Hoe u uw Windows-browser kunt aanpassen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Windows-browser kunt aanpassen
Hoe u uw Windows-browser kunt aanpassen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer in Microsoft Edge het three-dot menu. Kies Instellingen. Verander het thema van Light in Dark.
  • Selecteer Extensions in het vervolgkeuzemenu of zoek in de Microsoft Store naar Edge Add-ons die de browser aanpassen.
  • Andere Windows-compatibele browsers, Firefox, Chrome en Opera, hebben vergelijkbare mogelijkheden.

Dit artikel legt uit hoe u de Microsoft Edge-browser in Windows 10 kunt aanpassen en biedt links voor informatie over het aanpassen van de Opera-, Firefox- en Chrome-browsers.

Hoe Microsoft Edge aan te passen

Microsoft Edge is de standaardbrowser die bij Windows 10 wordt geleverd. U kunt het uiterlijk aanpassen door het three-dot-menu in de rechterbovenhoek te selecteren, dat een druppel opent -menu omlaag. Selecteer Instellingen en verander het thema van Licht naar Donker (of vice versa).

Image
Image

Sommige extensies laten ook verschillende thema's toe. Selecteer met Edge open Extensions in het vervolgkeuzemenu of ga naar de Microsoft Store en typ Edge Add-ons om te zoeken naar extensies die u kunt gebruik om uw browser aan te passen.

Pas Opera aan met behulp van kleurenschema's en achtergronden

Met de Opera-browser kunt u het uiterlijk wijzigen door het kleurenschema (licht of donker) aan te passen en uit tientallen achtergronden te kiezen. Deze tutorial laat je zien hoe je gratis skins kunt vinden en installeren en hoe je het kleurenschema van Opera kunt wijzigen.

Image
Image

Firefox aanpassen met behulp van thema's

Met duizenden kleurrijke en creatieve thema's om uit te kiezen, kunt u Firefox zo vaak als u wilt een nieuw likje verf geven. Leer de ins en outs van thema's in slechts een paar pijnloze minuten.

Image
Image

Google Chrome aanpassen met thema's

Thema's in Google Chrome kunnen worden gebruikt om het uiterlijk van de browser aan te passen, door alles te veranderen, van de schuifbalk tot de achtergrondkleur van de tabbladen. Chrome biedt een eenvoudige interface om nieuwe thema's te vinden en te installeren. In deze zelfstudie wordt uitgelegd hoe u die interface kunt gebruiken. Je kunt ook je eigen thema's maken.

Aanbevolen: