Hoe PDF naar Kindle te converteren

Inhoudsopgave:

Hoe PDF naar Kindle te converteren
Hoe PDF naar Kindle te converteren
Anonim

Wat te weten

  • Kijk in het Instellingen gedeelte van het Kindle-apparaat of Instellingen in de Kindle-app voor je e-mailadres voor verzenden naar de Kindle.
  • Ga bij Amazon naar Beheer uw inhoud en apparaten > Voorkeuren. Klik onder Instellingen voor persoonlijke documenten op Toevoegenen voeg een nieuw adres toe.
  • Open een nieuwe e-mail en adresseer deze aan je e-mailadres voor verzenden naar Kindle. Voeg het PDF-bestand toe zoals gewoonlijk en selecteer Verzenden.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je pdf's per e-mail naar een Kindle-apparaat of Kindle-app kunt overbrengen. Het bevat informatie voor het verzenden van pdf's naar de Kindle-app op pc's en Macs met Windows 10, die geen e-mailadressen voor verzenden naar Kindle ondersteunen.

Een pdf overzetten naar Kindle

Hoewel Amazon's Kindle-e-readers en -apps algemeen bekend staan om het weergeven van digitale inhoud die is gekocht bij de online Amazon Kindle Store, ondersteunen ze ook PDF-bestanden uit andere bronnen.

Verzend een pdf-bestand via e-mail naar een Kindle-e-reader of -app. Voordat u de overboeking kunt uitvoeren, moet u:

  • Zoek je e-mailadres voor verzenden naar Kindle.
  • Voeg een optioneel goedgekeurd persoonlijk e-mailadres toe.
  • E-mail het PDF-bestand naar je Kindle.

Hoe u uw Send-to-Kindle-e-mailadres kunt vinden

Als je een pdf op de Kindle wilt lezen en het proces voor bestandsoverdracht wilt starten, moet je het unieke e-mailadres weten dat is gekoppeld aan je Kindle-e-reader, -tablet of -app.

Dit e-mailadres wordt officieel je e-mailadres voor verzending naar de Kindle genoemd.

Je e-mailadres voor verzenden naar de Kindle is niet het e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen op de Amazon-website of -apps. Het is ook niet de e-mail die u gebruikt om toegang te krijgen tot Amazon-services, zoals de site voor het streamen van videogames, Twitch.

Het is volkomen begrijpelijk als je je e-mailadres voor verzenden naar Kindle bent vergeten, omdat de meeste mensen het niet veel of helemaal niet zouden hebben gebruikt. Het is echter gemakkelijk te vinden en kan worden gevonden in het Settings-gedeelte van het besturingssysteem op je Kindle zelf of op de Settings-pagina op je Kindle app.

Je e-mailadres voor verzending naar de Kindle is ook te vinden op deze pagina op de Amazon-website door op het weglatingsteken naast je favoriete Kindle-app of -apparaat te klikken.

Deze pagina bevat ook informatie over geïnstalleerde Audible-apps die de functie voor verzenden naar Kindle niet ondersteunen. Als je geen e-mailadres ziet, controleer dan of je niet de details van een Audible-app bekijkt.

Elk e-mailadres voor verzenden naar Kindle is compleet anders voor elk apparaat, dus als je een pdf naar meerdere apparaten wilt verzenden, moet je het bestand naar meerdere e-mailadressen voor verzenden naar Kindle e-mailen.

Voeg een optioneel goedgekeurd e-mailadres toe

Standaard is je e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen op de Amazon-website en -apps al goedgekeurd voor het verzenden van PDF-bestanden naar je Kindle-apps en e-readers. Als u echter om veiligheidsredenen een ander e-mailadres wilt gebruiken, moet u dit registreren als een goedgekeurd e-mailadres.

Een alternatief e-mailadres voorkomt dat vreemden Kindle-apparaten spammen met hun eigen pdf's.

Een goedgekeurd e-mailadres aan uw account toevoegen:

  1. Ga naar de Preferences sectie van de Manage Your Content and Devices pagina op de Amazon website
  2. Klik onder Instellingen voor persoonlijke documenten op Een nieuw goedgekeurd e-mailadres toevoegen.

    Image
    Image
  3. Na het klikken op de link, verschijnt er een formulier. Voer uw e-mailadres in het daarvoor bestemde veld in en klik op Adres toevoegen.

Hoe pdf naar Kindle te sturen

Nu je je e-mailadres voor verzenden naar de Kindle hebt en je persoonlijke e-mailadres als goedgekeurde e-mail hebt toegevoegd aan je Amazon-account, ben je klaar om je pdf naar je Kindle te sturen.

  1. Open je favoriete e-mailapp of -service zoals Outlook of Gmail en begin met het opstellen van een nieuwe e-mail.

    Image
    Image
  2. Voer in het veld Recipients of Address het send-to-Kindle-e-mailadres in voor de Kindle-e-reader, tablet, of app waarnaar u het PDF-bestand wilt verzenden.

    Image
    Image
  3. Als je je PDF-bestand wilt converteren naar de Kindle-bestandsindeling, schrijf je Convert in de regel Subject van het e-mailadres. Amazon converteert uw PDF-bestand automatisch voor u tijdens het verzendproces.

    Image
    Image

    PDF-bestanden met geavanceerde of complexe stijlen kunnen hun opmaak verliezen wanneer ze worden geconverteerd. Als uw bestand niet correct wordt weergegeven, herha alt u deze stappen en laat u de regel Onderwerp leeg. Kindle-apparaten en -apps kunnen PDF-bestanden over het algemeen prima lezen zonder enige conversie.

  4. Voeg het PDF-bestand als bijlage bij uw e-mail toe, net zoals bij elke andere e-mailbijlage.

    Image
    Image

    Zorg ervoor dat het PDF-bestand klaar is met uploaden naar uw e-mail voordat u doorgaat.

  5. Klik op Verzenden.
  6. De Kindle PDF-bestandsoverdracht kan enkele minuten tot een uur duren en kan variëren afhankelijk van de grootte van het bestand.

    Als je Kindle, of het smartapparaat waarop de Kindle-app is geïnstalleerd, de verbinding met internet heeft verbroken, blijft Amazon ongeveer 60 dagen proberen het PDF-bestand te verzenden. Nadat deze tijd is verstreken, moet u het bestand opnieuw in een nieuwe e-mail verzenden.

PDF lezen op Kindle e-Readers

Zodra je een pdf-bestand naar het bijbehorende e-mailadres van je Kindle-e-reader hebt gestuurd, zou het moeten verschijnen in je gewone bibliotheek met romans, stripboeken en andere publicaties die je in het verleden hebt gekocht of gedownload.

Het lezen van PDF-bestanden op een Kindle werkt op precies dezelfde manier als het lezen van een Kindle-e-boek. Het enige wat u hoeft te doen is op de thumbnail of titel te tikken en deze wordt automatisch geopend.

PDF lezen op Kindle voor pc en Mac

De Kindle-apps voor Windows- en macOS-computers hebben geen e-mailadressen voor verzenden naar Kindle, maar ze hebben wel ingebouwde ondersteuning voor het importeren van lokale PDF-bestanden.

Hier leest u hoe u PDF-bestanden leest in de Kindle voor pc- en Mac-apps.

  1. Open de Kindle-app op je Windows- of Mac-computer.
  2. Klik op File.

    Image
    Image
  3. Klik op Pdf importeren.

    Image
    Image
  4. Er verschijnt een bestandsbrowser. Zoek uw PDF-bestand en klik op Open.

    Image
    Image
  5. Je pdf-bestand is nu leesbaar en bewerkbaar in de Kindle-app.

    Image
    Image

    Als je klaar bent, kun je de app sluiten zoals je gewoonlijk doet of op Bibliotheek klikken om terug te keren naar het hoofdmenu van de app.

    Image
    Image

Aanbevolen: