Hoe u uw Apple Watch kunt stilzetten

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Apple Watch kunt stilzetten
Hoe u uw Apple Watch kunt stilzetten
Anonim

Wat te weten

  • Eerste optie: schuif omhoog op het scherm om Command Center te openen en tik vervolgens op het Silent Mode (bel)-pictogram. Je horloge trilt nog steeds.
  • Tweede optie: schakel Theatermodus (maskerpictogram) in Command Center in om het geluid uit te zetten, trillingen uit te schakelen en het scherm donker te houden.
  • Derde optie: schakel Niet storen in het Command Center in om geluiden en trillingen te stoppen; het scherm gaat nog steeds aan.

Er zijn veel manieren om je Apple Watch het zwijgen op te leggen, maar het is misschien niet duidelijk welke van deze methoden je moet gebruiken en wanneer. Hier zijn de verschillende manieren om een Apple Watch het zwijgen op te leggen en wanneer elk ervan het beste werkt.

Hoe u uw Apple Watch kunt dempen met de stille modus

Stille modus doet precies hoe het klinkt. Het dempt het horloge zodat alle waarschuwingen, alarmen en pushmeldingen worden gedempt. Haptische feedback is echter nog steeds actief, dus je krijgt een melding via trillingen.

  1. Veeg op de Apple Watch omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het Apple Watch Control Center weer te geven.
  2. Tik op het Silent Mode icoon, dat eruitziet als een bel. Als het rood wordt, is de stille modus ingeschakeld.

    Als je vergeet de stille modus te starten en een alarm of een andere melding begint, kun je je hand ongeveer drie seconden boven het horlogescherm houden totdat je een haptische zoem voelt. Hierdoor wordt het alarm gedempt en wordt de Apple Watch automatisch in de stille modus gezet totdat u hem weer uitschakelt.

  3. Om Stille modus uit te schakelen (waardoor weer geluid mogelijk is), veegt u omhoog en selecteert u het Silent Mode pictogram zodat het pictogram niet langer rood is.

    Image
    Image

De Apple Watch Theater-modus gebruiken

De Theatermodus van je horloge is ontworpen voor activiteiten zoals de bioscoop of formele evenementen waarbij het een goed idee is om je horloge zowel donker als stil te houden. Wanneer u de Theatermodus inschakelt, wordt de Stille modus ingeschakeld, wordt het scherm gedimd en wordt voorkomen dat het horloge ontwaakt wanneer u het naar uw pols brengt.

  1. Veeg op de Apple Watch omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het Control Center weer te geven.
  2. Tik op het Theater Mode pictogram, dat eruitziet als een paar theatermaskers.
  3. Als dit de eerste keer is dat je de Theatermodus gebruikt, zie je een scherm met uitleg over de modus. Tik bovenaan op Theatermodus.
  4. De theatermodus schakelt nu je Apple Watch-scherm uit en dempt alle geluiden totdat je het uitschakelt.
  5. Om de Theatermodus uit te schakelen, tikt u op het scherm of drukt u op de Digital Crown of Zijknop om het scherm te activeren en veegt u vervolgens omhoog en tik nogmaals op het pictogram Theatermodus om het uit te schakelen.

    Image
    Image

Hoe de Apple Watch-modus Niet storen te gebruiken

Niet storen is de derde en laatste manier om je Apple Watch het zwijgen op te leggen. Als Niet storen is ingeschakeld, worden alle inkomende waarschuwingen en meldingen niet meer weergegeven of het scherm verlicht (met uitzondering van hartslagmeldingen en alarmen, die nog steeds normaal klinken).

Om Do Not Disturb rechtstreeks vanaf de Apple Watch in te schakelen, veegt u omhoog en tikt u op het Do Not Disturb-pictogram in het Control Center, maar de Apple Watch gaat automatisch naar Niet storen modus wanneer uw iPhone is ingesteld op Niet storen.

Aanbevolen: