Apple's Siri of Amazon's Alexa. Google biedt instructies voor het uitschakelen van de Google Assistent.

Hoe u uw Google Voice-account kunt verwijderen

Het is mogelijk om Google Voice uit te schakelen of je volledig af te melden bij Google Voice. Er zijn echter enkele dingen om in gedachten te houden. Als je Google Voice gebruikt met een bestaand Sprint-account of -service, of je hebt betaald om je nummer over te zetten, kun je het niet verwijderen. Als u uw Google Voice-nummer verwijdert, worden ook niet alle gegevens gewist die aan uw account zijn gekoppeld, wat betekent dat berichten in uw inbox blijven staan.

Volg deze stappen om een Google Voice-account permanent te verwijderen.

  1. Navigeer naar de officiële Google Voice-site.

    Image
    Image
  2. Log in op uw bestaande account.

  3. Selecteer de drie horizontale lijnen of Menu optie in de linkerbovenhoek.
  4. Open het menu en kies de Instellingen optie.

    Image
    Image
  5. Voicemail-ondersteuning voor Google Voice-nummers uitschakelen. Selecteer Voicemail in het linkermenu en schakel het selectievakje uit naast de optie Voicemail ontvangen via bericht.

    Image
    Image
  6. Kies de Telefoonnummers optie in het menu.
  7. Selecteer de Delete optie onder je vermelde Google Voice-nummer.

    Image
    Image
  8. Het systeem zal u vragen om uw keuze te bevestigen. Selecteer Doorgaan om je nummer te verwijderen.
  9. Je Google Voice-nummer en account zijn nu uitgeschakeld.

    Verwijder de Google Voice-app van je apparaat of verwijder de app van je computer als je niet van plan bent hem ooit nog te gebruiken. Als u in plaats daarvan de webtoepassing hebt gebruikt, hoeft u niets te verwijderen.

Bottom Line

Nadat je een nummer hebt verwijderd of een Google Voice-account hebt uitgeschakeld, heb je 90 dagen om het nummer te herstellen of terug te krijgen. Daarna gaat het nummer waarschijnlijk naar iemand anders. Houd daar rekening mee en zorg ervoor dat je echt geen toegang meer wilt hebben tot je Google Voice-nummer.

Herstel uw Google Voice-account

Als het binnen 90 dagen is nadat je je account hebt verwijderd, ga je naar de Google Voice-site, selecteer je de menu en kies je de Legacy Google Voiceoptie.

Vraag je oude nummer terug door Haal je oude nummer terug. te selecteren

Aanbevolen: