10 Coole Homebrews voor de PSP

Inhoudsopgave:

10 Coole Homebrews voor de PSP
10 Coole Homebrews voor de PSP
Anonim

Er zijn allerlei echt coole homebrews beschikbaar voor de PlayStation Portable, ervan uitgaande dat je een homebrew-vriendelijke firmware hebt geïnstalleerd. Hier is een selectie van interessante spellen en programma's.

Homebrews worden niet ondersteund door Sony, en als je er een op je PSP installeert, kan je garantie vervallen.

Silveredge

Image
Image

De graphics, audio, muziek en menu in Silveredge zijn gepolijst en indrukwekkend. Je springt meteen in het spel en de besturing wordt uitgelegd als onderdeel van de gameplay. Deze homebrew-game met ruimteschieters lijkt erg op het spelen van een commercieel spel.

PSPokemon Grey

Image
Image

PSPokemon Gray is een door fans gemaakte zelfgemaakte brouwsel dat Pokemon naar de PSP brengt. Werk samen met trainers en anderen om je zakmonsters te verzamelen.

PSP Magic

Image
Image

Maak van je PSP een digitale Etch-A-Sketch met PSP Magic. Beleef je jeugd opnieuw met deze zelfgemaakte versie van het klassieke spel. Gebruik het voor je eigen fantasierijke creaties om op te slaan en te delen met anderen.

Asteroïden

Asteroids voor PSP is een versie van het klassieke arcadespel. Je bestuurt een ruimteschip dat zich een weg baant door een asteroïdeveld. Jouw taak is om de ruimterotsen die je schip naderen te vernietigen voordat ze je kunnen vernietigen.

Wagic, The Homebrew

Image
Image

Vecht als een tovenaar in het heroïsche fantasiekaartspel Wagic, The Homebrew (een voor de hand liggende riff op Magic: The Gathering). Win gevechten om nieuwe spelmodi te ontgrendelen en je leger te verbeteren. De game is in hoge mate aanpasbaar; spelers kunnen hun eigen kaarten en thema's maken. Wagic heeft duizenden verzamelkaarten, hoewel je het spel begint met slechts een kleine verzameling die spreuken en wezens symboliseert. Terwijl je vecht, verdien je credits om meer kaarten te kopen en krachtige decks te bouwen.

Geen bugs toegestaan

Image
Image

Als spinnen je de stuipen op het lijf jagen, vind je dit zelfgemaakte spel misschien niet leuk. Bij No Bugs Allowed draait alles om het bestrijden van golven van spinachtige aliens. Jou doel? Overleef zo lang als je kunt. Terwijl je speelt, dood je vijanden om geld te verdienen. Gebruik het om je wapens te upgraden, want je vijanden worden alleen maar sterker in elke speelronde.

Lamecraft

Image
Image

Als je bekend bent met het spel Minecraft, dan weet je waar Lamecraft over gaat. Het laat volwassenen spelen met blokken als kleine kinderen. Download deze zeer gewaardeerde homebrew-app en bouw je eigen 3D-wereld.

Alice in: Pasta Crocket

Image
Image

In Alice in: Pasta Crocket sta je voor een citroentaart die voor verrassingen en valstrikken zorgt. De Hartenkoningin heeft je ergens in de ruimte opgesloten en je bent gedoemd om een bal in de citroentaart te slaan totdat je zegeviert. Ja, het is net zo raar als het klinkt.

Flyer

Image
Image

Flyer is een klassiek schietspel van boven naar beneden. Je speelt als een ruimteschippiloot die elk niveau moet voltooien door onderweg doelen te bereiken. Deze vroege homebrew-game voor de PSP biedt nog steeds veel plezier.

Slender PSP

Image
Image

Slender PSP is een remake van de populaire indie-pc-game en laat je acht pagina's verzamelen voordat de mysterieuze Slenderman je vindt. Het is een kort verhaal, maar zwaar op een spookachtige sfeer.

Aanbevolen: