Gebruik voor een eerste generatie (originele) iPad

Inhoudsopgave:

Gebruik voor een eerste generatie (originele) iPad
Gebruik voor een eerste generatie (originele) iPad
Anonim

Apple stopte met het ondersteunen van de originele iPad in 2011, maar als je er nog een hebt, is het niet helemaal nutteloos. Het is nog steeds goed in staat om enkele van de dagelijkse taken uit te voeren waarvoor u normaal een laptop of desktop-pc gebruikt. Hier zijn enkele toepassingen voor uw 1e generatie iPad.

Image
Image

Bottom Line

De hedendaagse couch potato zit niet zomaar voor de buis, gedachteloos naar iets op televisie te kijken. Multitasken is het gebruikelijke tijdverdrijf: surfen op het web, Facebook checken of zelfs live een commentaar op de pilot van een nieuwe tv-show tweeten. En laten we niet vergeten dat bekende gezicht op te zoeken op IMDB. Je oude iPad van de eerste generatie kan dit allemaal vrij gemakkelijk aan, zo niet zo snel als de huidige apparaten.

Lezen in bed

De iPad is altijd een geweldige e-reader geweest. Je kunt de Kindle-app gebruiken om e-boeken te lezen die je bij Amazon hebt gekocht. Barnes & Noble, Google en andere bedrijven hebben ook iOS-apps. Hoewel niet zo licht als de iPad Mini, dient de originele iPad nog steeds als een capabele tablet en lezer aan het bed.

Image
Image

Wilt u uw iPad van de 1e generatie opladen met apps? De App Store biedt nog steeds genoeg, maar als je niet kunt vinden wat je zoekt en je weet dat het bestaat, is er een handige truc om apps te downloaden naar de originele iPad.

De vakantietablet

De meeste mensen vinden het niet prettig om dure elektronica mee te nemen op vakantie, maar vertrouwen niet graag op het kleinere scherm van een telefoon als hun enige digitale stopcontact. De originele iPad kan nog steeds uitstekend films afspelen en is meer dan voldoende om op internet te zoeken en verbonden te blijven. En als je hem ergens achterlaat of als hij wordt gestolen, zal hij niet zo erg prikken als je gloednieuwe iPad die zoekraakt.

Image
Image

Leer muziek spelen

YouTube gaat een heel eind in de richting van het vervullen van de rol van muziekleraar. Je kunt niet alleen oefenoefeningen leren en de theorie opfrissen, je kunt ook echte liedjes oppikken met video's die je laten zien hoe je moet spelen. Bovendien past de iPad op een muziekstandaard, zodat je mee kunt spelen met de video.

Image
Image

Een uitstekende Boombox

Plaats je iPad in je woonkamer naast een Bluetooth-luidspreker en je hebt 's werelds beste boombox, of op zijn minst de gemakkelijkste boombox om te bedienen. De iPad is een geweldige iPod en met zijn Bluetooth-mogelijkheid kun je er geweldig geluid uit halen.

Image
Image

Een handig receptenboek

De iPad kan ook helpen in de keuken. Niet alleen kun je de iBooks-app gebruiken om receptenboeken te downloaden, je kunt ook je eigen recepten opschrijven in de Notes-app. Er zijn ook kook-apps van websites zoals AllRecipes en Epicurious.

Image
Image

Toegewijde e-mailinbox

Als je je e-mail op de hoogte wilt houden, kun je de iPad naast je computer plaatsen en deze als een speciale inbox gebruiken. Deze aanpak is geweldig als je maar één monitor voor je computer hebt en je veel e-mails krijgt die snel moeten worden beantwoord. Met deze opstelling kunt u effectief multitasken en bespaart u de prijs van een extra monitor.

Image
Image

Koffietafel Fotoalbum

Fotoalbums zijn het digitale tijdperk ingegaan. De iPad is een geweldige manier om al je foto's op te slaan, dus als je vrienden en familie hebt, kun je ze laten zien wat je hebt gedaan. Je kunt de originele iPad ook als fotolijst gebruiken en een diavoorstelling plaatsen om al je foto's weer te geven.

Image
Image

De 'Kids' iPad'

Als je het zat bent om je iPad met je kinderen te delen en je overweegt te upgraden naar een nieuwer model, kun je twee vliegen in één klap slaan. De originele iPad is misschien niet zo pittig als nieuwe modellen, maar hij kan nog steeds geweldig zijn voor casual gaming. Je moet misschien de downloadtruc gebruiken om er meer games op te zetten, maar het kan een prima tablet zijn voor jongere kinderen.

Image
Image

Verkoop het op eBay of Craigslist

Geloof het of niet, de 16 GB Wi-Fi eerste generatie iPad heeft nog steeds enige waarde. Door je oude iPad te verkopen en de beste prijs te krijgen, kun je een upgrade naar een nieuwer model subsidiëren.

Aanbevolen: