Hoe Nintendo Switch Voice Chat te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Nintendo Switch Voice Chat te gebruiken
Hoe Nintendo Switch Voice Chat te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Belangrijke eerste stap, download en installeer de Nintendo Switch Online-app op een Android- of iOS-apparaat.
  • Log in met Nintendo-account > start game > voer een modus in die chat > op het apparaat ondersteunt, tik op Start.
  • Voor games met ingebouwde spraakfunctionaliteit, sluit je je headset aan op de audio-aansluiting of USB-C-poort van de Switch.

Dit artikel legt twee manieren uit om Nintendo Switch Voice Chat te gebruiken.

Je vindt een lijst met games die voicechat ondersteunen in de app. Tik op Hoofdmenu > Voice Chat > Ondersteunde software.

Een Nintendo Switch Voice Chat-sessie starten

  1. Download en installeer de Nintendo Switch Online-app op een Android- of iOS-apparaat.
  2. Start de app en log in met je Nintendo-account. (Als je geen account hebt, moet je je registreren voor een Nintendo-account.)
  3. Start de game die je wilt spelen met hetzelfde Nintendo-account en ga naar een modus die voicechat ondersteunt.
  4. Tik op uw smartapparaat op Start wanneer u wordt gevraagd of u uw voicechatsessie wilt starten. De app zal een lobby creëren waar anderen zich bij kunnen aansluiten terwijl je online speelt.

    Image
    Image
  5. Dat is het!

Nintendo Switch-games met hun eigen voicechat

Bepaalde Nintendo Switch-titels hebben hun eigen ingebouwde voicechat-functionaliteit, wat betekent dat je de app helemaal kunt overslaan en met je teamgenoten kunt praten in de game zelf. Twee online games die dit momenteel aanbieden zijn de Battle Royale-titel Fortnite van Epic Games en de coöperatieve third-person shooter Warframe van Digital Extremes.

Om voicechat in een van beide te gebruiken, sluit je gewoon je headset aan op de audio-aansluiting van de Switch of de USB-C-poort. Je kunt het volume aanpassen via de audio-instellingen van de game of de voicechat-optie helemaal uitschakelen als je deze niet wilt gebruiken.

Beperkingen van Nintendo Voice Chat

Het is duidelijk dat de Nintendo Voice Chat-app geen perfecte oplossing is. Zowel Sony als Microsoft hebben chatfunctionaliteit ingebouwd in hun respectievelijke consoles, en het feit dat Nintendo dit voorbeeld niet volgde, is verbijsterend.

Het gebruik van de app betekent dat je niet via een enkele headset naar game-audio en voicechat kunt luisteren. Je kunt de app ook niet gebruiken om met vrienden te chatten zonder eerst een game te starten.

Er is echter goed nieuws. Toen de app voor het eerst werd gelanceerd, moesten mensen hun telefoons ontgrendeld houden en de app actief houden, anders zou de verbinding verbroken worden. Nintendo heeft het sindsdien bijgewerkt, zodat de voicechat doorgaat, zelfs op de achtergrond.

Aanbevolen: