Hoe krijg ik volgers op Twitter

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik volgers op Twitter
Hoe krijg ik volgers op Twitter
Anonim

Twitter is een platform voor sociale media dat bekend staat om het helpen van bedrijven en persoonlijke merken om bekendheid te krijgen. Wil je dat je stem boven de concurrentie wordt gehoord? Wil je je mening delen met de rest van de wereld? Het verkrijgen van Twitter-volgers is een lang proces. Vereenvoudig dit proces door een paar eenvoudige tips en trucs te volgen.

Ontvang meer Twitter-volgers door simpelweg meer tweets te plaatsen

De eerste methode om meer Twitter-volgers te krijgen, is door meer te posten. Experts zeggen dat het optimale aantal berichten varieert van drie tot zeven berichten per dag. Toch posten sommige bedrijven meer dan 20 tweets per dag, afhankelijk van hun strategie.

Elke keer dat je een nieuwe tweet plaatst, heb je een nieuwe kans om meer volgers te bereiken. Maar hoe post je vaker als je geen ideeën meer hebt? Begin met het maken van een eenvoudige redactionele kalender en besteed een paar uur per week aan het brainstormen over inhoud.

Een eenvoudige Twitter-redactionele kalender maken:

  1. Open Excel, Google Spreadsheets of een andere spreadsheet-app.
  2. Maak een lege spreadsheet.
  3. Vermeld de dagen van de week die je van plan bent te posten, samen met de datums.
  4. Voeg een rij in voor elke tweet die je voor elke dag wilt posten.

    Image
    Image
  5. Voer voor elke dag een idee in voor een tweet of de tweet die je wilt plaatsen. Als je vooruit plant, vermijd je dat je een bericht of een dag overslaat omdat je geen ideeën meer hebt.

    Om je redactionele kalender naar een hoger niveau te tillen, voeg je een kolom toe om het aantal opdrachten bij te houden dat je voor elk bericht ontvangt. Maak vervolgens een grafiek die laat zien welke tweets de meeste betrokkenheid opleveren.

  6. Volg je Twitter-postschema en pas zo nodig je redactionele kalender aan.

Tijd en plan je tweets voor maximale blootstelling

Om de meeste aandacht voor je tweets te krijgen, moet je tweets plannen om op het perfecte moment te posten. Experts zeggen dat de beste tijd om op sociale media te posten de hele week in de vroege en late namiddag is.

Er zijn meerdere manieren om tweets te plannen met behulp van gratis diensten zoals Buffer en andere diensten zoals Tweetdeck of Hootsuite. Deze diensten plannen tweets zo ver van tevoren als je nodig hebt en op de tijden die er het meest toe doen.

Wees visueel met je tweets

Ongeveer 65 procent van de mensen leert visueel, wat betekent dat visuele content meer views, engagementen, likes en volgers krijgt dan simpele tekstcontent. Met services zoals Canva is het eenvoudig om snel beeldmateriaal te maken dat bij je tweets past.

Een eenvoudige visual voor sociale media maken met Canva:

  1. Log in op je Canva-account.
  2. Ga naar de zoekbalk en typ Twitter.
  3. Selecteer een sjabloon in de lijst met vooraf gemaakte Twitter-postsjablonen.
  4. Voeg een achtergrond, afbeeldingen, tekst en meer toe aan het canvas.

    Image
    Image
  5. Zodra de afbeelding naar wens is, gaat u naar de bovenste menubalk en selecteert u het pictogram Download.
  6. Selecteer een bestandsindeling en selecteer vervolgens Download.

Maak van uw Twitter-hashtags een prioriteit

Een Twitter-hashtag is een symbool dat trefwoorden of woordgroepen identificeert die over een onderwerp zijn geschreven. Bedrijven gebruiken bijvoorbeeld een specifieke hashtag voor hun berichten om hun inhoud te beheren. Anderen gebruiken hashtags als marketingtools door hun tweets te laten verschijnen onder de trefwoorden of sleutelzinnen die ze targeten. Twitter-gebruikers zoeken op hashtag om onderwerpen te vinden die relevant zijn voor hun interesses.

Om je hashtags bij te houden, voeg je een blad of pagina toe aan je Twitter-agendaspreadsheet.

Zo kiest u de perfecte hashtags voor uw merk:

  • Kijk naar uw concurrentie: Welke hashtags gebruiken ze die relevant zijn voor uw merk? Maak een lijst met hashtags die voor jou werken.
  • Research hashtags: controleer de hashtags die door andere individuen, zoals influencers, worden gebruikt om hun diensten en merken op de markt te brengen.
  • Bekijk je tweets: Bekijk je meest succesvolle tweets. Welke hashtags heb je in die tweets gebruikt die je opnieuw kunt gebruiken?

Gebruik een hashtag-tool zoals All Hashtag om hashtags voor je bedrijf of merk te onderzoeken. Experimenteer met de hashtag-generator om met ideeën te komen.

Vergeet niet om te engageren, engageren, engageren

Volgers volgen geen slapende pagina's. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk met je volgers te communiceren. Dit omvat:

  • Retweet berichten van je volgers.
  • Reageer op tweets waarin je naam wordt genoemd.
  • Like tweets die zijn gepost door je volgers.
  • Deel inhoud van uw favoriete online inhoudsbronnen met vermelding van hun naam.

Terwijl je contact maakt met je volgers, beginnen meer volgers je inhoud te delen zodat meer volgers op het platform ze kunnen zien. Naarmate je inhoud verder reikt op Twitter, krijg je meer volgers.

Bottom Line

Gebruik je sociale mediakanalen om het bereik van je Twitter-profiel te vergroten. Breng uw Twitter-handvat onder de aandacht op Instagram, Facebook, LinkedIn, Snapchat, YouTube en WhatsApp. Deel uw Twitter-profiel door het in berichten op andere sociale-mediakanalen te plaatsen. Plaats ook uw Twitter-handvat op uw website of blog.

Optimaliseer je Twitter-profiel

Optimaliseer je Twitter-profiel om potentiële volgers te helpen je gemakkelijker te vinden op het platform. Bovendien is het een geweldige manier om uw interesses, kennis op bepaalde gebieden, diensten en merkstem te laten zien.

Om je profiel te optimaliseren:

  1. Vul je Twitter-bio met relevante informatie, trefwoorden en hashtags.

    De hashtags in je bio zijn klikbaar. Kies relevante hashtags die niets afleiden van wat uw pagina te bieden heeft.

  2. Voeg een duidelijke profielfoto van jezelf toe. Als u een bedrijf bent, voeg dan uw logo toe.
  3. Verander de kopafbeelding zodat deze overeenkomt met uw profiel of uw bedrijf.
  4. Voeg uw locatie en websitelink toe.
  5. Verander de themakleur zodat deze overeenkomt met uw inhoud. Dit zorgt voor een samenhangende profiellook.

Twitter is een geweldig platform voor sociale media dat snel werkt en rijp is voor kansen. Het kost tijd om een social media-account te laten groeien en volgers van hoge kwaliteit te krijgen. Volg deze eenvoudige tips om de bal aan het rollen te krijgen.

Aanbevolen: