Wat is er met Club Nintendo gebeurd?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Club Nintendo gebeurd?
Wat is er met Club Nintendo gebeurd?
Anonim

Nintendo stopte in 2015 met het Club Nintendo-programma en verving het door een Nintendo-account en My Nintendo. De laatste dag om munten in te wisselen voor downloadbare programma's en beloningen was 30 juni 2015, en de laatste dag dat gebruikers Club Nintendo-downloadcodes konden inwisselen in de Nintendo eShop was 31 juli 2015.

Mijn Nintendo-loyaliteitsprogramma

Net als zijn voorganger moedigt My Nintendo interactie aan met beloningen en kortingen op digitale games, maar een Nintendo-account is vereist om deel te nemen aan My Nintendo. Iedereen met een Nintendo-account kan My Nintendo gratis gebruiken.

Image
Image

Bottom Line

Als je al een Nintendo Network ID (NNID) hebt, gebruik deze dan wanneer je je aanmeldt voor een Nintendo-account. Je kunt een Nintendo-account maken via internet en je kunt een Facebook-, Google- of Twitter-account gebruiken om je aan te melden.

Nintendo-account versus Nintendo Network ID

Nintendo-accounts en Nintendo ID's zijn twee afzonderlijke dingen die voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

  • De Nintendo Network ID wordt gebruikt op videogamesystemen zoals Wii U- en Nintendo 3DS-systemen. Het wordt gebruikt voor online functies zoals online multiplayer-interacties of het kopen van downloadbare software via de Nintendo Game Store.
  • Een Nintendo-account wordt gebruikt bij bepaalde webservices, zoals My Nintendo. Het wordt ook gebruikt met smartphone-apps, zoals Miitomo. Een Nintendo-account kan aan slechts één Nintendo Network ID worden gekoppeld.

Je NNID en Nintendo-account koppelen

Als je een Nintendo-account en NNID hebt, kun je deze twee koppelen. Door uw accounts te koppelen, kunt u:

  • Deel Nintendo eShop-tegoeden op verschillende Nintendo-systemen
  • Koop games voor je Nintendo-systeem op je pc of smart-apparaat
  • Verdien My Nintendo rewards-programmapunten
  • Download games automatisch naar je spelsysteem

Ga nadat je je Nintendo-account hebt ingesteld naar My Nintendo om in te loggen op de site; je kunt je ook aanmelden voor een Nintendo-account op de My Nintendo-site. Gebruik je Nintendo Network ID voor al je aankopen en diensten voor de meest soepele ervaring.

Als je aparte NNID- en Nintendo-accounts hebt, kun je ze koppelen om punten te verdienen op My Nintendo. Nadat je je hebt aangemeld voor een Nintendo-account, volg je deze stappen om deze aan je NNID te koppelen:

  1. Log in op je Nintendo-account op
  2. Selecteer Gebruikersinfo aan de linkerkant van de pagina.

    Image
    Image
  3. Druk onder Gelinkte accounts aan de rechterkant van de pagina op Bewerken.

    Image
    Image
  4. Selecteer de checkbox naast Nintendo Network ID.
  5. Log in op je NNID-account en volg de aanwijzingen om het toevoegen van je account aan je Nintendo-account te voltooien.

Mijn Nintendo gebruiken

Net als Club Nintendo verdienen My Nintendo-gebruikers punten voor specifieke activiteiten. Onder hen zijn:

  • Apps afspelen op slimme apparaten
  • Digitale games kopen voor het Wii U- of Nintendo 3DS-systeem

Mijn Nintendo-punten zijn in de vorm van platina-punten, die je verdient door interactie met Nintendo-services en -apps, en gouden punten die je kunt verdienen door digitale versies van games te kopen. Wissel die punten in voor exclusieve digitale games, kortingen en in-app-items.

Aanbevolen: