Tips voor het gebruik van YouTube op je telefoon

Inhoudsopgave:

Tips voor het gebruik van YouTube op je telefoon
Tips voor het gebruik van YouTube op je telefoon
Anonim

YouTube op je telefoon is vergelijkbaar met YouTube op je pc. Als je de YouTube-app niet wilt downloaden of als je geen ruimte op je smartphone hebt voor de app, is de mobiele YouTube-site de beste optie om video's op je telefoon te bekijken.

De mobiele YouTube-site is niet hetzelfde als de mobiele app. Om toegang te krijgen tot de mobiele site heeft u alleen een internetbrowser op uw smartphone nodig, zoals Google Chrome of Safari.

De mobiele site heeft vier tabbladen onder aan het scherm: Home, Trending, Abonnementenen Bibliotheek . Gebruik deze tips om door de tabbladen en andere instellingen te navigeren.

Bekijk YouTube-video's op de mobiele site

Image
Image

Wanneer u zich aanmeldt bij de mobiele site, toont het Home-scherm een lijst met video's op basis van uw kijkgeschiedenis. Selecteer een video om te bekijken of tik op het pictogram zoeken in de rechterbovenhoek van het scherm om een video te zoeken.

Als je wilt reageren op video's of video's wilt uploaden naar je YouTube-kanaal, meld je je aan bij YouTube met je Google-account. Anders ben je als gast beperkt tot het bekijken van alleen video's.

Bekijk wat er populair is op YouTube

Image
Image

Tik op het tabblad Trending om alles te zien wat populair is op YouTube. Blader door de video's of selecteer een van de vijf categorieën bovenaan de Trending-pagina om video's in de volgende categorieën te bekijken:

  • Muziek
  • Gamen
  • Nieuws
  • Films
  • Mode en schoonheid

Ga direct naar je abonnementen

Image
Image

Tik op het tabblad Abonnementen om recent geüploade video's te bekijken van de kanalen waarop je bent geabonneerd. Selecteer een video om te bekijken of tik op de profielafbeelding van het kanaal boven aan de pagina Abonnementen om meer video's van een specifiek kanaal te zien.

Als je het kanaal dat je zoekt niet ziet, tik je op de pijl naar rechts in de rechterbovenhoek om meer kanalen te bekijken waarop je bent geabonneerd.

Raadpleeg de bibliotheek voor uw kijkgeschiedenis

Image
Image

Ga naar het tabblad Bibliotheek om de kijkgeschiedenis van je video's, de videogeschiedenis en de video's die je hebt geselecteerd om later te bekijken te beheren.

Video-aankopen en -uploads worden ook opgeslagen in je bibliotheek, maar je moet inloggen bij de mobiele app of de hoofdwebsite van YouTube om video's te bewerken of te verwijderen.

Selecteer uw profielafbeelding voor meer

Image
Image

De meeste functies van de mobiele site zijn toegankelijk via de tabbladen onder aan het scherm. Er is echter meer dat u kunt doen wanneer u uw profielafbeelding selecteert, zoals:

  • Beheer uw Google-account.
  • Ga naar de YouTube-app (tik op de pijl in de rode cirkel).
  • Ga naar je YouTube-kanaal.
  • Schakelen tussen YouTube-accounts.
  • Toegang tot instellingen om de meldingen van de mobiele site en meer te wijzigen.
  • Overschakelen naar de desktopversie.

Als je per ongeluk Desktop selecteert in Instellingen, tik je op Ga naar mobiele site om terug te gaan naar de mobielvriendelijke versie van de website.

Aanbevolen: