Hoe volgers te krijgen op TikTok

Inhoudsopgave:

Hoe volgers te krijgen op TikTok
Hoe volgers te krijgen op TikTok
Anonim

Wat te weten

  • Vul je profiel in, zoek mensen die je kent en volg accounts waarin je oprecht geïnteresseerd bent.
  • Plaats regelmatig je eigen hoogwaardige inhoud en gebruik trending hashtags.
  • Schakel over naar een Pro-account om toegang te krijgen tot uw analyses en inzicht te krijgen in uw publiek.

Dit artikel laat je zien hoe je je TikTok-volgers kunt laten groeien door gebruik te maken van de functies en het publiek van de app.

Opmerking

Koop geen TikTok-volgers voor snelle (en vaak lage kwaliteit) volgerswinsten. Streef er in plaats daarvan naar om uw volgers organisch te laten groeien (dat wil zeggen, met veel geweldige inhoud die vaak wordt gepost). Elke app, site of sociale-media-account die beweert je meer TikTok-volgers te geven, kan controversiële tactieken gebruiken of een complete oplichterij zijn.

Hoe u uw TikTok kunt laten groeien Volgen

De beste manier om meer volgers op TikTok te krijgen, is door geweldige inhoud te maken, maar er zijn veel andere manieren om aandacht te krijgen op het sociale-mediaplatform.

  1. Voltooi je profiel. Je hebt meer kans om volgers te krijgen door een interessant ogend profiel te hebben dat pronkt met je persoonlijkheid of merk.

    Tik op Me in het onderste menu en tik vervolgens op Profiel bewerken om je profielfoto, video, naam, gebruikersnaam, bio, en voeg optioneel links naar non-profitorganisaties, Instagram of YouTube toe.

    Image
    Image
  2. Vind mensen die je al kent op TikTok. Als je vanaf nul begint, kun je snel je eerste paar volgers krijgen door mensen in je bestaande contacten of andere sociale netwerken te volgen en een paar follow-backs van hen te krijgen.

    Tik op Ik in het onderste menu, gevolgd door het persoon en het plusteken pictogram in de linkerbovenhoek van je profiel. Vanaf hier kunt u de zoekbalk gebruiken om naar een specifieke gebruikersnaam te zoeken, Vrienden uitnodigen, Contactpersonen zoekenof Vind Facebook-vrienden

    Image
    Image
  3. Volg en communiceer met accounts die u interesseren. Mensen die jou als nieuwe volger zien, kunnen besluiten om je profiel te controleren en je terug te volgen als ze het leuk vinden wat ze zien.

    De gemakkelijkste manier om nieuwe accounts te vinden om te volgen, is via het tabblad Ontdekken. Tik op Ontdekken in het onderste menu en gebruik de zoekbalk bovenaan om iets/iemand te zoeken of tik op een van de trending hashtags om video's te bekijken en hun makers te volgen.

    Tip

    Hoewel het prima is om populaire accounts met veel volgers te volgen, is de kans groter dat je wordt opgemerkt en gevolgd door kleinere accounts. Je kunt ook je kansen om teruggevolgd te worden vergroten door accounts te volgen die soortgelijke inhoud als die van jou posten.

  4. Maak geweldige video's en plaats ze. Hoe vermakelijker of inzichtelijker je inhoud is, hoe meer mensen je zullen willen volgen om meer te zien van wat je gaat posten.

    Je kunt je video's verbeteren door:

    • Kijken naar populaire TikTok-video's om te zien wat al goed presteert;
    • Een populair thema voor je video's selecteren, zoals dans, lipsynchronisatie, educatie, tutorial, humor of sociale media-uitdaging; en
    • Uw videoapparatuur upgraden (zoals uw camera en verlichting).

    Tip

    Hier leest u hoe u uw eerste TikTok-video kunt maken en plaatsen als u dit nog nooit eerder heeft gedaan.

  5. Gebruik hashtags in je bijschriften. Het gebruik van hashtags maakt uw inhoud gemakkelijker te ontdekken, wat uw kans op nieuwe volgers kan vergroten.

    Als je overweegt welke hashtags je moet gebruiken, probeer dan het volgende:

    • Onderzoek hashtags voor uw niche (inclusief die worden gebruikt door populaire accounts en berichten die viraal zijn gegaan). Maak een lijst om naar te verwijzen bij het maken van je bijschriften.
    • Controleer altijd de trending hashtags op het tabblad Ontdekken voordat je een video plaatst om te zien of je video relevant is voor een van deze hashtags.
    • Doe mee aan bestaande hashtag-uitdagingen of maak er zelf een.

    Tip

    Je kunt zoveel hashtags opnemen als je wilt in een bijschrift, maar houd er rekening mee dat bijschriften beperkt zijn tot 100 tekens, dus kies je hashtags verstandig.

  6. Analyseer je statistieken om erachter te komen wat voor jou werkt. Als je weet welke video's correleren met de grootste toename van het aantal volgers, kun je meer van dat soort video's maken om je volgers te laten groeien.

    Om toegang te krijgen tot je analyses, moet je overschakelen naar een Pro-account als je dat nog niet hebt gedaan.

    Tik op Me in het onderste menu, gevolgd door de drie stippen in de rechterbovenhoek. Tik vervolgens op Account beheren > Overschakelen naar Pro-account.

    Selecteer Creator of Business en volg de instructies om uw Pro-account in te stellen.

    U kunt een nieuwe Analytics-optie selecteren onder Account op het tabblad Instellingen, inclusief een Volgers-tabblad met groei en inzichten over uw publiek.

    Image
    Image
  7. Plaats op een regelmatig schema. Het is waarschijnlijker dat je volgers krijgt als je vaker nieuwe inhoud plaatst in plaats van eens in de paar weken of maanden.

    Raadpleeg je analyses om te zien op welke dagen en tijden je publiek het meest actief is en gebruik deze informatie om je berichten te plannen. Hoe meer uw bestaande volgers zich bezighouden met uw inhoud, hoe groter uw kansen om meer te verschijnen op het tabblad Voor jou van nieuwe mensen die potentiële volgers kunnen worden.

Aanbevolen: