Een app sluiten op de originele iPad

Inhoudsopgave:

Een app sluiten op de originele iPad
Een app sluiten op de originele iPad
Anonim

Apple stopte met het ondersteunen van updates voor de originele iPad met versie 5.1.1 van het besturingssysteem. Er zijn nog steeds enkele toepassingen voor de originele iPad, waaronder surfen op internet, maar als u er problemen mee ondervindt, zult u merken dat de meeste stappen voor probleemoplossing gericht zijn op de nieuwere modellen. We bewaren deze inhoud voor mensen die nog steeds de originele iPad bezitten en gebruiken.

Het iOS-besturingssysteem voor iPads en iPhones houdt bij welke apps welk deel van het systeem nodig hebben en voorkomt dat apps zich misdragen. Dat gezegd hebbende, het is niet 100 procent betrouwbaar (maar het is betrouwbaarder dan je vrienden je zullen voorstellen).

Image
Image

Achtergrond-apps sluiten

Apple heeft het taakscherm verschillende keren opnieuw ontworpen sinds het begin van de iPad. Als je geen originele iPad gebruikt maar nog steeds een oud besturingssysteem gebruikt, moet je updaten naar de nieuwste versie en het nieuwe taakscherm gebruiken om de app te sluiten.

Maar als je de originele iPad hebt, sluit dan een app door de taakbalk te openen door te dubbelklikken op de Home-knop. (Dit is de knop onderaan de iPad.) Deze balk bevat pictogrammen van de meest recent gebruikte apps.

Om een app te sluiten, moet je eerst het app-pictogram aanraken en je vinger erop houden totdat de pictogrammen heen en weer beginnen te flikkeren. Als dit gebeurt, verschijnt er een rode cirkel met een minteken bovenaan de pictogrammen. Tik op de rode cirkel met het minteken op een app die je wilt sluiten. Deze procedure verwijdert de app niet van uw iPad, maar sluit deze alleen af, zodat deze niet op de achtergrond wordt uitgevoerd. Dit zal ook middelen vrijmaken voor uw iPad, waardoor deze sneller kan werken.

Aanbevolen: