Wat is de Marco Polo-app?

Inhoudsopgave:

Wat is de Marco Polo-app?
Wat is de Marco Polo-app?
Anonim

Marco Polo is een app voor videoberichten die beschikbaar is voor iOS en Android. Hoewel berichten-apps gebruikelijk zijn, kun je met deze video opnemen en verzenden als een bericht dat in re altime of op een later tijdstip kan worden bekeken. Berichten zullen niet verdwijnen of verlopen, dus het is gemakkelijker om het gesprek bij te houden. Hier is alles wat u moet weten over de Marco Polo-app.

Bottom Line

Marco Polo is een one-way-at-a-time videochatservice. Je gebruikt het op je apparaat om een videobericht op te nemen om naar een vriend of een groep vrienden te sturen. De ontvangers kunnen je live bekijken, maar ze kunnen hun video niet tegelijkertijd terugsturen (zoals een FaceTime-oproep). De ontvanger kan je video's ook op een later tijdstip bekijken. In wezen sturen de mensen in de chat om de beurt video's.

Hoe Marco Polo werkt

Met Marco Polo kun je je contacten op telefoonnummer importeren en vervolgens een of meer mensen toevoegen aan een Polo of chat. Het is in wezen een video-walkie-talkie, waarmee je berichten naar vrienden kunt sturen, die ze kunnen bekijken terwijl je het bericht opneemt of later. Nadat ze je bericht hebben bekeken, kunnen vrienden je antwoorden.

Wanneer je de app downloadt, heb je de mogelijkheid om je telefooncontacten te importeren of vrienden één voor één toe te voegen met behulp van hun telefoonnummers. De app vraagt ook of je je contacten die geen lid zijn van Marco Polo wilt uitnodigen door ze een sms te sturen met informatie over het downloaden van de app.

Je identiteit is gebaseerd op je telefoonnummer, wat betekent dat je niet afhankelijk bent van je vrienden (of ouders en grootouders) die sociale media-accounts hebben om het te gebruiken.

Image
Image

Marco Polo in re altime

Bij het verzenden van polo's kan slechts één lid van een groepschat tegelijk een bericht opnemen. Als iemand echter live meekijkt terwijl je opneemt, kunnen ze tijdens de opname een handvol reactie-emoji's sturen. Die reacties zijn beperkt en stil; blije gezichten, harten en een emoji met een duim omhoog zijn opties. Dit is vergelijkbaar met het kijken naar iemands Facebook- of Instagram-livestream en tikken op de Like- of hartpictogrammen.

Deze eenrichtingsvideoberichten worden voor jou en je berichtengroep bewaard om later opnieuw te bekijken, inclusief de reacties.

Het verzenden van emoji's is leuk, vooral voor kinderen. Echter, tenzij uw ontvanger uw bericht begint te bekijken op het exacte moment dat u begint met opnemen, zal hun reactie niet synchroon lopen met wat u zegt. Voor echte reacties, bekijk je bericht opnieuw nadat je het hebt verzonden.

Marco Polo Messaging

De ontvanger van uw bericht hoeft niet beschikbaar te zijn op het moment dat u een Marco Polo begint te verzenden. Je bericht wordt opgeslagen in je chat zodat je vrienden ze kunnen bekijken wanneer ze kunnen. Bovendien worden je berichten opgeslagen, zodat je een grappig verhaal opnieuw kunt bekijken als je het plezier opnieuw wilt beleven of iemand anders wilt laten zien.

Je kunt Marco Polo ook gebruiken om een foto te verzenden of een bericht op het scherm te typen. U kunt echter niet instellen hoe lang de foto's of berichten worden weergegeven en de standaardinstelling is kort. Als je meer dan een zin wilt delen, kun je beter sms'en.

Marco Polo kan je waarschuwen voor een inkomend bericht als je ervoor kiest om meldingen toe te staan.

Meer informatie over Marco Polo Messaging

Marco Polo-functies omvatten:

  • Mogelijkheid om berichten op te slaan en opnieuw te bekijken.
  • Groeps- of individuele berichten.
  • Emoji-reacties.
  • Tekst-overlay.
  • Spraakfilters.
  • Vooruit of selfie-gerichte cameramodi.

Marco Polo staat je niet toe om te bladeren naar vrienden van vrienden of totale vreemden. Als u met iemand wilt chatten, moet u die persoon toevoegen aan uw contacten. Kinderen onder de 13 mogen geen accounts aanmaken.

Marco Polo slaat videoberichten en persoonlijke informatie op die u verstrekt (zoals profielfoto's en uw telefoonnummer). Als je je zorgen maakt over hoe het die informatie gebruikt, bekijk dan zijn privacybeleid.

Marco Polo is gratis te downloaden en heeft geen advertenties.

Aanbevolen: