Breng minder tijd aan het maken van Google Agenda-evenementen

Breng minder tijd aan het maken van Google Agenda-evenementen
Breng minder tijd aan het maken van Google Agenda-evenementen
Anonim

Nieuwe Google Agenda-verbeteringen zullen het maken van afspraken waarschijnlijk veel eenvoudiger (en sneller) maken.

Image
Image

Maak je klaar om wat minder tijd te besteden aan het staren naar Google Agenda dankzij nieuwe updates die Google implementeert. Misschien kun je de extra minuten gebruiken om iets nuttigs te doen, zoals naar een podcast luisteren of de afwas doen.

Wijziging komt eraan: voor het maken van Google Agenda-evenementen hoef je niet langer op de knop 'Meer opties' te klikken om bijlagen toe te voegen, details zoals de zichtbaarheid van een evenement te wijzigen of toestemming te verlenen machtigingen voor gasten om de gastenlijst te zien en het evenement te bewerken. De updates komen een jaar nadat Google andere functies heeft toegevoegd, zoals het automatisch toevoegen van gasten en het bekijken van agenda's.

"Met deze wijzigingen kun je nu vanuit één venster alle benodigde informatie aan je agenda-afspraak toevoegen", zegt Google in zijn blogpost.

Image
Image

De functie "Vind een tijd" wordt ook bijgewerkt, zodat u de agenda's van potentiële gasten kunt bekijken, zodat u een tijdstip kunt kiezen dat voor iedereen geschikt is. Dit werkt natuurlijk alleen perfect als iedereen het agendasysteem van Google gebruikt om zijn leven te organiseren.

Binnenkort beschikbaar: G Suite-gebruikers op het snelle release-traject, wat inhoudt dat u updates ontvangt zodra ze worden uitgebracht, zullen de verbeteringen vanaf deze week zien. Degenen op het geplande releasespoor zullen de veranderingen over ongeveer een week zien.

Bottom line: je wilt je tijd besteden aan het plannen van je eigenlijke evenementen in plaats van te rommelen met Google Agenda om alles precies goed te krijgen. Met deze nieuwe updates kun je snel de perfecte uitnodiging maken en je tijd ergens anders doorbrengen.

Aanbevolen: