Waarom het tijd is om te lopen met je Apple Watch

Inhoudsopgave:

Waarom het tijd is om te lopen met je Apple Watch
Waarom het tijd is om te lopen met je Apple Watch
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Time to Walk lijkt een nieuwe functie te zijn in iOS 14.4.
  • Nieuwe trainingen worden automatisch op je Apple Watch afgeleverd.
  • Begeleide looptrainingen gebruiken augmented reality om meer uit je wandelingen te halen.
Image
Image

Apple Fitness+ is best geweldig als je graag voor een scherm traint, maar wat als je dingen naar buiten wilt brengen? In iOS 14.4 kan dat blijkbaar.

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is geweest, lijkt Time to Walk een bèta-functie van Apple Watch te zijn die, hoewel nog niet live, in staat zal zijn om audiotracks te pakken en je vervolgens begeleide audioworkouts aan te bieden. Dit kunnen powerwalks, regelmatige wandelingen of hardloopsessies zijn.

“Wandelen is een uitstekende vorm van cardio als je het met intensiteit en intentie doet”, vertelde John Thornhill, een mastertrainer bij Aaptiv, aan Well+Good.

Bottom Line

Tijd om te lopen werd voor het eerst gedeeld door Khaos Tian op Twitter en downloadt automatisch nieuwe trainingen naar je Apple Watch wanneer deze is aangesloten op een stopcontact en in de buurt van je iPhone. Zo worden software-updates en podcasts aan het horloge toegevoegd en heb je altijd een frisse workout klaar voor gebruik. Op basis van de naam lijkt het erop dat Time to Walk-herinneringen met tussenpozen verschijnen, net zoals de bestaande Time to Stand-herinneringen.

Wat is het punt?

We zouden de hele dag kunnen speculeren over het formaat van deze trainingen. Zullen ze muziek gebruiken? Begeleide wandelinstructies aanbieden? We weten het niet. Maar we kunnen praten over de doeltreffendheid van begeleide looptrainingen.

"Als je het hebt over interv altrainingen, zijn er maar zoveel manieren waarop je zo'n hardloopsessie kunt structureren", vertelde de app-ontwikkelaar van Reps & Sets, Graham Bower, aan Lifewire via een direct bericht. "Je hebt zeker niet elke week nieuwe trainingen nodig."

Het enige grote voordeel van wandelen is dat bijna iedereen het kan. Je hebt geen speciale uitrusting, een sportschool of een atletiekbaan nodig. Je kunt gewoon naar buiten gaan en lopen. Stappenteller-apps, die je horloge of telefoon gebruiken om je stappen te tellen, helpen je te motiveren door middel van minimale dagelijkse stapdoelen, maar ze tellen een slenter hetzelfde als een joggen.

Begeleid wandelen

Begeleide looptrainingen combineren de toegankelijkheid van wandelen met de trainingsvoordelen van of High Intensity Interval Training (HIIT). "Een ongedwongen wandeling in de buurt zorgt er misschien niet voor dat je gaat zweten of je hartslag verhoogt, maar als je HIIT in je looproutine opneemt, kun je er meer uit halen", zegt Thornhill.

Hoe past dit in de Time to Walk-functie? Het kan zo simpel zijn als een reeks instructies om te versnellen en te vertragen terwijl je loopt. De Apple Watch weet waar je bent en hoe snel je beweegt, dus het zou technisch eenvoudig zijn om over te schakelen naar een nieuwe audioclip die je vertelt dat je moet versnellen wanneer je een heuvel bereikt.

Hoe Time to Walk ook werkt, er is altijd een geweldig alternatief om je gezelschap te houden tijdens wandelingen: podcasts. Gratis, overvloedig en automatisch geleverd, podcasts zijn zowat de beste wandelgenoot die er is. Afgezien van een hond.

Aanbevolen: