CADPage-app voor brandweerlieden en eerstehulpverleners

Inhoudsopgave:

CADPage-app voor brandweerlieden en eerstehulpverleners
CADPage-app voor brandweerlieden en eerstehulpverleners
Anonim

Ontworpen voor vrijwillige brandweerlieden, CADPage is een geavanceerde, aanpasbare meldingsapp die de meeste informatie biedt die een eerstehulpverlener nodig heeft. Van een beschrijving van de noodoproep tot een kaart gekoppeld aan het Android-navigatiesysteem, CADPage is een krachtige en uiterst nuttige gratis app.

Image
Image

Waarom CADPage?

Vroeger werden vrijwillige brandweerlieden gewaarschuwd voor een oproep via een sirene. Degenen die ervoor kozen om te reageren, wisten vaak niet wat de aard of de locatie van de noodoproep was totdat ze bij hun toegewezen station aankwamen. Mobiele technologie verbeterde de informatie die hulpverleners ontvingen door vrijwilligers te waarschuwen via een sms-bericht dat naar hun mobiele telefoon werd gestuurd. Deze informatie omvatte details over de noodoproep, evenals het adres dat is gekoppeld aan de 911-oproep.

Hoe nuttig sms-berichten ook zijn, ze zijn beperkt in de verstrekte informatie. Er waren twee essentiële ontbrekende componenten van de sms-berichten, een kaartfunctie en de mogelijkheid voor responders om de oproep te bevestigen en afdelingskantoren te laten weten of ze gaan reageren. Dat is waar CADPage tussenkomt.

Veel handige functies

Zodra de gebruikersinstellingen zijn aangepast, onderbreekt CADPage ontvangen sms-berichten van het 911-dispatchcentrum van de geselecteerde provincie en waarschuwt de gebruiker via een aanpasbaar waarschuwingssysteem. De noodoproep wordt weergegeven op het scherm van het Android-apparaat, samen met details van de oproep, een knop die het adres van de oproep koppelt aan Google Maps en een knop om de oproep te bevestigen. Gebruikers kunnen ook een aangepast meldingsgeluid instellen dat een unieke toon geeft voor alle noodoproepen.

In combinatie met ringtone-apps kunnen gebruikers een uniek meldingsgeluid toewijzen aan alle inkomende CADPage-waarschuwingen. Ze kunnen ook instellen welke kleur ze willen dat het LED-indicatielampje knippert, evenals de snelheid waarmee de indicator knippert. Als het gaat om noodmeldingen, hoe onderscheidender de waarschuwing, hoe beter.

Solide app-ontwikkelaars

De meeste apps hebben af en toe problemen. De echte test voor hoe goed een ontwikkelaar is, hoe goed hun apps zijn en hoe goed ze reageren op problemen. De CADPage-ontwikkelaars nemen hun app serieus. Er worden regelmatig updates uitgebracht om extra functionaliteit toe te voegen of om bugs op te lossen.

De CADPage-broncode is open source en beschikbaar voor iedereen om te bekijken, waardoor de gemeenschap rond de app bugs kan ontdekken en de app kan verbeteren.

Laatste gedachten en aanbeveling

Een app als CADPage en de toewijding van zijn ontwikkelaars wordt volledig gewaardeerd in de industrie. CADPage verkort de reactietijd op noodsituaties en maakt het voor vrijwilligers gemakkelijker om te reageren. Een betere responstijd verbetert de veiligheid van gemeenschappen in het hele land.

Er zijn verschillende apps ontworpen voor vrijwillige brandweerkorpsen. Sommigen helpen bij het plannen en anderen volgen de verzending van 911-verzendingen. Hoewel deze apps een doel dienen, zijn er maar weinig zo waardevol en zo nuttig als CADPage.

Aanbevolen: