LG introduceert nieuwe UltraFine OLED Pro-monitorlijn

LG introduceert nieuwe UltraFine OLED Pro-monitorlijn
LG introduceert nieuwe UltraFine OLED Pro-monitorlijn
Anonim

LG Electronics heeft twee nieuwe krachtige schermen aangekondigd als onderdeel van de aankomende UltraFine OLED Pro-lijn.

Volgens LG leveren de twee monitoren zeer nauwkeurige kleurreplicatie plus krachtige HDR- en SDR-prestaties. De UltraFine-lijn is gemaakt met creatieve professionals in gedachten. Beide monitoren hebben een 4K UHD-resolutie en onafhankelijke pixelcontrole voor kleurgetrouwheid van hoge kwaliteit.

Image
Image

De nieuwe monitoren omvatten een 27-inch model en een 32-inch model, die veel van dezelfde functies delen. Beide monitoren hebben een contrastverhouding van 1.000.000:1 en dekken het grootste deel van de DCI/P3-kleurruimte, de standaard voor digitale filmprojecties in de Amerikaanse filmindustrie.

De monitoren worden geleverd met zelfkalibratiesensoren en monitorkappen om storende lichtbronnen te blokkeren. In combinatie met de LG Calibration Studio-app detecteren de sensoren de lichtopbrengst van het scherm en maken ze automatische aanpassingen om ervoor te zorgen dat kleuren nauwkeurig worden weergegeven.

Beide UltraFine-schermen zijn lichtgewicht met slanke vormen en hebben een verstelbare standaard die u kunt gebruiken om de hoogte of hoek van de monitoren te wijzigen. Je kunt de monitoren zelfs rechtop zetten, ideaal voor projecten die een verticale weergave vereisen.

Image
Image

Aangezien deze monitoren zijn gemaakt met creatieve professionals in gedachten, zullen ze misschien niet aantrekkelijk zijn voor de gewone consument, vooral niet als je de kosten in aanmerking neemt.

LG's persbericht geeft aan dat de UltraFine-lijn vanaf januari 2022 beschikbaar zal zijn in belangrijke markten over de hele wereld, maar je kunt ze nu kopen op de LG-website: de 32-inch monitor kost $ 3.999 en de 27 -inch model voor $2, 999.

Aanbevolen: