Instellingen wijzigen in iOS Dolphin

Inhoudsopgave:

Instellingen wijzigen in iOS Dolphin
Instellingen wijzigen in iOS Dolphin
Anonim

Wat te weten

  • Tik op het Dolphin-pictogram onderaan de app om het instellingenmenu te openen. Veeg naar links om opties weer te geven.
  • Instellingen omvatten: Pagina toevoegen, Share, Refresh, Zoek op pagina, Downloads, Sonar & Gesture, Privémodus,Nachtmodus , en meer.
  • Om toegang te krijgen tot de browserinstellingen, selecteert u het Dolphin pictogram en kiest u vervolgens het gear pictogram.

Dolphin is een gratis mobiele webbrowser voor iOS- en Android-apparaten. Hoewel niet zo populair als Chrome, Safari of Firefox, heeft Dolphin een trouwe aanhang vanwege het gebruiksgemak, de aanpasbaarheid en de kleine footprint. Hier leest u hoe u de Dolphin mobiele webbrowser kunt aanpassen voor iPhone- en iPad-apparaten met iOS 8.0 of hoger.

Hoe toegang te krijgen tot het Dolphin-menu

Dolphin heeft een verscheidenheid aan modi en functies, zodat u kunt aanpassen hoe u de mobiele browser gebruikt. Hier leest u hoe u toegang krijgt tot het Dolphin-menu en wat de opties ervan betekenen.

  1. Download de Dolphin-browser naar uw iPhone of iPad.
  2. Open de app en tik op het Dolphin icoon onderaan het scherm.
  3. Er verschijnt een menu dat de modi en functies van Dolphin toont.
  4. Veeg naar links om meer menu-items weer te geven.

    Image
    Image

Hoe de Dolphin-menu-items werken

Hier is een blik op de functionaliteit die elk Dolphin-menu-item biedt.

Pagina toevoegen

Als je op Pagina toevoegen tikt, heb je de mogelijkheid om Bladwijzer toevoegen, Snelkiezen toevoegen, of Gebaar toevoegen.

  • Tik op Voeg bladwijzer toe om de pagina toe te voegen aan uw bladwijzersites, vergelijkbaar met hoe andere browsers werken.
  • Tik op Snelkiezen toevoegen om de pagina aan uw startpagina toe te voegen, zodat u deze snel kunt starten met een tik.
  • Tik op Add Gesture om een snel steno-ontwerp te maken om een pagina te starten. Maak bijvoorbeeld een eenvoudig L-gebaar om Lifewire.com te starten.
Image
Image

Delen

Als je op Share tikt, kun je de pagina delen op Facebook, Twitter, Evernote of Pocket. Je kunt de pagina ook naar een ander apparaat sturen als je bent aangemeld bij Dolphin op een andere mobiele telefoon of tablet. Tik op Meer om de pagina te verzenden via sms, e-mail, AirDrop en meer.

Image
Image

Vernieuwen

Tik op Refresh om de pagina opnieuw te laden.

Zoeken op pagina

Met deze functie kunt u specifieke tekst op een webpagina zoeken en vinden. Tik op Zoeken op pagina om een zoekvak weer te geven. Typ de zoekopdracht, tik op Zoeken en bekijk de resultaten.

Image
Image

Downloads

Tik op Downloads om een lijst met alle gedownloade bestanden weer te geven.

Sonar & Gebaar

Tik Sonar & Gesture om een gebaar te tekenen om Dolphin te bevelen toegang te krijgen tot een veelbezochte site. Tik op het gear-pictogram om een lijst met gebaren te zien die al bestaan, of tik op Gebaar maken om een nieuwe te maken en deze aan een URL te koppelen.

Image
Image

Privémodus

Select Privémodus om te voorkomen dat Dolphin browse-activiteit op uw apparaat opslaat. Indien geactiveerd, worden browsergeschiedenis, cookies, cache en inloggegevens niet opgeslagen. Tik nogmaals op Privémodus om terug te gaan naar normaal.

Image
Image

Nachtmodus

Tik op Nachtmodus om het scherm te dimmen om vermoeidheid van de ogen te voorkomen bij het browsen in het donker. Tik nogmaals op Nachtmodus in het menu om terug te gaan naar normaal.

Image
Image

Klassieke tabbladmodus

Tik Klassieke tabbladmodus om alle geopende tabbladen boven in het browservenster weer te geven, vergelijkbaar met een desktopbrowser. Tik nogmaals op Klassieke tabbladmodus om terug te keren naar normaal.

Image
Image

Bureaubladmodus

Tik Desktop Mode om de desktopversie van websites weer te geven in plaats van de standaard mobielvriendelijke versies.

Afbeelding uitschakelen

Tik op Disable Image om te voorkomen dat Dolphin afbeeldingen laadt. Dit beperkt uw gegevensgebruik en zorgt ervoor dat pagina's sneller worden geladen.

Image
Image

Auto volledig scherm

Tik op Auto Fullscreen om de menubalk onder aan het scherm te verbergen wanneer u door een pagina bladert.

Gereedschapskist

Tik Toolbox om toegang te krijgen tot plug-ins of extensies die aan Dolphin zijn toegevoegd.

Dolphin's browserinstellingen

Naast de Dolphin-menu-opties, kunt u de werking van de browser aanpassen via de Dolphin-instellingen. Om toegang te krijgen tot de Dolphin browserinstellingen:

  1. Selecteer de Dolphin onderaan het scherm.
  2. Tik op het gear pictogram in de linkerbenedenhoek.
  3. De Dolphin-instellingenpagina verschijnt.

    Image
    Image

De Dolphin Browser-instellingen begrijpen

Hier is een kort overzicht van wat de Dolphin-browserinstellingen regelen.

Dolfijnservice

Onder Dolphin Service vindt u Account & Sync. Tik op Account & Sync om inhoud en instellingen te synchroniseren op alle apparaten waarop Dolphin draait met behulp van de cloudgebaseerde Dolphin Connect-service.

Je kunt Dolphin-inhoud ook synchroniseren en delen met Evernote, Facebook en Pocket.

Image
Image

Browserinstellingen

Onder Browserinstellingen vindt u opties voor het inschakelen van Landscape/Portrait Lock zodat u één weergave in de browser kunt vergrendelen. Tik op Lettergrootte om Default, Medium of Large in te stellenlettertypen. Tik op Search Engine om uw standaard zoekmachine in te stellen, kies uit Yahoo!, Google,Bing, DuckDuckGo , of Wikipedia

Image
Image

Tik ook onder Browserinstellingen op Koppelingsoptie om ervoor te kiezen links in een nieuw tabblad of het huidige tabblad te openen, of om de standaard actie. Tik op Bij opstarten om verder te gaan waar u was gebleven of om de nieuwe tabbladpagina te openen. Tik op Gegevens wissen om uw browsegeschiedenis, cookies, cache en wachtwoorden te wissen.

Image
Image

Tik ook onder Browserinstellingen op Passcode bij opstarten om een aanraak-ID of een pincode te vereisen om Dolphin te openen en te gebruiken. Schakel Page Swiping Switch uit en u kunt niet heen en weer vegen tussen pagina's. Schakel Save Passwords in om wachtwoorden op te roepen die worden gebruikt om toegang te krijgen tot bepaalde webpagina's. Schakel Block Pop-ups in om te voorkomen dat pop-upadvertenties en vensters op een webpagina verschijnen. Schakel Ad Block in om te voorkomen dat advertenties op een webpagina verschijnen.

Over ons

De laatste sectie, Over ons, toont het Dolphin-versienummer. Tik op Vertel ons wat u denkt om een e-mailbox te openen voor het verzenden van feedback naar het Dolphin-ondersteuningsteam. Tik op Beoordeel Dolphin om de app vijf sterren te geven in de app store of geef feedback via e-mail. Tik op Blijf in The Loop om je te abonneren op de Dolphin e-mailnieuwsbrief.

Image
Image

Het laatste item is UX Improvement Program. Schakel dit in om gebruiksgegevens naar het Dolphin-ontwikkelteam te sturen. Deze grotendeels anonieme gegevens worden gebruikt om toekomstige versies van de browser te verbeteren.

Aanbevolen: