Een e-mailhandtekening maken in Outlook

Inhoudsopgave:

Een e-mailhandtekening maken in Outlook
Een e-mailhandtekening maken in Outlook
Anonim

Wat te weten

  • Select File > Options > Mail (onder Outlook Options) >Handtekeningen (onder Berichten opstellen).
  • Selecteer het account dat u wilt gebruiken onder Handtekeningen en briefpapier en selecteer vervolgens Nieuw. Voer uw handtekening en andere relevante informatie in.
  • Selecteer OK en selecteer vervolgens OK opnieuw in het dialoogvenster Outlook-opties.

Dit artikel legt uit hoe u een aangepaste handtekening kunt maken in Outlook en deze kunt toepassen op elke e-mail die u verzendt. Instructies zijn van toepassing op Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 en Outlook voor Microsoft 365.

Maak een e-mailhandtekening in Outlook

Een e-mailhandtekening in Outlook kan uw naam, titel, links naar sociale media, andere contactgegevens en zelfs uitgebreide speciale handtekeningen bevatten.

  1. Open Outlook. Selecteer in het lint File. Selecteer in de linkerrail Options.

    Image
    Image
  2. In het Outlook-opties dialoogvenster selecteert u Mail. Selecteer in het gedeelte Berichten opstellen Handtekeningen.

    Image
    Image
  3. In het Handtekeningen en briefpapier dialoogvenster, als Outlook is ingesteld met meerdere e-mailaccounts, onder Kies standaardhandtekening, gebruik de E-mailaccount vervolgkeuzemenu om het juiste account te selecteren. Onder Selecteer handtekening om te bewerken, selecteer Nieuw

    Image
    Image
  4. Typ in het dialoogvenster Nieuwe handtekening een naam voor uw e-mailhandtekening. Selecteer OK.

    Image
    Image
  5. Typ in het Handtekeningen en briefpapier dialoogvenster in het veld Handtekening bewerken uw handtekening. Selecteer OK.

    Image
    Image
  6. In het Outlook-opties dialoogvenster selecteert u OK. Elke keer dat u een nieuwe e-mail start, verschijnt automatisch de handtekening.

Aanbevolen: