De 7 beste slimme sloten van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste slimme sloten van 2022
De 7 beste slimme sloten van 2022
Anonim

De beste slimme sloten (zoals de beste huisbeveiligingssystemen) betekenen zowel gemoedsrust als gemak. Vergeet in je zak te rommelen met een gigantische sleutelring, je sporttas of boodschappen te laten vallen terwijl je de juiste vindt, en het gedoe om reserveonderdelen te maken voor familie en vrienden (of de oppas). Met slimme sloten kun je je deur ontgrendelen met een tik van een vinger of een kort woordje op je smartphone, en kun je op afstand toegang geven aan iedereen die je wilt, terwijl je tegelijkertijd je huis veel veiliger houdt dan elk traditioneel slot.

Omdat het een relatief nieuwe technologie is, kan het echter ingewikkeld zijn om het juiste slimme slot voor uw behoeften uit te filteren. Sommige ondersteunen het scannen van vingerafdrukken, andere ondersteunen digitale assistenten, maar weinigen bevatten alle functies volledig. Maar wees niet bang, we hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar tal van topmodellen van alle grote merken van slimme sloten om het allerbeste te isoleren, ongeacht wat uw behoeften zijn.

Beste algemeen: Lockly Smart Lock PIN Genie (PGD 728)

Image
Image

Als u een upgrade naar een slim slot uitvoert om uw huisbeveiliging te verbeteren, is het PIN Genie Smart Lock iets voor u. Dit sleutelloze slimme slot biedt toegang tot huis met behulp van een onzichtbare pincode die het bedrijf adverteert als ''s werelds eerste glurenvrije PIN Genie PIN Pad'. Het gepatenteerde PIN-pad herschikt willekeurig de nummers op het pad, zodat het voor anderen onmogelijk is om uw pincode te achterhalen, zelfs als ze u meerdere keren zien binnenkomen. Vergrendel en ontgrendel je deur via het touchscreen (en pincode) of via een gratis iOS- of Android-app voor je smartphone of mobiele apparaat met draadloze Bluetooth-toegang. Het PIN-pad slaat maximaal acht codes tegelijk op, meer dan genoeg voor de meeste gezinnen. Het wordt zelfs geleverd met een luid sirenealarm om u te waarschuwen voor onjuiste pogingen en potentiële dieven af te schrikken. Dit slimme slot werkt op vier AA-batterijen en bevat een waarschuwingssignaal dat de batterij bijna leeg is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u wordt buitengesloten als de batterij leeg is.

Beste budget: Yale drukknop elektronische nachtschoot met ZigBee

Image
Image

De Yale Push Button Electronic Deadbolt met ZigBee is een budgetvriendelijke smart lock-optie die nog steeds veel extra functies biedt. Het beschikt over een verlicht toetsenbord met drukknoppen, zodat u uw huis kunt ontgrendelen en vergrendelen en unieke pinnen kunt maken voor familie en vrienden wanneer u ze nodig hebt. Dit slot beschikt echter ook over ZigBee-technologie waardoor het probleemloos kan worden geïntegreerd met veel compatibele domotica- en alarmsystemen, waaronder Amazon Alexa. Dit geeft u ook toegang op afstand voor ontgrendeling en stelt u in staat om de toegangsgeschiedenis bij te houden en nuttige meldingen te ontvangen. Pas uw meldingen aan om ervoor te zorgen dat het systeem u op de hoogte stelt van waarschuwingen voor een bijna lege batterij en storingsalarmen voor sabotage of verkeerde codepogingen.

Beste voor Amazon Alexa-gebruikers: SCHLAGE Z-Wave Camelot Deadbolt

Image
Image

Maak dat voorvak vrij - je hebt geen sleutels meer nodig met dit slanke slimme slot van Schlage. Dit apparaat bevat een toetsenbord en slotcilinder aan de buitenkant en een knop aan de binnenkant om uw bestaande slot volledig te vervangen. Sla tot dertig gepersonaliseerde gebruikerscodes tegelijk op - ideaal voor gezinnen, huisgenoten of huurwoningen. Een modern touchscreen dat bestand is tegen vingerafdrukken betekent dat de cijfers die u invoert zelfs na veelvuldig gebruik niet detecteerbaar zijn. Schlage's Z-Wave-technologie geeft je geavanceerde beheermogelijkheden op afstand en compatibiliteit met thuisbewakingssystemen - je hebt zelfs de mogelijkheid om het te synchroniseren met Amazon Alexa voor spraakbesturing of het te gebruiken met je smartphone zodat je je deur op afstand kunt vergrendelen of ontgrendelen.

Meest veelzijdig: Yale Assure Lock-toetsenbord met drukknop en Z-Wave

Image
Image

Geniet van de vrijheid om het huis te verlaten zonder gebukt te gaan onder je sleutels met dit slimme slotsysteem van Yale Assure. Het enige wat je nodig hebt is het verlichte toetsenbord met drukknop en je unieke pincode om weer binnen te komen. Maak nieuwe unieke pincodes voor vrienden, familieleden of buren en verwijder codes wanneer je maar wilt. Met Z-wave-technologie werkt dit sabotagebestendige Yale Assure-slot met meer dan 50 domotica- of beveiligingssystemen, waaronder Samsung's SmartThings, Honeywell en Wink. Vergrendel, ontgrendel, bekijk de huidige status en toegangsgeschiedenis en ontvang meldingen, waar u ook bent. De stille gemotoriseerde nachtschoot is ook een ander pluspunt.

Beste voor bedrijven: ZKTeco vingerafdruk biometrische Bluetooth Smart Door Lock

Image
Image

Neem een stap in de toekomst met dit geavanceerde slimme slot met vijf verschillende invoermethoden, waaronder een ultramodern vingerafdrukherkenningssysteem. Tot 100 vingerafdrukken kunnen door het systeem worden herkend en het identificatieproces duurt slechts een halve seconde, waardoor keyless entry eenvoudig en snel is. U kunt dit slot ook gebruiken om binnen te komen met een sleutelcode, een sleutel of een ID-kaart. Het systeem komt met vijf ID-kaarten met meer beschikbaar voor aankoop. Met unieke sleutels voor elke gebruiker en een 24/7 activiteitenlogboek, kunt u bijhouden wie uw huis binnenkomt en wanneer - ideaal als u kamers huurt of een vakantieverblijf heeft.

Beste voor Airbnb-hosts: Qrio Smart Lock

Image
Image

Ontgrendel je deur met alleen je smartphone, waar je ook bent. Stelt u zich eens de gemakken voor - laat een buurman in uw huis om uw huisdier te voeren terwijl u weg bent; een huisgenoot of significante andere binnenlaten zonder een fysieke sleutel te hoeven overdragen; verleen toegang tot een huishoudster of reparateur, zelfs als u aan het werk bent, en sluit de deuren vervolgens veilig achter hen als ze klaar zijn met hun werk. Het Qrio Smart Lock helpt je bij al deze dingen en meer. U heeft de mogelijkheid om automatische vergrendelingsopties in te stellen of uw elektronische sleutel te delen met familie en vrienden. Het Qrio Smart Lock werkt met de meeste soorten deuren en houdt de openingen en sluitingen van het deurslot constant bij, zodat u uw huis in de gaten kunt houden, zelfs als u er niet fysiek bent.

Beste voor Apple-gebruikers: Kwikset Premis Touchscreen Smart Lock

Image
Image

Als je een iPhone-fan bent, is de Kwikset Premis misschien het slimme slot voor jou. De Kwikset Premis is als drie sloten in één. Voer een code in om je deur te ontgrendelen, gebruik je iPhone-app om de deur op afstand te ontgrendelen of vraag Siri om de deur te openen met spraakopdrachten. Gebruik de Premis-app om de status van uw slot te controleren en meldingen te ontvangen wanneer de deur wordt ontgrendeld. De app kan je zelfs vertellen welke van de maximaal dertig gepersonaliseerde gebruikerscodes is gebruikt om de deur te ontgrendelen en op welk tijdstip deze werd geopend. Stelt u zich eens voor hoe gemakkelijk het is om te controleren of uw deur is ontgrendeld vanuit uw eigen bed met uw telefoon of om een vriend binnen te laten om uw huis te controleren terwijl u de stad uit bent. Met de Kwikset Premis is het net zo eenvoudig als het gebruik van uw telefoon.

Voor het beste algehele slimme slot, met een groot aantal uitstekende functies tegen een redelijke prijs, pak je het Samsung Smart Door Lock. Als je echter nog meer wilt besparen en het niet erg vindt om een paar functies bij te knippen, is de PIN Genie van Lockly een fantastische keuze.

Bottom Line

Naast het testen van de duurzaamheid van elk slot om er zeker van te zijn dat het bestand is tegen mogelijke inbraken, zullen ze ook elk model onderzoeken op hoe gemakkelijk het is om het te installeren en te integreren met een bestaande slimme thuisopstelling. Onnodig te zeggen dat al onze topkeuzes voldoende beveiliging bieden, maar onze experts hebben hun favorieten op een rij gezet om u te helpen het beste model voor uw situatie te vinden.

Over onze vertrouwde experts

Patrick Hyde is een technologiejournalist met meer dan vier jaar ervaring in de branche. Hij is gespecialiseerd in consumententechnologie en elektronica, en specifiek in Android-apparaten. Andrew behaalde een Master in geschiedenis aan de Universiteit van Houston.

Waar u op moet letten bij een Smart Lock

Compatibiliteit met slimme huizen - De meeste slimme sloten zijn ontworpen om te worden geïntegreerd in slimme thuissystemen, maar compatibiliteit is een allegaartje. Als je al een slimme thuishub hebt, zoek dan naar een slim slot dat is ontworpen om te integreren met dat specifieke type hub.

Keypads - Sommige slimme sloten worden geleverd met alternatieve ontgrendelingsmethoden, zoals traditionele toetsen en toetsenborden. Als je geen fysieke sleutel bij je wilt hebben, maar ook niet buitengesloten wilt worden als de batterij van je telefoon leeg is, zoek dan naar een slim slot met een ingebouwd toetsenbord.

ANSI/BHMA-slotklassen - Zoals alle deursloten, worden slimme sloten beoordeeld op hoe veilig ze zijn. Als je het meest veilige slimme slot wilt, zoek er dan een met een ANSI/BHMI-slotklasse van 1. Graad 2 sloten bieden ook behoorlijke bescherming, terwijl klasse 3 slimme sloten het minst veilig zijn.

Aanbevolen: