De top 6 Pokemon Go-cheatcodes

Inhoudsopgave:

De top 6 Pokemon Go-cheatcodes
De top 6 Pokemon Go-cheatcodes
Anonim

Nintendo's Pokemon Go moedigt gamers aan om de wereld in te gaan en een verscheidenheid aan kleine zakmonsters te vangen met hun mobiele smartphones; het spel kan echter ook competitief worden en deze cheats kunnen je helpen voorop te blijven lopen. Of je nu een Pokemon moet vangen die zich niet in jouw geografische regio bevindt of niet kan wachten tot een evenement is voltooid, we hebben je gedekt.

Cheating wordt niet geadviseerd door de makers van Pokemon Go en sommige cheats, zoals locatiespoofing, kunnen ertoe leiden dat je account wordt verbannen. Ga voorzichtig te werk.

Spoof je Pokemon Go-locatie

Pokemon Go is een locatiegebaseerd mobiel spel, wat betekent dat, afhankelijk van je geografische locatie, sommige Pokemon al dan niet beschikbaar zijn. Als gevolg van deze beperking zijn sommige spelers overgegaan tot wat bekend staat als locatie- of GPS-spoofing, waarbij ze hun apparaat laten denken dat het ergens is waar het niet is.

Image
Image

Om deze stappen op een iPhone te volgen, moet deze eerst gejailbreakt zijn.

Spoofing Pokemon Go-locatie op iOS

  1. Open de Cydia app op je gejailbreakte iPhone.
  2. Zoek naar iOSRoamingGuide en installeer het.
  3. Open Apple Maps op je iPhone en plaats de kaart op een locatie waar je je GPS wilt vervalsen.

  4. Tik op de locatie op de kaart om een speld neer te zetten.

    Image
    Image
  5. Scroll naar beneden, en selecteer het stukje Chinese tekst - de knop is in een vreemde taal en kan niet worden gewijzigd.

    Om terug te keren naar de door uw GPS opgegeven locatie, verwijder de pin van Apple Maps en tik vervolgens op de locatieknop (holle pijl) in de linkerbenedenhoek om uw locatie opnieuw in te stellen.

  6. Je bent nu klaar om Pokemon Go te spelen op de door jou gekozen locatie!

Spoofing Pokemon Go-locatie op Android

  1. Download Fake GPS Go uit de Google Play Store.
  2. Open de Settings app op je Android-apparaat.
  3. Scroll omlaag naar het gedeelte Over de telefoon en selecteer het - deze optie bevindt zich mogelijk onder het Systeem-menu, afhankelijk van uw model telefoon.

  4. Tik het weergegeven Build-nummer zeven keer om uw apparaat in de ontwikkelaarsmodus te plaatsen.
  5. Selecteer nu het Ontwikkelaarsopties menu-item dat verschijnt.

    Image
    Image
  6. Selecteer de Select mock location app optie, en selecteer Fake GPS Go.
  7. Open ten slotte de Fake GPS Go app en selecteer de locatie die je wilt spoofen.

    Om spoofing te stoppen, drukt u gewoon op de Stop-knop.

  8. Je bent nu klaar om Pokemon Go te spelen op de door jou gekozen locatie!

Pokemon Go-animaties overslaan

Soms heb je gewoon geen tijd om alle animaties in de Pokemon Go-app door te nemen - je zou tenslotte Pokemon kunnen vangen in plaats van alleen maar rond te hangen. Volg deze stappen om de overval-, vangst- en evolutie-animaties in Pokemon Go over te slaan.

Image
Image

Sla de vanganimatie over

  1. Tik op de Pokemon die je wilt vangen zoals je normaal zou doen.
  2. Gebruik met je andere hand een vinger om van rechts naar links te vegen onderaan het scherm - laat je vinger in de linkerhoek, en niet verwijderen.
  3. Gooi de Poke-ball zoals je normaal zou doen.
  4. Verwijder je vinger uit de linkerhoek als de Poke-bal de Pokemon raakt.
  5. Tik op het scherm om het Poke Ball-menu te verlaten en tik vervolgens op het Run-pictogram in de linkerbovenhoek om de vangst te voltooien, terwijl de vanganimatie wordt omzeild.
  6. Controleer of je de Pokemon met succes hebt gevangen, zo niet, probeer het opnieuw.

Sla de Raid-animatie over

  1. Maak een leeg team voor de raid.

  2. Doe mee met de raid waaraan je wilt deelnemen.
  3. Kies het lege team dat je eerder had gemaakt.
  4. Wacht tot de overval begint. Zodra het is begonnen, wordt u gevraagd om uw echte raid-team te kiezen - dit omzeilt het normale Raid-animatiescherm.

Sla de evolutie-animatie over

Heb je geen tijd om te wachten tot de evolutie-animatie klaar is? Sluit het spel en start het opnieuw - het proces is echt zo eenvoudig. Zodra de evolutie-animatie begint, geforceerd het spel afsluiten en het opnieuw starten. Het proces om het spel te starten is meestal veel korter dan de tijd die nodig is om de evolutie-animatie te voltooien, waardoor je wat tijd bespaart.

Image
Image

Gemakkelijk Pokemon van sportscholen schoppen

Als je een paar vrienden bij je hebt, is het mogelijk om elke Pokemon uit een sportschool te verwijderen. Niets kan jou en je vrienden stoppen met deze cheat aan boord. Weet gewoon dat dit een krachtige cheat is, dus gebruik zijn macht met verantwoordelijkheid en voorzichtigheid.

  1. Begin je sportschoolgevecht met twee andere vrienden, zodat je in totaal drie spelers hebt.
  2. Laat zowel Speler 1 als Speler 2 onmiddellijk stoppen en laat Speler 3 doorgaan met vechten.
  3. Laat zowel Speler 1 als Speler 2 deelnemen aan een nieuwe sportschoolstrijd.
  4. Laat Speler 1 onmiddellijk afhaken en laat de Speler 2 doorgaan met vechten.
  5. Laat Speler 1 meedoen aan een nieuwe sportschoolstrijd.
  6. Laat elke speler hun gevechten beëindigen. Vanwege de manier waarop Pokemon Go gymgevechten afhandelt, zal de Pokemon in kwestie aanzienlijk meer schade oplopen, waardoor je hem uit de sportschool kunt verwijderen.

Spring vooruit in de tijd

Moet je vooruit in de tijd om een taak te voltooien of kun je gewoon niet wachten om je volgende raid-pas op te halen? Een optie is om de datum en tijd van uw telefoon handmatig naar voren te duwen binnen de instellingen. Volg deze stappen om eenvoudig de datum op je telefoon te wijzigen en in minder tijd te krijgen wat je nodig hebt.

Image
Image

Veel van de services en apps van je telefoon kunnen afhankelijk zijn van de klok, en het veranderen van de tijd van je apparaat kan ongewenst gedrag op je apparaat veroorzaken.

Tijd wijzigen op iPhone: Instellingen > Algemeen > Tijd en datum

Tijd wijzigen op Android: Instellingen > Meer > Datum en tijd

Pokemon lokaliseren met online trackers

Heb je geen tijd om te zoeken waar een specifieke Pokemon op de kaart kan verschijnen? Gebruik gratis online trackers om de omgeving in de gaten te houden en de status te kennen van sportscholen, raids en andere evenementen die om je heen verschijnen.

Onze topaanbeveling voor zo'n website is PokeHuntr, gevolgd door Pokemon Go Map, maar je kunt ook je eigen opties vinden door te zoeken met je favoriete zoekmachine.

De rijvergrendeling overschrijven met Apple Watch

Pokemon Go baseert een aantal in-game acties, afhankelijk van hoe ver je loopt of reist, zoals het uitkomen van eieren. Als u begint te rijden met een snelheid van meer dan 10 km per uur, stopt het proces omdat wordt aangenomen dat u zich in een bewegend voertuig bevindt; als u echter een Apple Watch hebt, kunt u de functie overschrijven.

Image
Image

Vanaf je Apple Watch en de Pokemon Go-app, begin een trainingHoud tijdens het reizen gewoon je hand op en neerop je knie - deze actie zal Pokemon Go laten geloven dat je aan fysieke activiteit deelneemt. Houd er rekening mee dat als je te snel gaat, zelfs Pokemon Go weet dat je liegt.

Aanbevolen: