Een hand opsteken in zoom

Inhoudsopgave:

Een hand opsteken in zoom
Een hand opsteken in zoom
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de optiebalk op je videoscherm en selecteer Reacties > Hand opsteken.
  • Om je hand te verlagen, selecteer Reactions > Lower Hand.
  • Je hebt Zoom-versie 5.4.7 of hoger nodig om dit te doen.

Dit artikel bevat instructies voor het opsteken (en neerlaten) van uw hand tijdens een Zoom-gesprek met Zoom-versie 5.4.7 of hoger op een laptop of desktopcomputer.

Hoe u uw hand opsteekt

Tijdens Zoom-vergaderingen heb je mogelijk een vraag of opmerking voor de host. Het is echter niet eenvoudig om hun aandacht te trekken in een virtuele setting zonder hen of een andere deelnemer te storen. Gelukkig heeft Zoom een oplossing voor dit probleem gecreëerd met de functie Hand opsteken. Hier is hoe het te doen.

  1. Navigeer tijdens een vergadering naar de onderste optiebalk in uw videoscherm en klik op Reacties.

    Image
    Image
  2. Onder de reacties zou een aparte knop moeten staan met de tekst Raise Your Hand. Selecteer dit en er zou een handpictogram moeten verschijnen in de linkerbovenhoek van uw scherm.

    Image
    Image
  3. Om je hand te verlagen, ga terug naar Reacties, en de onderste knop zegt nu Verlaag je hand. Selecteer dit om dit te doen en verwijder het handpictogram uit je video.

    Image
    Image

Hoe de gastheer kan reageren op opgeheven handen

Zodra je je hand hebt opgestoken, zijn er enkele dingen die je in gedachten moet houden over wat de gastheer aan zijn kant ziet.

  • Zodra je ervoor kiest om je hand op te steken, zal je gastheer je naam zien stijgen in hun lijst met deelnemers. Ze krijgen ook een melding dat je je hand hebt opgestoken.
  • De gastheer kan ervoor kiezen om je te laten praten, en in dat geval krijg je een bevestiging om het dempen van je microfoon op te heffen. Wanneer u kunt spreken, ziet de gastheer uw naam en profielfoto. Andere deelnemers zullen uw naam zien.
  • Terwijl je praat, kan de host je microfoon weer dempen en voorkomen dat je het dempen opheft.
  • De gastheer kan ook zelf je hand laten zakken.

Kan je hand niet opsteken?

Er zijn twee redenen waarom je je hand misschien niet kunt opsteken in Zoom:

  • Je hebt niet de juiste versie van de software
  • De gastheer van de vergadering heeft de mogelijkheid voor deelnemers om hun hand op te steken verwijderd.

Om het eerste probleem op te lossen, moet je ervoor zorgen dat je Zoom-versie 5 hebt.4.7 of hoger. Eerdere versies hebben niet de mogelijkheid om uw hand op te steken. Om uw Zoom-versie te controleren, gaat u op de hoofdpagina naar Settings > Statistics > Version Als u niet de juiste versie hebt, ga naar de Zoom-website om bij te werken naar de nieuwste versie.

Als je de juiste versie hebt, neem dan contact op met de host om te zien of deze de functie zal inschakelen.

Aanbevolen: